Mikor csatlakozott Eliana a csapathoz?

Pontszám: 4,1/5 ( 64 szavazat )

6. osztályos volt, amikor csatlakozott az új ALDC Elite Competition Team-hez a Dance Moms 8. évadjában .

Eliana Walmsley csatlakozott a Pipers csapatához?

Elliana Kathryn Walmsley (született: 2007. június 23.) amerikai táncosnő. Leginkább a "Dance Moms" című műsorban játszott szerepéről ismert. Claire-t is alakítja a Chicken Girlsben. Jelenleg a "Piper Rockelle Squad" tagja , és Jentzen Ramirezzel jár, aki szintén az osztag tagja.

Mikor találkozott Jentzen és Elliana?

Jentzen először a csatornáján 2020. október 25-én közzétett videóban mutatta be Ellianát a barátnőjeként . Jentzen azonban a videó végén tisztázta, hogy ez csak egy tréfa. Az elmúlt hetekben azonban úgy tűnik, Jentzen és Elliana kapcsolata kialakult.

Elliana Walmsley szerepelt egy filmben?

Chicken Girls (2017–)

Kivel randizik Eliana Walmsley 2020-ban?

2020 októberében megerősítették, hogy randevúzni kezdett Jentzen Ramirez színésszel . 2020-ban elérte a 2 millió követőt a TikTokon.

MEGLEPEM Legjobb Barátaimat ÚJ OSZTTAGGAL **SOKKOLÓ REAKCIÓ**🎉| Piper Rockelle

38 kapcsolódó kérdés található

Ki Eliana Walmsley barátja?

Ellianának van egy Youtube csatornája a nevén. Több mint 500 000 feliratkozója van, és gyakran tesz közzé tréfás videókat, kihívásokat és táncos videókat barátjával, Jentzennel és Piper Rockelle-lel. Instagramján is hatalmas követői vannak, ahol táncos videóit és képeit is közzéteszi.

Sophie és Jentzen szakítottak 2020-ban?

Nemrég Sophie és Jentzen szakítottak , és mindketten megosztották a történet saját oldalát a YouTube-csatornájukon. ... 2020. 20. Sophie feltöltött egy videót a YouTube-ra, amelyben a szakításról beszélt, és azt is elárulta, hogy a szakítás következtében már nem tagja a csapatnak.

Kivel jár most Sophie Fergi?

Sophie Fergi elárulta, hogy randizik Sawyer Sharbinóval A közösségi média sztárja elárulta, hogy a TikTok sztártársával, Sawyer Sharbinóval is randizik, aki korábban már többször szerepelt videóiban.

Piper és Lev még mindig együtt vannak 2021-ben?

Piper és barátja, Lev Cameron 2021. május közepén ünneplik évfordulójukat . Több hónapig tartó találgatás után Piper egy 2020. július 18-i Instagram-bejegyzésben megerősítette, hogy Lev Cameronnal randevúzik, a következő felirattal: „5.13. 20.” 2020. december közepén a pár hét hónapos együttlétét ünnepelte.

Ki van jelenleg a Piper Rockelle osztagban?

8:30: Piper Rockelle csapata felvillant Nagyon izgatottak voltunk, hogy üdvözölhettük Piper Rockelle YouTubert és csapattagjait – Jenna Davist, Emily Dobsont, Symonne Harrisont, Ruby Lightfootot és Claire Rocksmith -t – Los Angeles-i fotóstúdiónkban.

Mit csinál most Lilliana ketchman?

Megdöbbentő valóság TV kilépés. „Lilly igazán a YouTube -csatornájára, Lilliana Ketchmanre összpontosított, és nagyon jól érezte magát más YouTube-felhasználókkal való együttműködésben és alkotásban. Felvette első kislemezét, Underneath-t is, amely hamarosan megjelenik a klipjével együtt!” – hörögte a büszke anyuka.

Hány éves Piper pasija?

Piper Rockelle Boyfriend Azonban van egy barátja, Lev Cameron, aki táncos-cuki színész. Miközben a barátja életkoráról beszél , 2021-ben 15 éves .

Mi történt Gavin és Piper között?

A szakítás 2019-ben Gavin szakított Piper Rockelle -lel, ahogy Gavin azt állította egy Instagram Live videóban, hogy Piper anyja, Tiffany volt az oka a szakításuknak. ... A dráma feszültséget okozott Piperrel való kapcsolatában, és a pár 2019 közepén úgy döntött, hogy hivatalosan is szakítanak.

Piper Rockelle Gavinnel jár?

Gavin Magnus elárulja, hogy még mindig szerelmes Piper Rockelle-be!

Sawyer és Emily randevúznak?

Emily Dobson és Sawyer Sharbino kijavították magukat és a közvéleményt azzal, hogy nyomatékosan hangsúlyozták, hogy ők soha nem voltak hivatalosan tételek , csak egymás szerelmei voltak. ... Sharbino ezt követően kiadott egy videót az üggyel kapcsolatban. A videóban kijelentette, hogy soha nem voltak hivatalos cikkek, de kacérkodott az ötlettel.

Sophie-nak van barátja?

Ki Sophie Fergi pasija? Sophie Fergi közösségi médiája szerint már egy ideje kapcsolatban áll a 14 éves Jentzen Ramirez színésszel . Jentzen többször is fellépett a képernyőn, köztük a 2016-os Star Wars: Generations rövidfilmekben és a 2017-es The Lurking Man című játékfilmben.

Ki a Piper Rockelle legjobb barátja 2021-ben?

Piper Sophie Fergi néven sorolja fel BFF-jét. Ő és Sergi együtt szerepeltek a szökésben a videóiban.

Ki Sophie szerelme?

Mindenesetre, Barretten kívül Sophie első szerelme valószínűleg Jerry , a kitömött zsiráfcsörgő. Szerelem volt első látásra. És utána minden látvány. Általában elájul, amikor a karjába kapja.

Hány éves ma Coco Quinn?

Coco Quinn 2008. június 7-én született. Coco Quinn 13 éves .

Mi Lilliana ketchman középső neve?

Lilliana Belle Ketchman (2008. június 23-án született; szakmai nevén Lilly K) amerikai táncosnő, YouTuber és modell.