Mikor vonult nyugdíjba Alfonso Soriano?

Pontszám: 4,5/5 ( 32 szavazat )

A 38 éves Soriano 2014 -ben fejezte be 136 millió dolláros, nyolcéves szerződésének utolsó évét, amelyet a 2007-es szezon előtt kötött a Chicago Cubs-szal. Pályafutását az 50. helyen fejezi be a baseball történetében 412 hazai futással. "Bár nagyszerű formában tartom magam, nem a baseballra koncentrálok" - mondta Soriano.

Alfonso Soriano játszik még?

Alfonso Guilleard Soriano (1976. január 7. –) dominikai korábbi profi baseball baloldali játékos és másodállású játékos. A Cubs 2013-ban elcserélte Sorianót a Yankees-re, a Yankees pedig 2014-ben engedte el.

Alfonso Soriano a Hírességek Csarnokának tagja?

Alfonso Guilleard Soriano – hétszeres All-Star, a 40/40-es klub megbecsült tagja, magas zoknirajongó. Természetesen rengeteg olyan játékos van az idei Hírességek Csarnokának szavazólapján, akik technikailag „jobbak voltak a baseballban”, ha szereti az ilyesmit.

Alfonso Soriano nyert világbajnokságot?

A New York Yankees elengedte Alfonso Sorianót. ... Soriano először 1998-ban lépett pályára, szabadügynökként szerződött a Yankeeshez. A csapattal 1999-ben és 2000-ben két világbajnoki sorozatot nyert . 2013-ban tért vissza New Yorkba, miután a Texasban, Washingtonban és a Chicago Cubsban játszott.

Hol él most Alfonso Soriano?

EGYÉB LAKÓHELY Soriano a Dominikai Köztársaságban él feleségével és gyermekeivel a holtszezonban.

Alfonso Soriano: Karrier-visszatekintés

36 kapcsolódó kérdés található

Bejuthat Barry Bonds a Hírességek Csarnokába?

Barry Bondst nem iktatták be , mert azzal vádolták, hogy egy üveg emberi növekedési hormonnal átalakította a testalkatát. Akárhányszor tagadja is Bonds, a maratoni futóból testépítővé vált, babrúdból Mr. Olympiává.

Mekkora volt Alfonso Soriano ütője?

Évek óta Soriano All-Star képessége egyetlen túlméretezett megkülönböztetéssel jár: következetesen a baseball egyik legnehezebb ütőjét használja. Nem csak arányosan, a drótvázas játékosnak. 35 hüvelyk hosszú és 33 ½ uncia akkora bot, mint amit a Sam Bat Company gyárt.

Ki volt az első 40 40 baseball játékos?

A Major League Baseballban (MLB) a 40–40 közötti csapat az ütők csoportja, akik 40 hazafutást és 40 ellopott bázist gyűjtöttek össze egyetlen szezonban. Jose Canseco volt az első, aki ezt elérte, 1988-ban, miután az év áprilisában megjósolta a bravúrt.

Hány évig játszott Alfonso Soriano?

Alfonso Soriano 16 éves MLB-pályafutása után visszavonul. A hétszeres MLB All-Star Alfonso Soriano kivételes pályafutását a New York Yankeesnél kezdte, és négy hónappal a klubtól való júliusi kiszabadulása után úgy döntött, végleg felakasztja a stopliját.

Alex Rodriguez bekerül a Hírességek Csarnokába?

Alex Rodriguez, az ex-Yankees slampos nem a Hall of Famer tagja , mondja az MLB bennfentese (és Cooperstown kitüntetettje). A National Baseball Hall of Fame a szteroidok korszakának metszéspontjában áll. ... Ez lesz az első év, amikor szavaznak Alex Rodriguezre, a háromszoros MVP-re, aki pályafutása során 696 hazafutást ért el.

Mi történt Alfonso Soriano?

Hector Gomez, a dominikai Listin Diario munkatársa szerint a szélső Alfonso Soriano 16 éves pályafutása után visszavonult a Major League Baseballtól . Soriano a New York Yankeesben, a Texas Rangersben, a Washington Nationalsban és a Chicago Cubsban játszott. Hét évet töltött New Yorkban és Chicagóban.

David Ortiz bekerül a Hírességek Csarnokába?

Ortiz: „Izgatottan várjuk”, hogy potenciális 2022 -es HOFer-ként említik. Ez öt éve történt, és a 2021-es Hall of Fame szavazataival Ortiz hivatalosan is kijelentheti, hogy jogosult lesz a következő Baseball Hall of Fame szavazásra. És minden valószínűség szerint rajta lesz.

Volt már 40-40 évad?

40 hazafutás és 40 ellopott bázis ugyanabban a baseballszezonban 1988. szeptember 23-án Jose Canseco minden idők fennsíkját érte el, aki ugyanabban a szezonban negyven hazafutást és negyven ellopott bázist állított fel az erő és a sebesség új mércéjére. Baseball Almanach kutatás a Major League Baseball elit 40-40 klubjai számára.

Mi az a 40-40 játékos?

A Baseball's 40-40 Club olyan játékosokból áll, akik egyetlen baseball-szezonban 40 hazafutást és 40 bázist loptak el . Csak négy Major League Baseball játékos csatlakozott ehhez az exkluzív klubhoz.

Használnak MLB-játékosok 32 hüvelykes ütőt?

A legrövidebb MLB baseballütő A legrövidebb MLB-játékban használt ütő, amelyet még nem találtunk, egy Tony Gwynn-féle ütő, amelynek mérete valamivel több, mint 32 hüvelyk 32 1/4-nél. ... Ám a valóság, hogy a mai játék legjobb ütője 32 hüvelykes ütőt lendített, sok középiskolás játékosnak segíthet felismerni, hogy a 33 és 34 hüvelykes ütők túl nagyok.

Ki használja a legnagyobb ütőt az MLB-ben?

Edd Roush . A Hall of Famer Edd Roush az MLB történetének legnehezebb ütőjét használó játékosként őrzi a kitüntetést. Roush, aki 1913-ban debütált a Chicago White Soxszal, egy 48 uncias behemótot használt. Erőstatisztikái modern mércével mérve nem látványosak, hiszen 18 éves pályafutása során mindössze 68 hazai futást ért el.

Ki használta a leghosszabb ütőt az MLB történetében?

Bartolo Colon egyszer 20 dobást húzott be, hogy legyőzze Ricky Gutierrezt, Alex Cora egy 18 ütéses csatát Matt Clement ellen egy két futású dingerrel zárt, Brandon Belt és Jaime Barria pedig együttesen az MLB történetének leghosszabb ütőjét szerezte meg 21 pályájuk során. , 13 perces párbaj két évaddal ezelőtt.

Mark McGwire bekerült a Hírességek Csarnokába?

McGwire 583 hazai futással fejezte be pályafutását, de a 2007-2016-os szavazáson eltöltött 10 év során nem választották be a Hírességek Csarnokába , csak a szavazatok 23,7 százalékát szerezte meg, az utolsó évében pedig 12,3-mal végzett. a jogosultságról.

Mennyit ér egy Barry Bonds újonc kártya?

Ez a kártya a kék szegélyű, alul élénksárga névtáblával és a Bonds képével az ütőketrecben sok mindent elárul. Kiváló állapotban alig 100 dollárt érhetnek.

Barry Bonds a valaha volt legjobb baseball játékos?

Az elmúlt néhány napban játékosokat, menedzsereket, felderítőket, általános menedzsereket és más válogatott baseball-embereket kérdeztünk Bondsról és az ő helyéről a valaha volt legjobb játékosok panteonjában. Egy következtetésre jutottak: ő korszaka legjobb játékosa .