Mit jelent a törékeny?

Pontszám: 5/5 ( 57 szavazat )

melléknév, frail·er, frail·est. kényes egészség; nem robusztus ; gyenge: A nagyapám most meglehetősen gyenge. könnyen törik vagy megsemmisül; törékeny. erkölcsileg gyenge; könnyen megkísérthető. főnév.

Mi a Fraile jelentése?

1: könnyen a gonosz, törékeny emberiségbe vezethető . 2 : könnyen törik vagy megsemmisül : törékeny … törékeny, nyitott pilótafülke kétfedelű... Jonathan Weiner. 3a : testileg gyenge egy törékeny öregasszony gyengécske hang.

Miért jelent a törékeny nőt?

Hamlet szerint a nő a gyarlóságot képviseli, ami azt jelenti, hogy a nők törékenyek, gyengék és kényes természetűek . ... Lelkileg, erkölcsileg és testileg gyenge nőként is hivatkozik édesanyjára. Erkölcsileg gyenge és törékeny, mert vérfertőző állhatatossága arra készteti, hogy férje halála után azonnal újraházasodjon.

Mi az a törékeny nő?

A törékeny definíció: fizikailag gyenge, törékeny vagy kényes . ... Példa arra, hogy valaki törékeny, beteges, törékeny csontozatú öregasszony.

Hogyan írod a Fraile szót?

A frail elavult írásmódja.

Gyenge Jelentés

41 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Inferm?

1 : gyenge vagy megromlott életerő különösen : életkortól gyenge. 2: gyenge az elméjétől, az akaratától vagy a jellemétől: határozatlan, ingatag.

Mit jelent Horsey magyarul?

1 : lóról, lóról vagy lóra hasonlító . 2: lovakkal vagy lóversenyekkel kapcsolatos. 3: jellemző a lovasok vagy lovasasszonyok modorára, öltözködésére vagy ízlésére.

A gyengeség sértés?

Használati megjegyzés a törékenyhez Ezt a kifejezést néha sértőnek vagy lekezelőnek tekintik, amikor egy nőre utalnak , mivel megerősíti a gyenge nő sztereotípiáját.

Mit jelent az, hogy gyengének néz ki?

Aki gyenge, az nem túl erős vagy egészséges. Gyengén feküdt az ágyban . Szinonimák: gyenge, gyenge, csekély, levert Tovább A törékeny szinonimák. melléknév.

Mit jelent orvosilag gyengének lenni?

Az „orvosilag gyenge” kifejezés olyan egyénre vonatkozik, akinek krónikus egészségi állapota van , beleértve a mentális egészséggel és szerhasználati zavarokkal küzdő személyeket is. Az orvosilag gyenge megjelölés kiterjesztheti a beiratkozottak számára elérhető szolgáltatások körét.

Ki mondja, hogy Frailty, a te neved nő?

William Shakespeare Hamletéből ; ezt a közmondást úgy értelmezik, hogy a nők gyengébbek, mint a férfiak.

Mit jelent a törékeny ember?

Aki gyenge , az nem túl erős vagy egészséges . Különösen gyengén feküdt az ágyban. Szinonimák: gyenge, gyenge, csekély, levert Tovább A törékeny szinonimák. 2. melléknév.

Mit jelent az, ha egy nő törékeny?

könnyen törik, összetörik vagy megsérül ; törékeny; törékeny; törékeny: törékeny kerámia edény; nagyon törékeny szövetség. sebezhetően finom, mint a megjelenése: Törékeny szépsége van.

Mit jelent a hüvely?

: hüvely kardhoz, tőrhöz vagy bajonetthez .

Mit jelent a szobalakók?

: aki bérelt szobát foglal el más házában .

Mik a törékeny szinonimák?

A törékeny szó néhány gyakori szinonimája a levert, gyenge, törékeny, gyenge és gyenge.

Mik a gyengeség jelei?

A gyenge embereknek általában öt tünetből három vagy több van, amelyek gyakran együtt utaznak. Ezek közé tartozik a nem szándékos fogyás (10 vagy több font az elmúlt évben), izomvesztés és -gyengeség, fáradtságérzés, lassú járási sebesség és alacsony szintű fizikai aktivitás.

Hogyan használod a törékeny szót egy mondatban?

Gyenge mondat példa
  1. Dean észrevette törékeny alakját az elülső rész közelében, egyedül ülve. ...
  2. Megölelte a törékeny nőt, és leírta látogatásának okát. ...
  3. Valahogy vonzotta egy törékeny, sötét szemű lány képe, amely kísértetiesen nézett ki egy finoman szép arcból.

Mit jelent a szégyenlős?

1 : mint egy bárány (mint a szelídség vagy félénkség) 2 : szégyellni magát vagy kimutatni, különösen amiatt, hogy felfedezték, hogy valami rosszat tett, vagy ostoba pillantást vet. Más szavak a bárányoktól. szégyenlősen határozószó. Továbbiak Merriam-Webstertől a birkaságról.

Milyen dolgok törékenyek?

Valami, ami kényes és törékeny, törékenynek nevezhető . A nagymama kedvenc vázája valószínűleg túl törékeny ahhoz, hogy futballedzésre használhassa; néhányan közülünk ezt a nehéz úton tanulták meg.

Mit jelent a chortled?

intransitív ige. 1: ujjongva énekelni vagy énekelni, felkacagott örömében – Lewis Carroll. 2: nevetni vagy kuncogni, különösen, ha szórakozott vagy elégedett. Felkacagott az örömtől. tárgyas ige. : csikorgó intonációval mondani vagy énekelni "…

Mit jelent a bullish érzése?

: bizakodó vagy abban , hogy valami vagy valaki sikeres lesz : optimista valami vagy valaki jövőjét illetően. : a részvények árfolyamának emelkedésére számítva : emelkedő részvényárak jellemzik.

Mi a neve egy felnőtt nőstény lovat?

…a hím lovat ménnek, a nőstényt kancának hívják.

Hogyan használod a Horsey szót egy mondatban?

Lovas mondat példa
  1. Soha nem voltam lovas ember; Még csak nem is vagyok sportos. ...
  2. 1540-ben Sir John Horsey, aki a feloszlatáskor megvásárolta a kastélyt és a templomot, eladta az apátságot a plébánosnak és a plébánosoknak. ...
  3. Soha nem voltam lovas ember; Még csak nem is vagyok sportos.

Mit jelent a testi fogyatékosság?

testi gyengeség vagy betegség: az életkori fogyatékosságok. minőség vagy gyengeség állapota; erő hiánya. erkölcsi gyengeség vagy kudarc.