Mi a szó a bennfentesekre?

Pontszám: 4,1/5 ( 13 szavazat )

cinkos . nounhelper, különösen bűncselekmény elkövetésekor. bűnsegéd. tartozék.

Mit jelent a bennfentesek szó?

: egy csoport, kategória vagy szervezet tagjának elismert vagy elfogadott személy : mint pl. a : olyan személy, aki hatalmi pozícióban van vagy bizalmas információkhoz fér hozzá.

Mi az a bennfentes személy?

A bennfentes egy olyan kifejezés, amely egy nyilvánosan jegyzett társaság igazgatóját vagy vezető tisztségviselőjét írja le, valamint bármely olyan személyt vagy jogi személyt, amely a társaság szavazati jogot biztosító részvényeinek több mint 10%-át birtokolja. ... A bennfenteseknek szigorú nyilvánosságra hozatali követelményeknek kell megfelelniük cégük részvényeinek eladása vagy vásárlása tekintetében.

Mi az informátor szinonimája?

Ezen az oldalon 28 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel az adatközlőre, mint például: minősített személy , forrás, besúgó, natív, nark, snitch, snitcher, stoolie, tipster, fink és patkány.

Mit jelent a nark a szlengben?

szleng. : olyan személy (például kormánymegbízott), aki a kábítószerrel kapcsolatos jogsértéseket vizsgálja . rendőrségi besúgó. ige. narked; narkózás; narkok.

YOUNGKIN KIJELÖLT GYŐZTES VA-BAN!!! A DEMOKRATÁK ELPUSZTOLTAK!!!

33 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívják azt az embert, aki cselekszik?

Tattletale . Definíció - valaki (például egy gyerek), aki titkokat mond el arról, hogy valaki más mit csinált: aki fecseg: besúgó.

Hogyan kategorizálják a bennfenteseket?

A bennfentes fenyegetés három kategóriába sorolható: Rosszindulatú bennfentesek , azaz olyan emberek, akik kihasználják hozzáférésüket, hogy kárt okozzanak egy szervezetnek; Hanyag bennfentesek, akik hibákat követnek el, és figyelmen kívül hagyják az irányelveket, amelyek veszélyeztetik szervezeteiket; és.

Mi a bennfentes és a kívülálló?

Itt a „bennfentes” kifejezés magában foglalja a félig bennfentes pozíciót , a „kívülálló” kifejezés pedig a félig kívülálló pozíciót. Ha abba a csoportba tartozik, amelyet tanulni szeretne, akkor „bennfentes-kutató” lesz. ... Másrészt egy kívülálló-kutató elzárkózottabb, kevésbé személyes, de kevésbé tájékozott is.

Mi a példa a bennfentes kereskedelemre?

Példák a legális bennfentes kereskedelemre: Egy vállalat vezérigazgatója 1000 részvényt vásárol a vállalatban . ... Egy vállalat alkalmazottja lehívja részvényopcióit, és 500 részvényt vásárol abban a cégben, amelynek dolgozik. Egy társaság igazgatósági tagja 5000 részvényt vásárol a társaságban.

Mit jelent Koreában a bennfentes?

az 인사이더 [ insaideo ] rövid formája, jelentése „bennfentes” olyan személy, akinek sok barátja és ismerőse van.

Mi az a bennfentes kvíz?

A készlet feltételei (11) Bennfentes kereskedelem . vállalat részvényeinek vagy értékpapírjainak vásárlása vagy eladása nyereség céljából olyan információk alapján , amelyek nem hozzáférhetőek a nyilvánosság számára .

Mit jelentenek a kívülállók?

1: olyan személy, aki nem tartozik egy adott csoporthoz . 2 főként brit: nem várható, hogy nyerjen.

Mi a másik szó a bennfentes információra?

Ezen az oldalon 12 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel belső információkhoz, mint például: kaka , exkluzív, forró hírek, mélypont, scoop, állam bizonyítékai, magánforrás, megbízható forrás, nyilvánosságra nem hozott forrás, bizalom és titok .

Melyik elméletet használják a kívülállóban?

Erikson fejlődéselmélete a kívülállókban.

Mi a kívülálló konnotatív jelentése?

A kívülálló idegen – valaki, aki nem illik be, vagy valaki, aki messziről figyel egy csoportot. Egy kívülálló a csoporton kívül áll, és benéz. Ha úgy végezte a középiskolát, hogy nem tartozott semmilyen csoporthoz – például nem vagy zsolozsma, nerd vagy művész –, kívülállónak érezheti magát.

Milyen tulajdonságai vannak egy kívülállónak?

A készlet feltételei (7)
 • Ponyboy Curtis. magányos, intelligens, értelmetlen, barátságos, könnyed, hűséges.
 • Sodapop Curtis. egyedi, energikus, átgondolt, vidám.
 • Darry Curtis. szorgalmas, érett, aggódó, szilárd, túl védő.
 • Johnny Cade. ugráló, törvénytisztelő, félénk, ideges.
 • Dally Winston. ...
 • Steve Randle. ...
 • Kétbites Matthews.

Mi a bennfentes kereskedelem két típusa?

A bennfentes kereskedelemnek azonban két típusa van. Az egyik legális , a másik illegális. A legális bennfentes kereskedelem az, amikor a bennfentesek a vállalat értékpapírjaival (részvényekkel, kötvényekkel stb.) kereskednek, és az ügyletekről jelentést tesznek a hatóságoknak, például az Értékpapír Tőzsdefelügyeletnek (SEC).

Mik azok a bennfentes fenyegetési kategóriák?

Mik azok a bennfentes fenyegetési kategóriák?
 • Szabotázs. A bennfentes jogos hozzáférését arra használja fel, hogy károsítsa vagy megsemmisítse a vállalati rendszereket vagy adatokat.
 • Csalás. Az adatok bennfentes általi ellopása, módosítása vagy megsemmisítése megtévesztés céljából.
 • Szellemi tulajdon ellopása. ...
 • Kémkedés.

Melyek a bennfentes fenyegetési kategóriák különböző típusai?

A bennfentes fenyegetéseknek három típusa létezik: feltört felhasználók, gondatlan felhasználók és rosszindulatú felhasználók .

Mi a szép szó a snitch-re?

a snitch szinonimája
 • bömbölés.
 • kettős keresztező.
 • fink.
 • settenkedik.
 • forrás.
 • madárfióka.
 • zsámoly.
 • váltókabát.

Egy besúgó egy besúgó?

A bizalmas informátor ("CI") olyan személy, akit tipikusan büntetőjogi vád alá helyeznek, és a bűnüldöző szervek meggyőzik a CI-t, hogy „dolgozza le” a büntetőjogi vádjait. Más szóval, a rendőrség azt állítja, hogy az Ön vádja csökkenni fog, vagy akár meg is szűnik, ha a rendőrségen dolgozik.

Használhat-e drogot egy bizalmas adatközlő?

Ne használjon kábítószert : Általában az informátori munkára vonatkozó szerződés tartalmaz egy rendelkezést, amely tiltja az illegális kábítószerek használatát. ... Titoktartás: A szerződéses informátorok aláírják, hogy senkinek nem mondhatják el, hogy informátorként dolgoznak. Az eszközök, amelyeket nem mondhatnak el házastársuknak vagy szüleiknek.