Mikor használjuk az abashedet?

Pontszám: 4,2/5 ( 13 szavazat )

Az abash-t általában akkor használják , ha valaminek megszégyenítő hatása van . Lehet, hogy azt mondod: „Meglepett a többiek nagylelkűsége, ezért további húszezer adományt adtam”, de nem csak az abash-t használnád a kínos helyzet helyett.

Hogyan használod az Abashed szót egy mondatban?

Megátalkodott mondatpélda
  1. Örült a kapott hálaadásnak, de megszégyenült, amikor megkapta. ...
  2. Mavra Kuzminicsna megzavarodott és összezavarodott. ...
  3. Megdöbbenve ettől a kérdéstől azt válaszoltam, hogy a lustaság a legfőbb kísértésem.

Hogyan használod a megdöbbent szót?

Meglepett mondatpéldák Örült a hálaadásnak, amelyet kapott, de megszégyenült, amikor megkapta . Mavra Kuzminicsna megzavarodott és összezavarodott. Megdöbbenve ettől a kérdéstől azt válaszoltam, hogy a lustaság a legfőbb kísértésem.

Mit jelent a megdöbbent?

: kényelmetlenül érzi magát , megzavarta vagy zavarba hozta valami, ami megtörtént vagy megtörtént, vagy azt mondtam, hogy meghátráltam, szégyenkezve, azon tűnődve, mit csináltam rosszul…

Hogyan használod az abound kifejezést egy mondatban?

Bőséges mondat példa
  1. Kacsák, darvak és más vízi madarak bővelkednek a deltában. ...
  2. Az ausztrál tengerekben és számos folyóban számos kiváló hal található. ...
  3. A Madárdal kapcsán továbbra is bővelkedett a találgatás. ...
  4. A rovarok bővelkednek, különösen a Coleoptera.

Napi videó szókincs - Epizód: 75. Abashed. Angol óra

41 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a bővelkedés?

1 : nagy számban vagy nagy mennyiségben jelen lenni : elterjedt vállalkozásnak lenni, amelyben a lehetőségek bővelkednek hibákban és következetlenségekben. 2: bőségesen kell ellátni – a rejtélyekben bővelkedő életben, vagy azzal együtt – Norman Mailerintézmények bővelkednek sikerének bizonyítékaiban – Johns Hopkins Magazine.

Mi a hamisító mondat?

Példák a mondatban való meghazudtolásra egy fa, amelynek finom szépsége meghazudtolja valódi keménységét Tettük meghazudtolja az ártatlanság állítását.

Miért hívják vittéknek az ételt?

A Vittles egy régi idők szó az ételre, amelyet hajlamosak vagyunk a vidéki délre, cowboyokra, úttörőkre, hegyi férfiakra és hasonlókra asszociálni. Valójában a közép-angolból származik, francia módon . ... A vitailles szót akkor használták, amikor kiderült, hogy a szó eredeti eredete a latin victualia szó volt.

Mit jelent a zavarodottság?

tárgyas ige. 1 : zűrzavarba sodorja terveit. 2 : megzavarni a nyugalmát zavarba ejtette a hangszíne.

Mit jelent a Bibliában a megaláztatás?

1 formális: rangban, hivatalban, presztízsben vagy megbecsülésben lealacsonyítani magát… a szégyent, amely megalázta kívül-belül … – James Joyce.

Abash azt jelenti, hogy elhallgat?

Egy szó egyéni előfordulásának több jelentése is lehet egy Dickinson-versben; például a csali ige a J5/Fr4 versben egyaránt jelentheti a „csalogatókat vagy csapdákat” és a „megszünteti a szemét”. Egy-egy szónak versenként eltérő jelentése lehet; például az abash jelentheti „megijeszt” a J608/Fr345 versben, míg az abash ...

Apatikusan egy szó?

Kevés vagy semmilyen érzelem érzése vagy kimutatása; nem reagál . [Apátiából, a szánalmas mintájára.] ap′a·the′i·cal·ly adv. Adv.

Mit jelent a Bibliában a megdöbbenés?

rosszul érzi magát, zavarban van vagy zavart ; megszégyenülve.

Az abased melléknév?

ABASHED ( melléknév ) meghatározása és szinonimák | Macmillan szótár.

Az Abashedly egy szó?

adv. 1. Megátalkodott módon .

A nyugtalanítás rossz szó?

Az „elbizonytalanodás” valójában nem egy szó – legalábbis nem helyes. ... Ha a nem szó bekerült a szókincsedbe, az alábbiakban felsorolunk olyan szavakat, amelyekre szándékodban áll: A zavarba ejtő jelentése lehet "kínos", "zavaró", "elkeserítő" (mint a "felkavaró") vagy "megzavarhatja a nyugalmát". a kontextustól függően.

Mit jelent magyarul a nyugtalanító?

: felkavaró, nyugtalanító vagy elkeserítő hatása van a háború nyugtalanító képeire .

Melyik a legjobb definíció a zavart szóra, ahogy ebben a mondatban használják?

zavart, mint a nyugalomban vagy az önbirtoklásban; zavart; fodros: Zavarba ejtette az integritását ért hirtelen támadás. zavarodott vagy zavarodott, mint valami váratlan: Az osztályt megzavarta az oktató zavarodottsága.

Mit jelent az, hogy enni a vittles-t?

A vittle egy elavult alternatívája az élelem szónak, amelyet fogyasztásra készített ételként határoznak meg. Egy grillezett és fogyasztásra kész csirkedarab a vittle példája. főnév. 2.

Mire való a vittles szleng?

: élelmiszer kellékek : élelmiszerek – ma főleg játékosan használják a cowboyok állítólagos nyelvezetének megidézésére. Az árusok ajándéktárgyakat, csemege és mindenféle helyi cuccot árultak.

A lény valódi szó?

A critter egy informális szó minden élőlényre , a farkastól a pókig. ... A lény először a 19. század elején jelent meg, a lény szó rövidített szleng vagy tréfás formája.

A hazudozás félrevezetést jelent?

A hamisítás definíciója azt jelenti , hogy ellentmond vagy félrevezet . A hamisításra példa az, ha egy újság rossz tényeket közöl egy történetről. (archaikus) Hazudni róla. Hazudni róla; rágalmazni.

Hogyan emlékszel a beliere?

Mnemonika (Memory Aids) Belie számára A "Méh" "hazudta", hogy nem csíp embereket, amikor több mint 1 millió embert ölt meg. belie-nek hazugsága van . belie ~ hazugság valami hamisat jelent.