Mikor és hogyan vált Timothy barátságtalanná?

Pontszám: 4,7/5 ( 59 szavazat )

Timothy körülbelül hat hónapos korában barátságtalanná vált. A narrátor kivitte sétálni. Timothy megpróbált lesni egy macskát vagy valakinek a kutyáját. Éjszakánként kihúzta a baromfi tollait.

Hogyan reagált Timothy a kiskutyára?

Timothy először félt tőle. Visszaugrott, ha a kölyökkutya a közelébe került . Elgondolkodva nekivágott, de fia biztonságos helyre húzódott. Fokozatosan összebarátkoztak. Megengedte, hogy a kutyus a hátán mászkáljon, és ott is pihenjen.

Hogyan táplálkozott Timothy, amikor 7 évesen nőtt fel?

A tigriskölyköt, akit a nagymama Timóteusnak nevezett el, eleinte teljes egészében a szakácsunk, Mahmúd cumisüvegben adott tejjel nevelte fel. De a tej túl dúsnak bizonyult számára, így nyers birkahúsból és csukamájolajból álló diétára állította, amit később egy csábítóbb galamb- és nyulak étrend követett.

Milyen változás következett be Timothy viselkedésében, ahogy idősebb lett?

Válasz: Amikor Timothy körülbelül hat hónapos volt, kevésbé lett barátságos . Amikor sétálni ment a szerzővel, megpróbált ellopni egy macskát vagy valakinek a kutyáját. Este néha eszeveszett kuncogást hallottak a baromfiólból, reggelente pedig tollak hevertek az egész verandán.

Milyen diétát kapott Timothy?

Mi volt Timothy diétája? Válasz: Timothy étrendjében tej, nyers birkahús és csukamájolaj szerepelt. Követte a galambok és nyulak étrendjét.

Minden, aminek rosszra kellett mennie ahhoz, hogy a „Grizzly Man” találkozzon a halálával

41 kapcsolódó kérdés található

Miért mondott nagyapa a tigrisnek jó éjszakát, Timóteust?

Válasz: Nagyapa „Jó éjszakát” mondott , mert már sötétedett, és talán ez volt az utolsó találkozása . Még mindig azt hitte, hogy a tigris Timothy.

Ki a két Timóteus-társ?

Timothy játékos és szemtelen. Társai Toto, a majom, egy kiskutya és a háztartás többi tagja .

Miért utálta Chandni a kötelet?

Chandni utálta a kötelet a nyakában, mert az nem engedte tovább . A zöld mezőkön át akart futni a dombok felé. A nyakában lévő kötél azonban megakadályozta ebben. Ez korlátozta a szabadságát.

Mi késztette nagyapát úgy, hogy áthelyezi Timothyt az állatkertbe, és mikor döntött úgy, hogy egy másik kikerítésbe helyezi?

Amikor Timothy körülbelül hat hónapos volt, kevésbé barátságos és veszélyesebb lett . Üldözte a macskákat és megette a tyúkokat. Ő is gonosz szándékkal követte Mahmúdot. Ezért nagyapa úgy döntött, hogy áthelyezi a lucknawi állatkertbe.

Mi az erkölcse a tigris a házban című történetnek?

Ha az állatkert gondnokának igaza van, és a nagypapa tigris egy furcsa vadtigris, a morál az , hogy még a vad vadállatok is képesek válaszolni az idegenek őszinte szeretetére. ...

Hogyan változott folyamatosan Timothy étele?

K: Hogyan változott folyamatosan Timothy étele? V: Timothy kezdetben csak tejet kapott cumisüvegben. Aztán nyers birkahúst és csukamájolajat kapott.

Miért akarta nagyapa Timothyt egy másik kikerítésben?

Válasz: Nagyapa azt akarta, hogy Timothyt egy másik ketrecbe helyezzék, mert a Timóteus melletti ketrecből a leopárd folyamatosan morgott, és ez megijesztette és nyugtalanította Timothyt .

Mit csinált nagyapa, amikor meglátta a tigrist az állatkertben?

(9) Mit csinált nagyapa, amikor meglátta a tigrist az állatkertben? Válasz: – Nagyapa előrement a ketrec előtt, és azt mondta: „Helló, timothy”, és átdugta a karját a ketrec rácsain . A tigris is közeledett a rácsokhoz, és nagyapa mindkét kezét a feje köré fonta.

Milyen ennivalót kapott Timothy a mesétigris a házban?

Kezdetben Timothy teljes egészében tejjel nevelődött. A szakács cumisüvegben tejet adott neki, később nyers birkahúsból és csukamájolajból álló diétára állította. Ezt követően csábítóbb galambok és nyulak diétára állítottak.

Miért lepődött meg az első állatkert gondozója, amikor meglátta Timothyt és nagyapját beszélgetni?

Az állatkertben élők meglepődtek a találkozás láttán , mert a nagyapa olyan közel ment a tigrishez, és olyan szeretettel simogatta, hogy az állatkertben élők csodálkozva nézték őket.

Mi történt, amikor nagyapa ellátogatott az állatkertbe, hogy találkozzon Timothyval?

Hat hónap után nagyapa meglátogatta Timothyt az állatkertben. Megveregette a tigris homlokát, hegyezte a fülét és megütötte a száját . ... Ezt látva a nagyapa úgy döntött, hogy találkozik a felügyelővel, és megkéri, hogy helyezze át Timothyt egy másik ketrecbe. De nem volt szerencséje, és nem találkozhatott vele.

Mit csinált, amikor Timothy elvesztette a türelmét, 7. osztály?

Válasz: (i) Toto a nagypapa majmja volt. Tpto a farkánál fogva húzta Timothyt, hogy szórakoztassa. (ii) Toto, a majom felmászott a függönyökön , amikor Timothy elvesztette a türelmét.

Mit szeretett Kari?

Kari, az elefánt egy pavilonban élt egy nádtető alatt. Egyszer egy fuldokló fiú életét mentette meg a narrátor segítségével. Szeretett zamatos gallyakat enni . Élvezte a homokban gurulást és a folyóban való fürdést.

Nishad egyetért Mayával Nath úrral kapcsolatban?

Megoldás: Nem, Nishad nem ért egyet Mayával Nath úrral kapcsolatban . Rosszul érzi magát Mr. Nath iránt, mert azt hiszi, hogy szegény és magányos ember. Ő is nagylelkű embernek érzi magát, mert rendszeresen ad borravalót Rameshnek.

Mit szeretett Chandni?

Chandni, a kecske élete feláldozásával fejezte ki a szabadság iránti szeretetét. Bátran harcolt egy farkas ellen.

Miért harcolt Chandni a farkassal?

Válasz: Chandni azért harcolt a farkassal , mert mindenáron meg kellett őriznie a szabadságát .

Mit evett GOLU A GOLU-nak nő az orra?

Golunak hosszú és hasznos orra nő. Golu továbbment, cukornádat, banánt és dinnyét evett. Néhány nap múlva elérte a nagy, füves Limpopo folyó szélét. A folyó partján egy fahasábot látott.

Ki etette a tigriskölyköt?

A nagymama volt az, aki a kis tigriskölyköt Timóteusnak nevezte el. A nagymama volt a felelős a tigriskölyök etetéséért. Cumisüveg segítségével tejjel etette meg. Diétája más csábító ételeket is tartalmazott.

Mit jelent a Timothy név?

Angol: az újszövetségi görög személynévből Timotheos , a görög időből 'honor' + theos 'God'. Amerikában az angol keresztnév átvételét is jelenti a görög (Timotheou, Timotheopoulos) vagy bármely más európai nyelv rokon értelmű helyén. ...

Mi késztette a nagyapát megvető pillantást az állattartóra?

Nagyapa gúnyos pillantást vetett az állattartóra , mert látta, hogy Timothy, a tigrise mennyire fél a szomszéd leopárdtól, és hiába javasolta Timothy ketrecének cseréjét, ez nem történt meg. A nagyapa úgy nevelte fel, mint a fiát, és úgy bánt vele, mint Timóteust. Most az állatkert ketrecébe került, ahol megijedt.