Mikor lefokozták Holt kapitányt?

Pontszám: 4,2/5 ( 61 szavazat )

A „Brooklyn Nine-Nine” 6. évadának fináléjában Raymond Holt kapitány ( Andre Braugher

Andre Braugher
Korai életkor Andre Keith Braugher Chicagóban született 1962. július 1-jén, a legfiatalabbként a négy gyermek közül, akik Sally postai dolgozótól és Floyd Braugher nehézgépeket kezelőtől született. A St. Ignatius College előkészítő szakára járt, majd 1984-ben a Stanford Egyetemen szerzett BA diplomát színházból.
https://en.wikipedia.org › wiki › Andre_Braugher

Andre Braugher – Wikipédia

, „Bojack Horseman”) azon kapja magát, hogy lefokozták a tiszti rangból, hogy megverje a zsarut.

Miért helyezték le Holt kapitányt?

A The Suicide Squad-ban úgy tűnik, Holt ideiglenes börtönbüntetését tölti alacsony rangú járőrként Wuntch megbízott biztos parancsára. Wuntch lefokozta Holtot , miután megtudta, hogy nyomozóvá léptették elő anélkül, hogy korábban a megfelelő időt szolgálta volna le rendes tisztként .

Lefokozzák Holt kapitányt?

Madeline Wuntch megbízott biztos lefokozta Holtot járőrré , a kapitány pedig még mindig alkalmazkodik új szerepköréhez. ... Ahogy az várható volt, Holt identitásválságban van. Lefokozása nyomán nagyjából mindenki tiszteletét veszítette el, beleértve szeretett kutyáját, Cheddart is.

Miért hagyja el Holt a 99-et?

Mivel Amy (Melissa Fumero) a küszöbén áll, hogy új állást kezdjen, és a rendőrség reformját irányítsa Holttal, Jake úgy dönt, elhagyja a New York-i rendőrséget, hogy teljes munkaidős apja legyen fiuk számára . „[Detektívnek lenni] minden, amit akartam” – mondja Amynek – „eddig”.

Holt kapitány autista?

ray Holt kapitány brooklyni kilenc-kilencből autista ! ... Igen, a Holt karakter úgy van megírva, hogy van néhány tipp, jellemző és viselkedés, ami illik hozzá.

A LEBOCSÁLT tiszt legjobbja, Holt | Brooklyn Nine-Nine | Comedy Bites

15 kapcsolódó kérdés található

Jake és Amy összeházasodnak?

Az 5. évad „HalloVeen” című epizódjában Jake megkér Amyt a bizonyítékteremben, amit a nő elfogad. A körzeten kívül házasodnak össze az 5. évad fináléjában, melynek címe "Jake & Amy". Nászútra mennek a 6. évad első epizódjában, a "Nászútban".

Terry Crews elhagyta a Brooklyn 99-et?

Mindenkinek nehezére esett a búcsúzás.” A sorozat sztárja, Terry Crews bevallotta, hogy ő volt az, aki érzelmes lett, és még mindig így érzi. „Annyira szomorú volt” – ismeri el. ... Crews „Brooklyn Nine-Nine” hadnagy szerepe.

Amy és Jake szakítanak?

Jake és Amy nem szakítják meg az egészet, és nem jönnek össze újra . Az évek során azonban sok kinyilatkoztatás született róluk. Valójában ezek érdekelni fogják és meglepik a rajongókat. ... Még mindig erősek, és a rajongók szeretik őket ezért.

Holt és Wuntch miért utálják egymást?

Holt Wuntchot okolja az előléptetés sikertelenségéért . ... Wuntch megpróbálta elcsábítani Holtot, mielőtt melegnek bizonyult, és úgy véli, ezért szabotálta az előléptetését. Kiderült, hogy Wuntch nem szabotálta Holt előléptetését, hanem más okok miatt is dühös. Holt bocsánatot kér Wuntchtól, és áthalad a körzeten.

Hány éves Jake Peralta?

Szerencsére a Brooklyn Nine-Nine néhány támpontot ad a közönségnek Jake Peralta tényleges életkorára vonatkozóan. A Brooklyn Nine-Nine 1. évad „The Apartment” című epizódjában Jake kijelenti, hogy „csak 33 éves ”, a 7. évad „Pimemento”-jában pedig Rosa Diaz kifejezetten kijelenti, hogy Jake 38 éves.

Amy Santiago terhes?

A Ding Dongban kiderül, hogy Amy terhes Jake gyermekével . A Lights Out-ban Amy megszüli fiukat, McClane "Mac" Peralta-t.

Peralta és Santiago a való életben randevúznak?

Andy Samberg (Jake Peralta) A sorozat központi szerelmi története pedig Jake és Amy Santiago (melyet Melissa Fumero alakít) közvetlen románcát (jelenleg házasságot) követi, amely elragadóan mulatságos. A való életben Samberg feleségül vette Joanna Newsom énekes-dalszerzőt .

Genevieve és Boyle szakított?

A Szörny a szekrényben című filmben Boyle elmondta Rosának, hogy ő és Genevieve nem házasodtak össze, mert a nő csúnya váláson ment keresztül . Lett kapitányban Genevieve Nikolajjal együtt meglátogatja Charlest a körzetben, és elmondják Jake-nek, hogy ez lesz Nikolaj első karácsonya.

Kyra Sedgwick szerepel a Brooklyn 99-en?

Madeline Wuntch (Kyra Sedgwick) a Brooklyn Nine-Nine egyik legjobb visszatérő gonosztevője volt, de a sorozat a 7. évadban megölte. Holt és Wuntch dinamikája a Brooklyn Nine-Nine több epizódjának középpontjába került. A pár látszólag jó barátnak indult, de félreértések sora elszakította őket egymástól.

Ki őrizte Hádészt?

Apollodorus Cerberusának három kutyafeje van, egy kígyó farkának, és sok kígyó feje van a hátán. Apollodorus szerint Héraklész tizenkettedik és utolsó munkája az volt, hogy visszahozza Cerberust Hádészből.

Kihez megy feleségül Boyle?

Azt hitte, hogy megmentette az életét. Bátorságáért vitézségi éremmel tüntették ki. Az első évad vége felé Boyle eljegyzi Vivian Ludley -t, egy nőt, aki Kevin Coznerrel dolgozik, de soha nem házasodtak össze, mert Kanadába szeretett volna költözni.

Miért Amy és Jake a legjobb pár?

Kapcsolatuk a bizalomra épül Amy és Jake évekig dolgoztak együtt nyomozóként, mielőtt randevúzni kezdtek. ... Amikor randevúznak, és Amy titokban bekerül egy szigorú biztonsági börtönbe, Jake érthető módon nagyon aggódik, de végül tudja, hogy Amy nagyszerű nyomozó , és bízik benne, hogy jól végzi a munkáját.

Jake és Amy szakítják a 7. évadot?

További fordulatok várhatók a Brooklyn Nine-Nine 7. évadában, amely februárban kerül bemutatásra. A műsor producerei azonban nem erősítették meg, hogy szakítani fognak-e vagy sem, a két , mára szerelmes pár szakíthat.

Terry marad a 99-nél?

A Brooklyn Nine-Nine 6. évadának végén azonban a Nine-Nine hírt kapott, hogy Terry mégis a körzetükben marad . Egyszerűen örült a váratlan fejleménynek, a csapatból senki sem szorította Holt kapitányt, hogy Terry miért nem igazol tovább.

Jake-nek és Amy-nek lesz babája?

A Brooklyn Nine-Nine Jake Peralta és Amy Santiago baba imádnivaló születésével zárta hetedik sorozatát. Természetesen semmi sem megy zökkenőmentesen a 99. körzetben, Jake csak éppen időben éri el fia születését.

Charles és Rosa összejön?

Charles és Rosa soha nem jött össze . Annak ellenére, hogy erősen beleszeretett, Rosa világossá tette, hogy nem szereti őt romantikusan. Charles később Viviannal kezdett randevúzni, és jó barátságba került Rosával. ... Nagy barátság volt közöttük, de semmi olyan közös, ami romantikus kapcsolattá változtatta volna.

Kivel köt ki Rosa Diaz?

Rosa Diaz és Adrian Pimento nyomozók a 99. körzetben. Nagyon szenvedélyes kapcsolatuk van, ami gyakran kényelmetlenül érzi magát körülöttük. Ők ketten romantikus kapcsolatot kezdenek Cheddarban, majd hamarosan eljegyezik egymást Paranoiában. Kapcsolatuk Kicks-ben ért véget.

Ki vette feleségül Rosát?

Paranoiában eljegyezte barátját, Adrian Pimentót , aki egy sikátoron keresztül üldözött egy drogdílert. Terry aggódik Adriannal való kapcsolata miatt, és Rosa megkéri Jake-et, hogy segítsen neki rávenni Terry-t, hogy hagyja jóvá kapcsolatát Adriannel.