Mikor lesz Camille vámpír?

Pontszám: 4,3/5 ( 28 szavazat )

Camille-nek választania kellett, hogy bekapcsolja-e az eredetit
Aurora arra kényszerítette, hogy igya meg a vámpírvérét, és elvágja a torkát , amikor Klaus kijelenti, hogy szereti őt , és most Cami átalakulóban van. De miközben Klaus ragaszkodik ahhoz, hogy emberi vérrel táplálkozzon, és vámpírrá változzon, Cami haldoklott (elnézést a szójátékért), hogy embert hal meg.

Melyik epizódban hal meg Camille?

És mégis, a csütörtök esti "No More Heartbreaks" című epizódban Cami a halálos ágyán feküdt, miután Lucien megharapta a szuperhibrid-vérfarkas harapásával. És még akkor is, ha Marcel, Freya, Vincent, Davina, Hayley, Elijah, Hope és Klaus gyógyulást kerestek, Cami meghalt a The Originalsban.

Melyik epizódban öli meg Aurora Camit?

A The Devil Comes Here and Sighs című filmben Cami újra találkozik Aurorával, miközben megpróbálja kimenteni Klaust a Lucien kastélyból. Aurora lassan és fájdalmasan próbálja megölni Camit a megkötözött Klaus előtt.

Hogyan halt meg Camille?

Cami Lucien mérge miatt halt meg, és a banda nem találta meg a módját, hogy megmentse. A rajongók legalább egy pokoli epizóddal kedveskedtek Klausnak és Caminak, a pár váltotta ezt a három kis szót, és egy igazi randevúzásra ment.

Ki változtatta Camille-t vámpírrá?

Camille-nek választania kellett, hogy bekapcsolja-e az 'The Originals'-t, Aurora arra kényszerítette őt, hogy igya meg a vámpírvérét, és elvágja a torkát, amikor Klaus kijelenti, hogy szereti, és most Cami átalakulóban van. De miközben Klaus ragaszkodik ahhoz, hogy emberi vérrel táplálkozzon, és vámpírrá változzon, Cami haldoklott (elnézést a szójátékért), hogy embert hal meg.

Az Originals 3x10 Cami felébred az átmenetbe (Killed by Aurora)

42 kapcsolódó kérdés található

Camille újra életre kel?

A mérgező harapás elleni küzdelem több sikertelen kísérlete után hamarosan kiderült, hogy nincs gyógymód, és miután barátai könnyes búcsút mondtak, Camille végül meghalt, Klaus pedig azt mondta, hogy szereti, és megígérte, hogy békét talál.

Miért hagyta el Camille a Halált a Paradicsomban?

Otthagyta Saint Marie-t, hogy visszatérjen Párizsba, és titkos munkát végezzen. Camille a negyedik sorozat végén kilépett a sorozatból. Egy búcsúcsókkal hagyta el a DI Humphrey Goodmant , miután régóta fennálló akarnak-nem-tesznek kapcsolatukat.

Klaus szerelmes Camille-ba?

Mielőtt Cami meghalt, bevallja Klausnak, hogy félt. Klaus azonban megnyugtatta Camit, hogy haláláig ott lesz mellette. Utoljára beismerik egymás iránti szerelmüket, és Klaus addig vigasztalta őt, amíg el nem hunyt a karjai között.

Hayley és Elijah összejönnek?

És a 4. évad premierjén végre összeszedte az összes hozzávalót. Hayley és Elijah újra találkozott a The Originalsban, de Klaust még mindig Marcel tartja fogva. ... Mielőtt Elijah-t megharapta Marcel, a rajongók emlékezni fognak rá, hogy ő és Hayley végre összejöttek .

Miért akarta Lucien megölni Klaust?

Volt Frenemies (Volt barátok), Volt Szövetségesek, Ellenségek; Évszázadokkal ezelőtti régi ismerősök, Lucien Klaus első vámpír apja, Lucien meg akarta védeni Klaust, mert az ő vonaluk veszélyben volt , Lucien Klaust a barátjának tekintette, mielőtt szembefordult vele és családjával, Lucien elrabolta és megpróbálta rávenni Klaust...

Aurora olyan lesz, mint Lucien?

De mivel több mint ezer éves, ő volt az egyik legerősebb vámpír a létezőben, a második az eredeti vámpírok után. Aurora volt a Trinity második tagja, aki Lucien után fordult meg , így ő lett a csoport második legerősebb tagja, amíg Lucien nem lett a Szörnyeteg.

Ki az a Diana Mikaelson?

Dianna Nicole Mikaelssen, PhD. (nee Labonair) egy eredeti halhatatlan tribrid. Alaina Olsen és Cyrus Labonair lánya. Elijah Mikaelson felesége, Saga Mikaelssen örökbefogadó anyja és Olympia Mikaelson édesanyja.

Rebekah meghal az eredetiben?

Rebekah öngyilkosságot követ el halandó testében , hogy megakadályozza, hogy egy kénytelen Marcel vessen véget az életének Klaus parancsai miatt. Ahogy várta, gazdatestének halála hatására szelleme visszatért eredeti testébe.

Davina meghalt?

Igen, Davina látszólag eltűnt a 20. rész végén , de még mindig van mit mesélni az ősökről. Még mindig van mesélnivaló Kol és Vincent, sőt Marcel is bosszút akar állni ellenük. Azt mondanám, hogy van még mesélnivaló Davinával.

Miért vágja meg Lucien az arcát?

Klaus és Elijah megpróbálta megmenteni Lucient Tristantól, de Tristan azzal a tudattal fenyegette meg őket, hogy tudja, mik ők valójában, és leleplezi őket, ha bármit is megpróbálnak tenni vele. Tristan ekkor előhúzott egy tőrt, és szájon vágta Lucient , megsebzve az arcát.

Klaus Caroline-t vagy Camille-t szerette jobban?

Inkább Camiba volt szerelmes . Vele valójában jobb ember akart lenni, míg Caroline-nal csak jót tett, hogy boldoggá tegye. Valójában elkezdett jó irányba változni, miután Camival volt együtt.

Caroline szerette Klaust?

Onnantól kezdve Klaus őszinte vonzalmat mutat Caroline iránt , és iránta való vonzódása és szeretete a sorozat folytatódásával tovább növekszik. Végül összebarátkoznak, miután bebizonyította, hogy van benne valami jó. ... Szándékában áll az utolsó szerelme lenni, akármeddig tart is.

Kit szeretett igazán Caroline?

Caroline és Matt kapcsolatban álltak a sorozat első és második évadában. Caroline és Tyler egy pár volt a sorozat harmadik évadától az ötödik évadig. Caroline határozottan helyteleníti Elena és Damon szerelmét, míg végül a sorozat vége felé nem fogadja el kapcsolatukat.

Humphreynek lesz barátnője a Halál a paradicsomban című filmben?

Martha Lloyd a Halál a paradicsomban öt epizódjában jelenik meg (5:8-as szerelem lángjai a 6:6-ig Man Overboard – Második rész). Sally Bretton alakítja. Ő Humphrey Goodman régi barátja és szerelme. Összefut vele (majdnem szó szerint) az 5:8-as szerelem lángjaiban.

Josephine Jobert visszatér a Death in Paradise-ba?

Halál a Paradicsomban: Ralf Little bepillantást enged a Florence forgatásába (Josephine Jobert alakítja), és a sorozat 10. évadában visszatért a Halál a paradicsomban című filmbe, hogy elvállalja a nyomozó őrmester szerepét.

Camille és Humphrey összejön a Death in Paradise című filmben?

Humphrey beleszeretett Camille Bordey nyomozó őrmesterbe, és gyakran közel került ahhoz, hogy felfedje iránta érzett érzéseit. Megpróbálta meggátolni a távozását, amikor Párizsban kért munkát, de engedett. Közvetlenül a sziget elhagyása előtt szenvedélyes csókot osztott vele (4:4 Until Death Do You Part).

Cami terhes az eredetiben?

Kiderül, hogy terhes Niklaus Mikaelsontól, amikor Dianna Mikaelson a méhéből hallja a baba szívverését, amikor meglátogatja, hogy megbeszélje vele Cami árulását. Elmondja Caminak, amit hallott, és kiderül, hogy valójában babát vár .

Mi történt Camis testvérrel az eredetiben?

A Vámpírnaplók legfrissebb epizódjában kiderült, hogy Camille ikertestvérét, Seant boszorkányok támadták meg , ami miatt halálos tombolni kezdett a templomban.

Cami kikapcsolta az emberségét?

Mintha az írók nem akarták volna megszeretni Camille vámpírt, mert tudták, hogy meg akarják ölni. Pontosan!!! Azt is tudom, hogy ahhoz, hogy valaki úgy viselkedjen, ahogyan Cami viselkedett, amikor kikapcsolta az emberségét, de cami nem tette , tehát bár az érzelmei felfokoztak, akkor is ugyanaznak kell maradnia.