Mikor van pokediger1 születésnapja?

Pontszám: 4,6/5 ( 67 szavazat )

Zachary Neil "Zack" Tarnopol (született: 1998. április 13. (1998. április 13. ) [23 éves]), interneten ismertebb nevén Poke (más néven Pokediger1), egy amerikai játék YouTuber, aki Roblox játékvideókat és vlogokat készít. , és különféle kihívások.

Hány éves ma a Pokediger1?

Pokediger1 1998. április 13-án született. Pokediger1 23 éves .

Mi a Pokediger1 kedvenc színe?

Kedvenc színe a piros . A legnagyobb félelme a pókok. Kedvenc műsora a Prison Break and Lost.

Mikor született Dylan, a hiper?

Dylan Win, aki a közösségi médiában Hyper néven ismert, korábban TheHyperCraft és Hyper – Roblox, 1999. május 13-án született Los Angelesben, Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Kínai és vietnami származású. Van egy húga, Ashlili, és ő is Robloxot játszik a YouTube-on.

Ki Dylan hiper barátnője?

Dylan Huynh (született: 2000. május 13. (2000-05-13) [21 éves]), interneten ismertebb nevén Hyper (korábban TheHyperCraft és Hyper – Roblox), egy amerikai/vietnami-kínai YouTuber, aki a Roblox-játékvideóiról ismert. és kihívás vlogok. s 2020 közepén. Húga Ashlili - Roblox. A barátnője Cari - Roblox .

Találtam egy CSAK BABAKBÓL Klubot. Fedővel kellett mennem! (Roblox)

43 kapcsolódó kérdés található

Hány éves a hyper 2021?

Hyper 1999. május 13-án született. Hyper 22 éves .

Miért hagyta abba Roblox a piszkálást?

Felmondás. Poke felmondása Jogosulatlan vásárlások miatt mondták le, amikor 2017. augusztus 13-án megvette a Robuxot. Két nappal azután, hogy megvette a Robuxot, kitiltották. 2018. január 17-én az ingyenes Robux ajándékok miatt végleg kitiltották a Robloxból.

Hány éves a KreekCraft?

Forrest Waldron (született: 1997. január 28. (1997. január 28.) [ 24 éves kor ]), ismertebb nevén KreekCraft, egy amerikai YouTuber, aki a Jailbreak és a Piggy Roblox játékairól ismert.

Haldoklik a YouTuber piszkálása?

Megosztás Minden megosztási lehetőség a következőkhöz: Facebook Poke halott Lehet, hogy soha nem tudjuk meg, de ma a Facebook végre véget vetett a Poke-nak. ... Az alkalmazás valószínűleg állandóan emlékeztetett arra, hogy több tehetséges mérnökre van szükség ahhoz, hogy legyőzzük a Snapchatet, a Facebook egyik egyre fontosabb riválisát.

Hogyan lehet hívni a Robloxot?

A Roblox ügyfélszolgálat hívása. Tárcsázza a 888-858-2569 számot a Roblox ügyfélszolgálatának hívásához. A Roblox ügyfélszolgálati vonal a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. Automatizált menürendszert használ, és a visszahívás előtt hangüzenetet kell hagynia a fiókadatokkal.

Mi a poke valódi neve?

Zachary Neil "Zack" Tarnopol (született: 1998. április 13. (1998. április 13.) [23 éves]), interneten ismertebb nevén Poke (más néven Pokediger1), egy amerikai játék YouTuber, aki Roblox játékvideókat és vlogokat készít. , és különféle kihívások. Partnere a másik YouTuber Tofuu-val.

A poke gyerekbarát?

A Poke egy funky Roblox YouTube-csatorna, ahol Zack mindenféle videót tesz közzé, amelyek minden korosztály számára megfelelőek.

Mi a KreekCraft teljes neve?

A játékok készítője, Forrest Waldron , akit rajongói jobban „KreekCraft” néven ismernek, jó egy évet él át.

Hogyan találkozott KreekCraft Kaylával?

KreekCraft a Twitteren: "Találkoztam Kaylával, amikor csatlakozott az adatfolyamomhoz, és megpróbálta kitalálni, hogyan lehet megszerezni az arany dominust?…"

Melyik faj ez a Myusernames?

Ő kínai etnikum .

Miért tiltotta be a Roblox a DanTDM-et?

DanTDM kulcsszerepet játszott Roblox „népszerűségének” növekedésében 2015 júniusától 2017 elejéig. 2020 augusztusában leállította a Roblox-videók rendszeres feltöltését, valószínűleg az új tartalom hiánya és a szerzői jogi problémák miatt .

Rendben van, ha kilép a Robloxból?

Nincs mód a Roblox-fiók tényleges „törlésére” . ... Ha nem akarsz kilépni a Robloxból, akkor nem kell. A kilépés a te személyes döntésed. Ha egyelőre nem szeretne Robloxszal játszani, egyszerűen elkerülheti az alkalmazás megnyitását egy ideig.

Mi az a KreekCraft Roblox jelszó?

KreekCraft a Twitteren: "A jelszavam: oneforrestone .…"

Hány évesek a hipersütik?

Apróságok. 17 éves , ahogy a YouTube leírásában is szerepel.

Hány éves a MeganPlays?

A MeganPlays 1995. március 17-én született. A MeganPlays 26 éves .

Mi az a Dylan, a hiper Instagram?

Dylan Huynh (@dylanhyper) • Instagram fotók és videók.

Ki az a Leah Ashe?

Leah Ashley (született: 1993. szeptember 2. (1993-09-02) [28 éves]), interneten ismertebb nevén Leah Ashe, egy amerikai játék- és vlogozó YouTuber , akinek tartalma Roblox szerepjátékokból áll, Royale High, Adopt Me!, Transformation Makeovers, és "24 órát töltöttem egy _" sorozatban.