Mikor van az mlf redcrest?

Pontszám: 5/5 ( 24 szavazat )

– Az MLF ma bejelentette, hogy a REDCREST 2021-et, az MLF Bass Pro Tour bajnokságot a texasi Flintben található Palestine-tóba helyezték át. Az eredeti tervek szerint 2021. február 23-27-én került volna megrendezésre az oklahomai Tulsában, de az időpontok is kissé eltolódtak február 21-25- re.

Ki nyerte a vörös címert 2021-ben?

A Googan Baits profi, Dustin Connell pénteken az egyik ilyen nap volt. Connell, az alabamai Clantonból, 12 halat fogott, amelyek súlya 36 font, 15 uncia, hogy megnyerje a REDCREST 2021-et, a Bass Pro Tour bajnokságot, és megszerezze a 300 000 dolláros fődíjat az alabamai eufaulai Eufaula-tónál.

Hogyan nézhetem meg az MLF redcrest 2021-et?

Nézze meg az MLF-et MOST! élő közvetítés a MajorLeagueFishing.com oldalon , az MLF alkalmazásban vagy a MyOutdoorTV-n reggel 8:45 és 17:30 között ET a verseny minden napján.

Ki nyerte a Major League Fishing 2021-et?

Az MLF profi Edwin Evers (Oklahoma, Talala) 18 basszust fogott, összesen 39 fontot, 5 unciát, hogy megnyerje a 2021-es MLF Lucas Oil Challenge Cup bajnoki fordulóját, amelyet a B&W Trailer Hitches mutatott be Neenah-ban, Wisconsinban, és amelyet szombaton sugárzott az Outdoor Channel. .

Mennyit keresnek az MLF horgászok?

A Championship Roundban az MLF minimum 3 fontot tesztel a Kissimmee Chain pontozható basszusgitárján. A 30 horgászból álló teljes mezőny 6000 dolláros minimum kifizetést kap, a verseny győztese pedig 100.000 dollárt.

NYERTEM egy 300 000 dolláros horgászversenyt – 2021 MLF REDCREST bajnoki forduló

17 kapcsolódó kérdés található

Ki nyerte az MLF heavy hittereket?

RALEIGH, NC – Alton Jones a mezőny legjobbja volt, köztük három Chattanooga-vidéki profi horgász, és megnyerte a Major League Fishing Heavy Hitters címet és a 100 000 dolláros fődíjas horgászatot a Shearon Harris víztározón.

Ki nem horgász MLF-et 2021-ben?

Úgy tűnik, négy-öt ember nem fog elmenni. Szóval van Justin Atkins, Jason Christie, Greg Hackney, Mike Iaconelli és Jacob Powroznik , sok tisztességes név van benne.

Mi az az MLF big 5?

A Major League Fishing BIG5 a világ legnagyobb horgásztorna szervezete , amely páratlan halászati ​​erőforrásokat és lehetőségeket biztosít a horgászok, szponzorok, szurkolók és a fogadó közösségek számára. Az MLF BIG5 elkötelezett amellett, hogy a legjobb életstílus élményt nyújtsa a horgászatban, vízen és vízen egyaránt.

Ki nyerte ma a basszusgitárokat?

Hank Cherry Jr. második éve a Bassmaster Classic bajnoka. Cherryt a 2021-es torna bajnokává koronázták vasárnap a Lake Ray Roberts-ben, a texasi Fort Worthben. Ő a negyedik horgász a torna 51 éves történetében, aki egymás után fut össze, és az első a 2017–2018-as Jordan Lee óta.

Hol lesz a következő MLF torna?

A 2021-es MLF Bass Pro Tour versenynaptár február 23-27-én kezdődik az oklahomai Grand Lake- en a REDCREST 2021-el, majd egy hét eseményből álló alapszezonon és egy nagyhalas bónuszeseményen (Heavy Hitters 2021) tart, mielőtt a közepén véget ér. -Szeptember a St. Clair-tavon, Michigan államban. Ősszel négy MLF-kupa-verseny következik.

Ki nyerte a 2021-es Bass Pro Tournamentet?

Connellnek sikerült kamatoztatnia a délkelet-alabamai víztározó alsó végét benépesítő offshore keféket, és 12 basszust fogott 36 fontért, 15 unciáért, ezzel megszerezte első győzelmét közel négy év után, és 300 000 dolláros fizetést kapott.

Honnan származik Dustin Connell?

Dustin Connell - Clanton, Alabama - Major League Fishing.

Greg Hackney felmondott?

Hackney szívével és elméjével az Elite Series-be való visszatérésre összpontosított, elhagyta az MLF -et, és feliratkozott a 2020-as Bassmaster Central Opensre. Ha nem sikerülne a legjobb négy között végeznie az Év Horgásza kategóriájában, akkor 2021-ben nem horgászna profi túrán.

Mely horgászok hagyják el az MLF-et?

A BassFan és az MLF hírszolgáltatásai A 2021-es Bass Pro Tour névsorában az újonc John Cox is szerepel, de nem lesz benne Mike Iaconelli, Greg Hackney, Jason Christie, Jacob Powroznik és Justin Atkins , akik mindannyian lemondtak a részvételről.

Greg Hackney visszatér a basszusgitárhoz?

Greg Hackney egy Facebook-bejegyzésben megerősítette a héten, hogy 2021-ben visszatér a Bassmaster Elite Series-be, miután 2 szezont töltött az MLF Bass Pro Tour-on. Hackney, az MLF világbajnokság 2018-as győztese, Jason Christie második helyezettje volt az idei Bassmaster Central Opens pontversenyben.

Ki alapította az MLF-halászatot?

A Major League Fishing alapítói , Boyd Duckett és Gary Klein elmagyarázzák, mi kellett egy új horgászbajnokság elindításához, és miért forradalmi ez a formátum a basszus horgászatban.

Hogyan kvalifikálod magad a heavy hitterek közé?

A 2021- es Heavy Hitters-re való jogosultság érdekében a horgász legnagyobb basszusgitárjának súlyát rögzítik a 2020-as Bass Pro Tour minden egyes eseményén . Öt versenyszám után a legjobb 40 horgász jut.

Mivel horgászik Jacob Wheeler?

Az Arashik dühöngők, és dühvel zsarolják ezt a dolgot. Wheeler az Arashi Deep 25-öt 14 vagy 17 kilós teszt Suffix fluorocarbonra dobja, és a 14 fonttal megy, amikor a maximális mélységet akarja kihozni a csaliból, és a 17 kilós tesztet választja, amikor 20-nál sekélyebb part menti párkányokon és púpokon horgászik. lábát.