Mikor ment nyugdíjba Ryan Girdler?

Pontszám: 4,2/5 ( 10 szavazat )

Ryan Girdler egy korábbi ausztrál profi rögbi labdarúgó, aki az 1990-es és 2000-es években játszott.

Mit csinál most Ryan Girdler?

A Dee Why-ban, a Westfield Warringah Mall-ban, a Manly-ban és az Avalon Beach-en Girdlers néven kereskedõ kávézók tulajdonosa. Újra csatlakozott a The NRL Footy Show-hoz, mint társműsorvezető a panel 2018-as megújulásához.

Kinek játszott Ryan Girdler?

Ryan egykori profi rögbi-játékos. Játszott az Illawarra Steelersben és a Penrith Panthersben , akikkel 2003-ban NRL Premiershipet nyert. Pályafutása során többször képviselte az NSW-t és az ausztrál válogatottat is.

Mit jelent a Girdler ?

1 : öv készítője . 2: olyan, amelyik különösen övezi: kéregből táplálkozó rovar, amely barázdákat mar a száron és gallyakon.

Mit jelent a Blue Girdler?

"városok fosztogatója" jelző, amely Poszeidónt írja le. " a szigetek kék öve " jelzője a napfelkeltének. "fiatal hajnal rózsa ujjbegyeivel"

VALÓDISÁG ELLENŐRZÉSE! Ryan Girdler behatol a férfias tengeri sasokba | Tripla M NRL

20 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a szélhámos?

1 : csavargó , csavargó. 2 : becstelen vagy értéktelen személy : gazember. 3 : egy huncut személy : csapnivaló. 4: olyan ló, amely hajlamos kibújni vagy helytelenül viselkedni. 5: esélyes és általában alacsonyabb szintű biológiai variációt mutató egyed.

Ki volt a szigetek kék övese?

– Hallgass meg, uram, a szigetek kék övezője, ha valóban a tiéd vagyok, és te atyád: add, hogy Odüsszeusz, a városok fosztogatója, soha ne lássa otthonát: Laertes fiát, aki Ithakán üdvözölte. . Inte a sors. Gyűlöli az összes görögöt, mert elpusztították Tróját. Bosszút akar állni a szeme elvesztése miatt.