Mikor fejlődik ki a mályva steenee?

Pontszám: 4,5/5 ( 29 szavazat )

A Crack in the Sky ! révén Steenee-ről kiderült, hogy Tsareenává fejlődött, miközben a többi próbakapitány Pokémonjával edzett az Exeggutor-szigeten.

Mi az a Bounsweet evolúció?

A Bounsweet (japánul: アマカジ Amakaji) a VII. generációban bemutatott Grass típusú Pokémon. A 18-as szinttől kezdve Steenee -vé fejlődik, ami Tsareenává fejlődik, ha Stomp ismeretében szintre lép.

Tudod fejleszteni Steenee-t?

Steenee magától Tsareenává fejlődik, amint megtanulta a Stomp képességet . Ez a 29. szinten fog megtörténni. Természetesen az összes Pokemon szint feljebb kerül a csatában való használat után, de mindig használhatod a tapasztalati édességeket, hogy gyorsabban szintre emeld őket.

Hogyan lehet Bounsweetből Steenee-t fejleszteni?

Amint Bounsweeted elérte a 18. szintet , Steenee lesz belőle. Képezze Steenee-jét a 29. szintre. Amint eléri a 29. szintet, felajánlják, hogy tanulja meg Stomp-ot. Tanuld meg Stomp-ot, és akkor Tsareena lesz belőle.

Tsareena jó Pokemon?

A Tsareena erősségei a jó támadási státusz, a jó mozgáslefedettség, a nagyon jó mozgási segédprogram, a helyreállításhoz való hozzáférés, a Queenly Majesty nagyszerű képessége az elsőbbség érvénytelenítésére, és még megfelelő tömeggel is rendelkezik.

Bounsweettől Steenee-n át Tsareenáig! Gyönyörű pokémon evolúció! 1080p

27 kapcsolódó kérdés található

Van stop TM a Pokemon kardban?

Bármely Pokémon Centerben megtalálható, a Move Relearner az üzlet bal oldalán található; mindössze annyit kell tennie, hogy megkéri őket, hogy „Emlékezzen egy lépésre. Ezután ki kell választania azt a Steenee-t, akinek meg szeretné jegyezni a lépést. Ha ez megvan, görgessen le az elérhető lépések között, és válassza a Stomp lehetőséget.

Milyen LVL-t fejleszt Steenee?

0 font 0 font Steenee (japánul: アママイコ Amamaiko) egy fű típusú Pokémon, amelyet a VII. generációban vezettek be. Bounsweetből fejlődik ki a 18. szinttől kezdve, és Tsareenává fejlődik, ha szintet lép, miközben ismeri Stompot.

Hogyan szerezted meg Steenee-t?

Steenee nem ívik a vadonban. Ehelyett elkaphatod Bounsweetet, és Steenee-vé fejlesztheted . A Bounsweet népszerű ívási helye az East Lake Axewell körzetben található, ahol 15%-os esély van az ívásra normál időben.

Milyen Pokémonnal tud Steenee szaporodni?

Steenee tojáscsoportjai: Grass Alternatív megoldásként, ha már van egy Steenee-d tojásmozdulattal, akkor Ditto -val szaporodhat.

Ki tud tenyészteni Bounsweettel?

Bounsweet tojáscsoportjai: Grass Egy nőstény Bounsweetet egy kompatibilis hím Pokémonnal kell tenyészteni, és bármelyik szülő ismeri a szóban forgó tojásmozgást. Alternatív megoldásként, ha már van egy Bounsweet a tojásmozdulattal, akkor Ditto -val szaporodhat.

Milyen szinten fejlődik az AXEW?

Az Axew (japánul: キバゴ Kibago) egy sárkány típusú Pokémon, amelyet az V. generációban vezettek be. A 38. szinttől kezdve Fraxure-vá fejlődik, ami a 48. szinttől kezdve Haxorussá fejlődik.

Bounsweet jó?

Borzalmas statisztikáival a Bounsweet borzalmas választás a Grass-típushoz a Little Cup metajátékban. A Snivy felülmúlja a behatolási veszély elhárítását, és minden másban kudarcot vall, amit megkísérel. Kérjük, ne használja a Bounsweet-et a Little Cupban vagy máshol, mert az egy csapat nyerőgépének pazarlása lesz.

Mikor tudok fejlődni snom?

Ha már kellőképpen kötődtél a Snomhoz, már csak éjszaka kell szintezni, és Frosmoth lesz belőle. Ennek éjszaka kell megtörténnie, különben nem fejlődik.

Mi a Minccino evolúciója?

A Minccino Cinccinová fejlődik (az Unova Stone evolúciós elem használatával), és 50 cukorkába kerül. A Minccinonak szüksége van az Unova Stone-ra, hogy Cinccinová fejlődjön.

Hogyan fejleszted Boldore-t?

Menj be egy szakszervezeti szobába. Itt találkozhatsz azzal a játékossal, akivel kereskedsz. Cseréld el Boldorét a másik játékossal . Amint a másik játékos megkapja, Boldore Gigalith lesz.

Mi ellen gyenge a Thievul?

A Pokemon Sword and Shield Thievul egy sötét típus, ami gyengévé teszi a harci, bogaras, tündér típusú mozdulatokkal szemben. Az 1-es úton megtalálhatja és elkaphatja Thievul-t, 5%-os eséllyel megjelenni minden időjárási időben. A Thievul Max IV statisztikái: 70 HP, 58 támadás, 87 SP Attack, 58 Defense, 92 SP Defense és 90 Speed.

Hogyan fejleszted Munnát?

Munna (japánul: ムンナ Munna) egy pszichikus típusú Pokémon, amelyet az V. generációban vezettek be. Holdkővel érintkezve Musharnává fejlődik.

Tsareena tündér típus?

A Tsareena egy Grass típusú Pokémon , amelyet a 7. generációban vezettek be. Minden Pokémon vagy ember, aki gonosz szándékkal közeledik, azonnal megbüntetik. ...

Hogyan fejlődik Pupitar?

Hogyan ismerhetem meg Pupitar evolúcióját a Pokemon Sword and Shieldben? A Pokemon Sword and Shield Larvitar Pupitarrá fejlődik, amikor eléri a 30. szintet . A Pupitar ezután a végső evolúciójába, a Tyranitarba fejlődik, amikor eléri az 55. szintet.

Milyen típusú a Tsareena?

A Tsareena (japánul: アマージョ Amajo) egy fű típusú Pokémon , amelyet a VII. generációban vezettek be.

Hogyan fejleszted Golettet?

Golett természetes módon Golurkká fejlődik, ha eléri a 43. szintet . Miután elérte ezt a szintet, megkísérli a fejlődést, és választási lehetőséget kap, hogy meg akarja-e tenni ezt a változást vagy sem.

Létezik TM Stomphoz?

Nem TM, TR, HM vagy Move Tutor lépés.

Hol van a Giga Drain kard?

TM28: Giga Drain (Grass) Sword and Shield leírása: Tápanyag-elvezető támadás. A felhasználó HP-ját a célpont által okozott sebzés fele helyreállítja. Hol található: Ezt a TM -et a Wyndon's Battle Tower jobb oldalán lévő ligatiszttől vásárolhatja meg 100 000 ₽ áron .