Mikor tör meg Momiji átka?

Pontszám: 4,6/5 ( 11 szavazat )

A 115. fejezetben az átka megtörik az állatöv többi tagja előtt, és úgy dönt, hogy egy napon elhagyja Akitót az utóbbi könyörgése és fenyegetései ellenére.

Hogyan töri meg Momiji az átkot?

Momiji nyúl alakjában a 2001-es verzióban. ... Amikor Momiji átka megtört, tudat alatt tudatában volt ennek, és azonnal sírva fakadt.

Hogyan töri meg Tohru az átkot?

Akito kapcsolatot kötött Tohruval. Tohru empátiával győzködte, és még barátságot is ajánlott neki. ... Összefoglalva, Tohru megtörte az átkot azzal, hogy önmaga volt . Tohru nyitott szívvel teremtett kapcsolatokat a Zodiákusokkal, és ezeket a kötelékeket a barátai iránti gondoskodásával és szeretetével erősítette meg.

Momiji megtörte az átkát az 5. részben?

Amikor Momiji megtöri az átkát, Akito azonnal megérzi . ... Akito nem tudja kezelni Momiji hideg tekintetét, mert az érzelmek teljes hiányát mutatja. Akito nem bánja, ha a Zodiákusok szeretik vagy utálják, mindaddig, amíg érzelmeket éreznek iránta.

Miért tört meg Kureno átok?

Amikor Kureno körülbelül 16 éves volt, az átka hirtelen megtört, előzetes figyelmeztetés nélkül. Amikor Akito ezt megérezte a "kötelékük" miatt, hisztérikus pánikba esett, mivel Kureno átka megtört a Zodiákusokhoz fűződő kötelékei széthullásának jele , amiről úgy gondolta, hogy egész létezését meghatározta.

Momiji átka megtört – Fruits Basket The Final

22 kapcsolódó kérdés található

Kyo ismerte Tohru anyját?

Kyo gyerekkorában tudott Tohruról, hiszen édesanyjával, Kyokóval barátkozott. Annak ellenére, hogy soha nem beszélt Tohruval, képeket mutattak neki, ezért kezdte azt gondolni, hogy aranyos.

Shigure lefeküdt Rennel?

Shigure egyszer lefeküdt Rennel, hogy visszatérjen Akitóra, mert Kurenóval feküdt le. Emiatt Akito nagyon dühös lett rá, és a Sohma és Mitsuru találkozása során lecsapott rá. Shigure azt mondja, csak azért feküdt le Rennel, mert pontosan úgy néz ki, mint Akito, ha normálisan nevelték volna.

Meg tudja ölelni Tohru Kyot?

Tohru először találkozik Kyóval, amikor felfedezi a Sohma átkot . ... Kyo, aki olyan elfogadásra vágyott, amit még senkitől nem kapott, megöleli és most először szólítja nevén. Tohru később bevallja, hogy azért üldözte olyan kétségbeesetten Kyot, mert már akkor is nagyon szerette őt.

Yuki beleszeret Tohruba?

Yuki bevallja, hogy plátói módon szereti Tohrut . ... Tohru. Yuki kifejezi háláját Tohru felé. A vége felé Yuki végre bevallja Tohrunak, hogy olyan volt neki, mint egy „anya”.

Momiji szereti Tohrut?

Nagyon szereti Tohrut , és még dacol Akitóval, hogy megvédje. Momiji bejön a háztartásba, hogy meghívja Tohrut egy kirándulásra egy meleg forrású üdülőhelyre White Day alkalmából, ahová Yuki és Kyo végül bejelölnek.

Ki ölte meg Tohru anyját?

4. Hogyan ölte meg Kyo az anyját? Kyo megöli az anyját egy másik félrevezetés. Az anyja öngyilkos levelet hagyott maga után, majd egy vonat elé ugrott!

Tohrunak és Kyónak gyereke született?

Hajime Tohru és Kyo Sohma első gyermeke.

Tohru állatöv?

Kikérdezi Shigurét az átokról, de a férfi nem tartja szükségesnek, hogy bármit is mondjon neki. Tohru és Hatsuharu Yukiról beszél. Tohru hamarosan találkozik a Zodiákus egy másik tagjával; az ökör, Hatsuharu Sohma, egy iskolai pályanapon.

Ki törte meg Yukis átkát?

De Tohru gyorsan felszáll, amikor meglátja Kyot, mert úgy érzi, mintha elutasították volna, de Kyo üldözi őt. Miután utolérte őt, Kyo bevallja, hogy érzel iránta. A macska , az állatöv istenének első barátjának elfogadása megtöri az állatöv átkot, és az összes sohma felszabadul.

Melyik epizódban vall be Tohru Kyo-nak?

Gyümölcskosár a döntőben: 8. rész – Kyo Confesses.

Kivel végez Hatori?

Miután Kana összeházasodik valaki mással, Shigure manipulálja Hatorit, hogy találkozzon Kana legjobb barátjával, Mayuko Shirakival . Vonzódnak egymáshoz, és végül randevúznak. A Gyümölcskosárban Hatori feleségül vette Mayuko-t és Kinu Sohma apját.

Tohru Yukit vagy Kyot szereti?

Yuki és Kyo egyaránt érdeklődik Tohru iránt , annak ellenére, hogy a lány nyilvánvalóan nem vette észre az érzéseiket. Sok jelenetben még a rajongók is azt kívánják, bárcsak Tohru Yukival ment volna, míg mások szeretnek Kyo mellé állni. A végén természetesen Kyo nyer, és végül összeházasodnak.

Haru szerelmes Yukiba?

Az esemény óta Haru szereti Yukit , és Yukit hívja első szerelmének. Haru azt is megemlíti Tohrunak, hogy másokkal ellentétben Yuki különleges számára. ... Megemlíti, hogy még mindig szeretni fogja Yukit; Rin féltékenységére és Yuki megdöbbenésére.

Miért van Kyo átkozott?

Kyot átkozta a macska szelleme , egy állat, aki a kínai állatöv része lett volna, ha a patkány nem csalja meg, hogy lemaradjon a szertartásról.

Hogy hívja Kyo Tohru-t?

Yuki „Honda-san”-nak hívja Tohrut, de Kyo úgy dönt, hogy nem szólítja Tohrut semmilyen nevén. Amikor azonban Kyo végül úgy dönt, hogy nevén szólítja, és úgy dönt, hogy „ Tohru ”-nak hívja, az a közelség határozott jele.

Kyo legyőzi Yukit?

Annak érdekében, hogy egyszer s mindenkorra legyőzze Yukit, Kyo négy hónapra elment a családtól, hogy Kazumával edzenek a hegyekben. Yukit azonban soha nem verte meg . Végül Yuki és Kyo fegyverszünetet kötött. Kimondták az igazságot, és azt mondták, mindketten szeretik egymás különböző részeit, és végül barátok lettek.

Shigure rosszfiú?

Shigure Sohma a Fruits Basket sorozat anti-gazembere . Az anime 2019-es verziójában a japán szinkronizált változatban Yuichi Nakamura ad hangot. Az angol változatban az angol szinkronban John Burgmeier ad hangot.

Mennyivel idősebb Akito, mint Yuki?

Akito életkorát soha nem adják meg, de úgy tűnik, hogy egy-két évvel idősebb Yukinál , és 10 év korkülönbség van Yuki és Ayame között (és így Shigure is), így általában azt hiszem, hogy Akito nagyjából 18 éves. a manga kezdete.

Miért fél mindenki Akitótól?

Akitot a Zodiákus Isten Szelleme birtokolja, aki az állatövök lelkének ura és irányítja őket. ... Yuki és Hatori nem hibáztathatják Akitót, annak ellenére, hogy mennyi traumát és fájdalmat okozott nekik, különösen Yukinak. Akármilyen kemény emberek is Kyo és Rin, félni fognak Akitóért, ha megkomolyodik .