Mikor jön vissza a chi?

Pontszám: 4,1/5 ( 54 szavazat )

A kábelcsatorna hétfőn jelentette be a vasárnapi negyedik évad fináléját követően. A sorozat, amelyet a chicagói születésű Lena Waithe, a vezető producer pedig a hip-hop előadó, Common, 2022 -ben tér vissza a Showtime-ba – áll a Showtime sajtóközleményében.

A Chi visszatér 2021-ben?

A Showtime ötödik évaddal újította meg a The Chi című drámasorozatot. ... A megújulás erős nézettség közepette érkezik a sorozatra, amely átlagosan heti 4,2 millió nézőt jelent, és a hálózat szerint a valaha volt legtöbbet streamelt Showtime sorozattá válik. Az 5. évad premierje 2022-ben várható .

A Chi visszatér a 4. évadhoz?

A Showtime kitart Kevin, Jake, Papa & Co. mellett: A Chi egy újabb szezonra megújult a prémium kábelesnél. A sorozat alkotója, Lena Waithe a sorozat 4. évadának vasárnapi fináléja után egy Instagram-élőben jelentette be a hírt. ... A Chi egy utazás volt.

Lesz-e a The Chi ötödik évada?

A ViacomCBS prémium kábelcsatornája ötödik évaddal újította meg The Chi című drámasorozatát . A felvétel néhány órával azután érkezik, hogy a Chicagóban játszódó show negyedik évadzárója debütált.

Hány epizód van a Chi 4. évadában?

A The Chi 4. évada összesen 10 epizódból áll.

A Chi 5. évad – előzetes (2021) | Bemutatóidő, megjelenés dátuma, szereplők, 1. rész, cselekmény, vége, magyarázat

35 kapcsolódó kérdés található

Mi történt Q-val a chi-n?

Mi történt Quentinnel a The Chi-ben? Soha nem látjuk Quentint (Steven Williams) meghalni, de a feltételezések szerint azért ölték meg, mert az 1. évadban fegyvereket lopott a cégtől . Ráadásul megölt egy zsarut. „Elbántak vele”, amiről azt feltételezhetjük, hogy megöli a kamerán kívül.

Hány éves Keisha a chi-ből a való életben?

Nem, Birgundi Baker (Kiesha) és Alex Hibbert (Kevin) a való életben nem testvérek. Valójában a kettő nem is függ össze. Baker egy 29 éves színésznő, aki jóval idősebb 17 éves színésztársánál, Hibbertnél. A források szerint Baker az észak-karolinai Raleigh-ben született 1992. március 6-án.

A Chi törölve van 2020-ban?

A Chi-t az ötödik szezonra újították meg, amely debütál (TBD). Maradjon velünk a további frissítésekért.

Ez a chi vége?

2020-ban a Showtime The Chi 3. évada egy boldog összejövetel zárta Emmett új BBQ éttermében, egy jó hangulatú összejövetel… ami hirtelen a valószínűtlen hős, Ronnie meggyilkolásával ért véget.

Visszatér a Chi?

A Showtime chicagói sorozata, a „The Chi” visszatér az ötödik évadra. ... A sorozat, amelyet a chicagói születésű Lena Waithe, a vezető producer pedig a hip-hop előadó, Common készített, 2022 -ben visszatér a Showtime-hoz – áll a Showtime sajtóközleményében.

Mi történt a The Chi 4. évaddal?

„A Chi” összefoglalója: A 4. évad fináléjában mindent meghajlítanak. Az évad utolsó epizódja reményteljesen ért véget karakterei számára: Douda polgármester kisurran a városból a sötétített ablakok mögé, Emmett és Tiff úgy döntöttek, hogy együtt maradnak, Trig és Imani pedig békét kötött Shaaddal.

Ki a pásztor a chi-n?

Nagy valószínűséggel letartóztatják Stanley Jackson lelkészt (Tory O Davis) vesztegetés miatt. Láttuk, hogy pénzt kapott Camille Hallaway-től (Lena Waithe), és talán Doudával is alkut kötött, miután Camille kiszállt a versenyből.

Ki az a Trig a chi-n?

Trig Játszott: Luke James - The Chi | SHOWTIME.

Keisha a csiben tartja a babát?

Íme, mi történt a hatodik és a hetedik epizódban: Kiesha (Birgundi Baker) úgy dönt, hogy újra randevúzni kezd, de a saját tempójában – és senki sem hibáztathatja ezért. Úgy dönt, hogy visszaviszi gyermekét – egy fiút – Octaviából, akit Tabitha Brown alakít.

Ki Kevin barátnője a chi-n?

Kevinnek új szerelme van a The Chi 4. évad 7. részében, a „Black Messiah”-ban. Emlékszel a 6. epizódra, amikor Kevin önkéntes volt, és beleütközött egy lánnyal? A neve Lynae .

Ki játssza a Trigs barátnőjét a chi-n?

A The Chi éppen becsomagolt 4. évadának 3. epizódjában egy Nuck nevű karakter közölte egy Shaad nevű karakterrel, hogy Imani , közös ismerősük, Trig barátnője transznemű.

Ki ölte meg Trice-t a chi-n?

Az első évad fináléjában Jake végignézte , ahogy testvére, Reg (akit Barton Fitzpatrick alakít) megöli Trice-t (Tosin Morohunfola).

Kit ölnek meg a chi-ben?

Mindenkinek, akinek szüksége van egy emlékeztetőre: Brandont megölték, mert az őt alakító színészt, Jason Mitchellt kirúgták a műsorból, mielőtt a 3. évadban elkezdődtek a forgatás.

Mit iszik Ronnie a WC-ből a chi-ben?

A pruno vagy börtönbor egy almából, narancsból, gyümölcskoktélból, gyümölcslevekből, keménycukorból, cukorból, magas fruktózszirupból és esetleg más összetevőkből, például morzsolt kenyérből készült alkoholos ital. ... A végeredményt színesen "epeízű borhűtő"-ként írták le.

Hol él Trig a chi-ben?

Trig Chicago déli oldalán nőtt fel, 63. és Yates, öccseivel, Reggel és Jake-kel. Miután apjuk elment, anyjuk pedig rákapott a kábítószerre, Trig elmenekült, Reg és Jake magukra hagyva.

A Chi jó műsor?

A szinergiának előbb-utóbb össze kell jönnie, de ez egy masszív sorozat. Ez az év egyik legjobb új tévédrámája. A Chi pátosszal, városi drámával és erőteljes, univerzális történetmeséléssel teli évaddal mutatkozott be. A Chi a jó gyerekekről és a bajkeverőkről, a kemény munkásokról és a balhékról szól.

Mit neveznek alkoholnak a börtönben?

A pruno vagy börtönbor egy alkoholos folyadék, amelyet almából, narancsból, gyümölcskoktélból, ketchupból, cukorból, kenyérből és esetleg egyéb összetevőkből készítenek. A pruno a börtönökből származik, ahol olcsón, egyszerűen és diszkréten előállítható.

Mennyire erős a hooch?

5,0%-os ABV -vel valójában erősebb volt, mint a legtöbb láger. 1996-ban a Hooch reklámkampányát bírálta az Advertising Standards Authority, amiért a kiskorú alkoholfogyasztókat megszólította.

A rabok tényleg készítenek vécébort?

Míg a börtönhúnyt széles körben WC-bornak hívják, az erjedés valójában nem történik meg a fürdőszobákban . A folyamathoz egy jól lezárt tartályra, például táskára vagy zoknira van szükség, és ezeket a tartályokat meleg helyen, jól elzárva kell tartani, hogy a javító tisztek ne észleljék őket.

Reg miért hagyta abba a chi-t?

Tehát a színész, aki Reggie-t alakította a Chi-ben, otthagyta a show-t, mert nem akart olyan karaktert alakítani, aki egy transz nővel áll kapcsolatban ? ... Bár ezek a pletykák még nem igazolódtak be, sőt még nem is foglalkoztak velük, egyértelmű volt, hogy akik szeretik a Chi-t, idegesek voltak a karakter halála miatt, de lehet, hogy nincs minden veszve.