Mikor ért véget az útszakasz?

Pontszám: 4,9/5 ( 66 szavazat )

A sorozat 2005-ben egy negyvenöt perces pilottal kezdődött, Wayside: The Movie címmel, majd később két évadon keresztül, egyenként tizenhárom epizódból állt, és mindegyik epizód két részből állt. Az utolsó adásba kerülő epizód, az "Upside Down John"/"The Final Stretch" 2008. január 15-én került a Teletoon adásba.

Útvonalat törölték?

Nincs a Wayside 3. évada . ... John Derevlany 2017. szeptember 16-án kijelentette, hogy bár 300 történetet írtak a Wayside számára, csak 52-t készítettek el, ami valószínűleg az 1. és 2. évadban látott 52 epizódszegmensre utal.

A Wayside School még mindig a tévében?

A Teletoon zölden megvilágította a Wayside két évadát, egyenként tizenhárom félórás epizódból, és 2007 és 2008 között került adásba; a sorozatot ez idő alatt az amerikai Nickelodeon is sugározta röviden. A műsor ismétléseit jelenleg az YTV és a Disney Channel sugározzák Kanadában.

Ki találta fel az útszéli oldalt?

A Wayside (más néven Wayside School) egy 2005-ös kanadai animációs televíziós film, amelyet Louis Sachar készített, John Derevlany fejlesztett és Nelvana készítette. A film Toddot, egy átigazolási diákot követi nyomon, aki egy 30 emeletes, nevetségesek hírében álló Wayside-ba jár.

Az wayside egy nicktoon?

A Wayside (más néven Wayside School) egy kanadai animációs sorozat, amelyet a Nelvana Enterprises gyárt és birtokol. John Derevlany fejlesztette ki, és Louis Sachar Sideways Stories from Wayside School című könyvsorozatán alapul.

The Fall of Wayside: Hogyan történt

26 kapcsolódó kérdés található

Mit csinált Todd régi iskolájában?

Míg a könyvekben kezdettől fogva a Wayside School diákja volt, addig a rajzfilmben átigazolási tanuló volt, aki a távollévő Sue vagy Benjamin szerepét töltötte be. Todd az utolsó szereplő a rajzfilmben, mivel a "The Note" utolsó néhány képkockája egy írisz közeledik az arcán.

Hol lehet figyelni az út mellett?

Watch Wayside | Prime Videó.

Melyik évfolyamon járnak az útszéli tanulók?

Útszéli iskola 3-5 .

A wayside a Disney Plus-on van?

A Disney+ számos címmel debütál – filmekkel és filmekkel a Disney Channeltől, a Star Warstól, a Marveltől és még sok mástól. ... Ezek olyan filmek és műsorok, amelyeket egykor nagyszerűnek tartottak, de azóta félreestek.

Miért nincs 19. emelet a Wayside Schoolban?

A tizenkilencedik történet nem létezik , mivel a Wayside építője elfelejtette megépíteni, így kitalált vagy nem létező embereket és dolgokat tartalmaz.

Hány történet van a Wayside Schoolban?

Beállítás. A történet a kitalált Wayside Schoolban játszódik, egy olyan iskolában, amelyet egy emelet magasra kellett volna építeni harminc osztályteremmel egymás után, de ehelyett harminc emelet magasra építették, minden emeleten egyetlen tanteremmel, kivéve a nem létező tizenkilencedik történetet. .

Miért költözött Todd az út szélére?

Todd gyakran csalódott, amikor hazaküldik az óvodabusszal, mert tizenkettőtől kettőig Mrs. Jewls osztályában akar maradni, hogy lássa, mi történik.

Hol nézhetem meg ingyen az útszéli oldalt?

Nézd Wayside - Ingyenes TV-sorozat | Tubi .

Mit jelent az útszéli?

: egy út vagy ösvény oldala vagy azzal szomszédos földterület . az út mellett. : megfontolásból : elhanyagoltság vagy használaton kívüli állapotba – általában bukással használják.

Vannak rejtett figurák a Disney Plus-on?

A Disney bejelentette, hogy a 20. századi stúdiófilm, a „Rejtett figurák” szeptember 25-én, pénteken érkezik a Disney+-ra az Egyesült Államokban.

A rándulások a Disney Plus-on vannak?

A streaming platform lenyűgöző Halloween-filmek lenyűgöző könyvtárával rendelkezik, amelyek minden korosztály számára megfelelnek. ... Egy másik kedvenc ezen Halloween-filmek között a Disney Plus-on a Twitches, amelyben Tia és Tamara Mowry tiniboszorkányként szerepel, akiknek meg kell mentenie a világot, miközben a középiskolában zsonglőrködnek… nem nagy dolog.