Mikor nyíltak meg a tejoni üzletek?

Pontszám: 4,6/5 ( 10 szavazat )

2014. augusztus 7. – A Tejon Ranch Company (NYSE: TRC) és a The Rockefeller Group ma ünnepelte az Outlets ünnepélyes megnyitóját Tejonban, egy előkelő, 320 000 négyzetméteres szabadtéri bevásárlóközpontban, több mint 70 kiskereskedővel 43 hektáron.

Hány üzlete van a Tejon outleteknek?

Az Outlets at Tejon egy outlet bevásárlóközpont a Tejon Ranchban, Kaliforniában. Ebben a központban 45 üzlet és 5 étterem található (lásd alább).

Bevihetők kutyák a Tejon üzletekbe?

A szülők imádni fogják a kényelmes konnektorokat az eszközök töltéséhez. Emellett állatbarát légkör uralkodik az Outlets at Tejonban, amely két füves parkot és rengeteg állatbarát üzletet foglal magában. A központban automaták és ATM-ek is találhatók.

Kié a Fort Tejon?

Edward Fitzgerald Beale , a Tejon Ranch végső tulajdonosa tengerésztisztként érkezik Kaliforniába, és Fremontnál szolgál a mexikói háború alatt. Háborús hősként ismerik el a San Pasqual-i csata során, 30 mérföldre északra San Diego-tól.

Kié a legnagyobb tanya Kaliforniában?

Red Emmerson a Sierra Pacific Industries elnöke, egy családi kézben lévő faipari vállalkozás, amely Kalifornia legnagyobb magánbirtokosa. Alig kétmillió hektár erdőterület tulajdonosa Kaliforniában és Washingtonban, és 2012-ben 20 000 hektárral bővült. Az adatokat a The Land Report szolgáltatta.

Outlets a Tejon Grand Opening Coverage

39 kapcsolódó kérdés található

Milyen kijárat az a Tejon?

210-es kijárat - Fort Tejon Road - Interstate I-5 déli irányban Kaliforniában - iExit.

Be tudod hozni a kutyákat a célba?

Például a Target kutyabarát? Lehet, hogy a kabalája a gyönyörű Bullseye bullterrier, de ők egy kitartó , „csak kiszolgáló kutya” környezet (a Costco, a Walmart, az IKEA és mások mellett). ... Sok étterem szívesen látja a kutyákat a kültéri helyiségeiben.

Lowes kutyabarát?

A Home Depothoz hasonlóan a Lowe's legtöbb üzlete szívesen látja a négylábú vásárlókat . A széles, betonfolyosók miatt remek hely a kutyák befogadására.

A Macy's beengedi a kutyákat?

Macy's. A Macy's állatbarát üzletként jó hírnevet szerzett. A vásárlók szívesen hozzák magukkal kutyájukat vásárlás közben . Az üzletvezetők jogosultak megváltoztatni a kutyabarát szabályzatot, ezért a legjobb, ha felveszi a kapcsolatot a felkeresni kívánt üzlettel, hogy megerősítse a szabályzat érvényét.

Miért nevezik a Tejon-hágót Szőlőnek?

Etimológia. A falu és az osztály a kanyonról kapta a nevét, amelyen az ösvény áthaladt, az eredeti út mentén termő vadszőlőről . Spanyol neve La Cañada de las Uvas, azaz Grapevine Ravine.

Mi az I-5 legmagasabb pontja?

Ez különbözik a Siskiyou-hágótól, amely egy közeli, történelmi hegyi hágó. A Siskiyou Summit a Siskiyou-hegységben található, körülbelül 6,4 km-re északra a kaliforniai határtól. 1310 méter magasan az Interstate 5 legmagasabb pontja.

Hogyan kell kiejteni a Wynkoop szót?

„Ez egy „wine-koop” utca és egy „win-koop” sörfőzde” – mondta. "A Wynkoop [utca] kiejtése annak a személynek a tényleges neve, amelyről az utcát elnevezték."

Ki ma a legnagyobb földbirtokos Kaliforniában?

A Sierra Pacific Industries Kalifornia legnagyobb magánbirtokosa. A Sierra Pacific körülbelül 2 millió hektárt birtokol Kaliforniában és Washingtonban.

Kinek van a legnagyobb farmja az Egyesült Államokban?

1. John Malone : 2 200 000 hektár. Az Egyesült Államok legnagyobb magánbirtokosa, a Liberty Media-s John Malone elképesztő, 2,2 millió hektárnyi földterülettel rendelkezik Amerikában.

Melyik a legnagyobb szarvasmarha farm az Egyesült Államokban?

A King Ranch , az Egyesült Államok legnagyobb farmja, amely négy földterületből áll Texas délkeleti részén, összesen körülbelül 825 000 hektáron (333 800 hektáron). A King Ranchot Richard King, a gőzhajó kapitánya alapította 1825-ben a New York állambeli Orange megyében.

Melyik a legrégebbi tanya Kaliforniában?

A Rankin Ranch Kalifornia egyik legrégebbi és legnagyobb családi tulajdonú farmja.

Hogyan keres pénzt a Tejon Ranch?

Ha magas pénzforgalmi hozamú céget keres, a Tejon Ranch nem az, mivel P/E mutatója 170. Jelenleg a cég bevétele nagyrészt 18 millió dolláros gazdálkodásból, 14 millió dolláros ásványkincsekből és kereskedelmi bevételekből származik. /ipari ingatlan 8,9 millió dollárért.

Ki a legnagyobb gazda Kaliforniában?

Az Egyesült Államok leggazdagabb farmere Kaliforniában él és gazdálkodik. A 81 éves Stewart Resnick , a The Wonderful Company tulajdonosa és az ország pisztácia 65 százalékának tulajdonosa, határozott és elsöprő hatással volt Golden State mezőgazdaságára.

Biztonságos-e áthajtani a Szőlőn keresztül?

Bár a szervezet hangsúlyozza, hogy a legjobb, ha a területet teljes egészében elkerüljük, ha veszélyes Grapevine időjárási körülményeket jósolnak . A hó nem gyakori akadály a dél-kaliforniai sofőr mindennapi életében.