Mi van a dupla d kalapja alatt?

Pontszám: 4,1/5 ( 15 szavazat )

Edd kalapja alatt nincs semmi, csak az édesanyja adta neki a vigasz kedvéért. A kalap az édesanyját szimbolizálja, akit így szeret, néhány év után rátapad, és még zuhanysapkával is takarja.

Mi van a kalap alatt?

: (valamit) titkolni : (valamiről) senkinek nem beszélni Elmondom mi történt, de muszáj a kalapod alatt tartani.

Mi van a DDS kalap alatt?

Az Edd-nek adott DVD-interjúban azt nyilatkozta, hogy bármi is van a kalapja alatt, "úgy ragyog, mint ezer nap": Hajtűk ; valószínűleg nagy mennyiségű ilyen fényes fémtűre van szükség a haja fenntartásához.

Edd autista?

Személyiség. Edward autistaként született, és más gyerekek is felvették ezért. Olyan kedélyű, mint Eddy, és egy kicsit erősebb, mint Ed. Szereti az airsoftot és a háborús történelmet.

Mi a neve Double D-nek?

Eddward (Eddwin) , becenevén Double D (született: 1995. október 6.) a főszereplő és deuteragonist a Cartoon Network Ed, Edd n Eddy sorozatában.

Mit rejteget Edd a SAPLA alatt? - Ed, Edd és Eddy | Frederator csatorna

16 kapcsolódó kérdés található

Miért hívják Double D-nek az EDD-t?

Edd középső neve "Marion", ahogy az a "Your Ed Here"-ben kiderül. A műsor lengyel szinkronjában Eddot "Chudy Edd"-nek ("Slim Edd") hívják. Ennek az az oka, hogy a lengyel szinkronrendezők úgy vélték, hogy a "Double D", a " Podwójny D" közvetlen fordítása túl hosszú lenne.

Mi EDD vezetékneve?

Edd (Dupla D): Mindannyian tudjuk, hogy Edd valódi neve Eddward, csak két D-vel . És azt is tudjuk, ahogy a Your Ed Here-ben kiderül, a középső neve Marynn. A Zoey 101 című műsor után találtam ki Penskyt, Quinn Penksy karakterét. A Double-D-hez hasonlóan Quinn is nagyon intelligens, és találmányokat készít.

Ed Edd és Eddy mind fiúk?

Ed, Edd n Eddy az „Edek” életét követi nyomon, három tinédzser fiú , akik az Ed név különböző változataiban osztoznak, de személyiségükben nagymértékben különböznek egymástól: Ed (Matt Hill hangja) az erős, gyenge eszű kutyatest. csoport; Edd (Samuel Vincent), akit Double D-nek hívnak, feltaláló, ügyes korcs, és a legintelligensebb...

Edd kalapot visel?

Az animátor választásának elmélete A műsor részben azokon az időkön alapul, amikor gyerekként egy zsákutcában nőtt fel. Danny Antonucci úgy döntött, hogy állandó kalapot ad Eddnek az idő alapján, amikor leégette a feje búbján lévő szőrt, és egy kalap segítségével elrejtette a szülei elől. Addig nem vette le, amíg vissza nem nőtt a haja.

Hány évesek az Ed Edd és Eddy karakterek?

Hány évesek lehetnek ezek a gyerekek? Tudjuk, hogy a Peach Creek Junior High-ra járnak, tehát valahol 12 és 14 között vannak. Remélhetőleg közelebb a 12-hez, mivel a majdnem gólyakorúság miatt a tervük sokkal… ööö, furcsább.

Mi Rolf akcentusa?

Látszólag kitalált, bár a rajongók gyakran azt sugallják, hogy egy észak- vagy kelet-európai ország. Rolf erős akcentussal beszél angolul, és hajlamos önmagára harmadik személyben hivatkozni.

Milyen hangszeren játszik az EDD?

A Pedal Steel Guitar egy hangszer, amely Edd tulajdonában van.

Milyen magas Eddy Ed Edd és Eddy?

Saját maga szerint az "Over Your Ed"-ben Ed magassága 5'9 , ami egy felnőtt amerikai férfi átlagos magassága, de korához képest magas.

Miért nincsenek felnőttek Ed Eddben és Eddyben?

Egy Danny Antonuccival készült interjú során, amikor arról kérdezték, hogy a felnőttek nem jelennek meg a műsorban, azt válaszolta: " Ez is szándékos , a nyári hosszú napok során egyszerűen nem láttad senki más szüleit, és néha nem is láttad. lásd a sajátod.

Sarah beleszeret a Double D-be?

Sarah-ban Ed végtelen hűsége és engedelmessége van, leginkább annak köszönhető, hogy állandóan fenyegeti, hogy megbántja őt az anyjukkal. ... Sarah legbensőbb érzéseiről ír a naplójában, és beleszeret Eddbe (bár ez általában nem elég ahhoz, hogy megkímélje őt a haragjától).

A Johnny 2x4 fekete?

Kinézet. Jonny fehér pólót, sötétkék farmert és fekete szandált visel. Barna bőre van (amelyet gyakran elhalványítottak webhelyek, játékok és műalkotások esetén), kopasz feje sok sörtéjű, és zöld színű nyelve (alkalmanként babarózsaszín a webhelyek, játékok és műalkotások esetében).

Mi Eddy középső neve?

Edd és Eddy középső neve (Marion és Skipper) kiderül ebben az epizódban. Ed középső neve, Horace később kiderült a "Smile for the Ed"-ben.

Újraindítják Ed Eddot és Eddyt?

Az Ed, ​​Edd n Eddy egy kanadai-amerikai animációs televíziós vígjátéksorozat, és a Danny Antonucci által készített, azonos nevű Cartoon Network sorozat újraindítása. A sorozat 2023. január 16-án ért véget. ...

Mi az eddys teljes neve?

Valamennyi Ednek van egy középső neve, ami kiderült: Edward (Eddy) Skipper a "Your Ed Here"-ben Eddward (Edd) Marion a "Your Ed Here"-ben Edward (Ed) Horace a "Smile for the Ed"-ben.

Mi Ed Edd n Eddy vezetékneve?

Az Ed, ​​Edd n Eddy: Your Ed Here/The Good Ol' Ed (2004) című filmben kiderül, hogy Eddy középső neve Skipper, Double D pedig később kiderül, hogy a középső neve Marian. Vezetéknevük ismeretlen .

Jimmy fiú vagy lány, Ed Edd és Eddy?

6) Jimmy: Egy lány a fiúban, aki azt is tervezi, hogy bosszút álljon Eddy-n, aki újra és újra átverte őt.

Hány éves Eddy testvére?

Valószínűleg elmúlt 18 , mivel egyedül él egy lakókocsiban, és úgy néz ki, mintha befejezte volna az érést. Lehetséges, hogy rokonságban áll a Kanker Sisters-szel, mivel fel tudta állítani Eddy-t, hogy elmenjen az előzetesükhöz egy csínytevés miatt, de ez nem valószínű, mert Kankerék Eddy bátyja távozása után költöztek be.