Mikor lesz a ballers 5. évada a skyben?

Pontszám: 4,6/5 ( 64 szavazat )

A Ballers ötödik, egyben utolsó évadának brit premierje január 28-án, kedden 21:40-kor lesz a Sky Comedy műsorán. A Stephen Levinson által létrehozott Ballers az egykori futball-szupersztárt, Spencer Strasmore-t követi, aki újra feltalálta magát a mai játékosok pénzügyi menedzsereként a napsütötte Miamiban.

Hogyan nézhetem meg az Egyesült Királyság 5. évadját?

Jelenleg a "Ballers - Season 5" streaming nézhető a Now TV , Virgin TV Go kínálatában, vagy letölthető itt: Apple iTunes, Google Play Movies, Amazon Video, Rakuten TV, Chili, Microsoft Store, Sky Store.

Hol tudom megnézni a Ballers 5. évadát?

Nézze meg a Ballers 5. évadját online | HBO hivatalos oldala.

Megnézhetem a Ballers on Sky-t?

A Dwayne Johnson főszereplésével készült műsort júniusban mutatták be az Egyesült Államokban az HBO-n, Nagy-Britanniában pedig este 10-kor kerül adásba a Sky Atlantic csatornán, amikor is online is megtekinthető lesz. A Sky ügyfelei streamelhetik a műsort a Sky Go szolgáltatáson keresztül, és igény szerint utólag is közvetíthetik a műsort.

Létezik a Ballers 6. évada?

A Ballers: The Rock bejelenti a sorozat utolsó évadát 2019 -ben. Több mint öt évad és csaknem 50 epizódból álló Spencer Strasmore (akit Dwayne Johnson alakít) végre elérte, amit az HBO sorozat fináléjában elhatározott.

A SPORT 20 LEGVICÁBASABB ÉS LEGKÉBNYELVEBB PILLANATA

22 kapcsolódó kérdés található

Miért törölték a Ballers-t?

Az első két évadban a nézettség magas volt, és a sorozat jövője fényesnek tűnt. ... Az HBO nem erősítette meg, hogy a nézettség csökkenése okozta volna a Ballers lemondását, de elég valószínű, hogy ez jelentős szempont volt a műsor jövőjéről való döntéskor.

Melyik csatornán voltak a bálozók?

Dwayne Johnson visszatér a 'Ballers' sikersorozat új évadához az HBO -n.

Milyen streaming szolgáltatást használnak a ballers?

Nézze meg a Ballers online közvetítését | Hulu (ingyenes próbaverzió)

Hogyan nézhetek bálozókat az Egyesült Királyságban?

Választhat a népszerű streaming szolgáltatás MOST, vagy a YouTube, a Google Play és az Amazon Instant Video által kínált pay-per-view opciók. A Google Playen, a YouTube-on és az Amazon Prime Video-on egyaránt elérhető a műsor 2 GBP alatt epizódonként – sorozatként vásárolva, kis kedvezménnyel.

A ballers 5. évada az Amazon Prime-on?

Nézd Ballers - 5. évad | Prime Videó.

A ballers 5. évada a Sky-n?

A Ballers ötödik, egyben utolsó évadának brit premierje január 28-án, kedden 21:40-kor lesz a Sky Comedy műsorán. A Stephen Levinson által létrehozott Ballers az egykori futball-szupersztárt, Spencer Strasmore-t követi, aki újra feltalálta magát a mai játékosok pénzügyi menedzsereként a napsütötte Miamiban.

Hány epizód van a Ballers 5. évadjában?

A hivatalos HBO szeptemberi sajtóközlemény azonban nem határozta meg az 5. évadra megrendelt Ballers-epizódok számát határidőnként. A műsor IMDb oldala azt jelzi, hogy tíz epizód lesz, de mivel az IMDb nem hivatalos forrás, ezt nem szabad evangéliumnak tekinteni.

Hol nézhetem meg a ballerek 5. évadját az Egyesült Királyságban?

Nézze meg a Ballers: 5. évad | Prime Videó .

Hogyan nézhetem meg a ballers 5. évadát?

Jelenleg a "Ballers - Season 5" streaming adásban nézhető az HBO Now , HBO Now Amazon Channel, DIRECTV, HBO Max, Spectrum On Demand kínálatában, vagy letölthető az Apple iTunes, Google Play Movies, Vudu, Amazon Video, Microsoft Store kínálatából. , FandangoNOW.

Hány epizód van a Ballers 4. évadjában?

A Stephen Levinson (az HBO „Boardwalk Empire”-je) által készített vígjátéksorozat kilenc epizódos negyedik évadával tér vissza, VASÁRNAP, AUG. 12 (10:00–22:30 ET/PT), kizárólag az HBO-n.

Meg tudod nézni a Ballers-t a Netflixen?

A Ballers és más HBO-műsorok soha nem lesznek elérhetők az olyan streaming szolgáltatásokon, mint a Netflix .

Mi a Ballers legújabb szezonja?

A Ballers rajongói rossz hírt kaptak 2019-ben, miután bejelentették, hogy az HBO-vígjáték véget ér. Az utolsó évad 2019. augusztus 25 -én került képernyőre az HBO-n az Egyesült Államokban egy utolsó kiruccanásra. A vígjátéksorozat az amerikai futball világában játszódik, és 2015-ös debütálása óta sikeres.

Törölték a Ballers című tévéműsort?

Az HBO sportvígjáték-sorozata, a Ballers 2015-ben debütált, az amerikai futballra fókuszálva. ... A Ballers-t a Boardwalk Empire producere, Stephen Levinson hozta létre, és bár nagy siker volt, sajnos elbaltázott .

Ki Spencer Strasmore barátnője a ballerekben?

A Graceland öregdiákja, Serinda Swan visszatérő szerepre készül Dwayne Johnson oldalán az HBO Ballers vígjátéksorozatának közelgő harmadik évadában. Swan játssza Chloe Day-t, egy okos, szexi szállodavezetőt Las Vegas legszebb üdülőszállodájában, egy szezonon át tartó ívben.

A ballers igaz történeten alapul?

Mostanra láthatta, hogy az HBO Ballers című sorozatának ez a szezonja a főszereplő Spencer Strasmore (Dwayne „The Rock” Johnson) és a Baltimore Raven külső beállója, Terrell Suggs közötti szakadásra fog összpontosítani – legalábbis részben. A valóság TV -hez hasonló történet a valós életet tükröző fikció .

Ki az a Joe Krutel?

JOSEPH KRUTEL TV- és filmproducer, aki idejét Los Angeles (New York City) és szülőhazája, Miami között osztja meg. Krutel Miamiban kezdte pályafutását az ikonikus rendező/producer, Michael Mann mellett a Miami Vice produkciós szerepében. ... Krutel a Tulane Egyetemen végzett.

Spencer Strasmore megnyerte a pert?

A nézők abban reménykednek, hogy a sztori szorosan lezárul az ötödik évadban. A negyedik évad végén a nézők látták, hogy Spencer beperelte az NCAA- t, és az Anderson Brothersszel is kiszállt, de a végén kiderült, hogy Quincy visszaállítása csak balhé volt. . ... Ahogy a The Rock mondta, az ötödik évadnak örvend.

Lesz igazi nyomozó 4?

Jó hír a „True Detective” rajongóinak: Casey Bloys, az HBO és az HBO Max tartalomért felelős vezetője a Deadline-nak megerősítette, hogy az Emmy-díjas antológiás krimisorozat negyedik évadát fejlesztik új írókkal abban a reményben, hogy megtalálják a megfelelő hangot ” egy új történetben.