Mi a különbség a himnusz és a bcbs között?

Pontszám: 5/5 ( 36 szavazat )

Sok ember számára az Anthem Blue Cross és az Anthem Blue Shield egyszerűen egy cég . ... „Kaliforniában az Anthem Blue Cross és a Blue Shield valójában különböző cégek, és versenytársak. A legtöbb más államban ugyanaz a cég, és egyesületet hoztak létre, a Blue Cross Blue Shield Association néven.

Az Anthem HealthKeepers ugyanaz, mint a Blue Cross Blue Shield?

Anthem Blue Cross és Blue Shield néven kereskedik, leányvállalata, a HealthKeepers, Inc. pedig Anthem HealthKeepers néven kereskedik HMO-lefedettséggel, és szolgáltatási területük egész Virginia, kivéve Fairfax városát, Bécs városát és az államtól keletre eső területet. 123-as út.

Milyen típusú biztosítási csomag az Anthem Blue Cross?

Az Anthem Blue Cross egy HMO terv, Medicare szerződéssel . Az Anthem Blue Cross-ba való beiratkozás a szerződés megújításától függ. Anthem Blue Cross a Blue Cross of California kereskedelmi neve. A Kékkereszt Egyesület független engedélyese.

A himnusz a Blue Cross Blue Shield része?

Az Anthem, Inc. egészségbiztosítási szolgáltató az Egyesült Államokban. A Kékkereszt Kék Pajzs Egyesület legnagyobb profitorientált egészségügyi vállalata.

Hogyan ellenőrizhetem az Anthem Blue Cross lefedettségemet?

Hívja a 888.630.2583 telefonszámot , hogy tájékozódjon a lefedettségről.

Himnusz Blue Cross Blue Shield vs. Aetna: Ki a jobb?

31 kapcsolódó kérdés található

Mely államokat fedi le a Himnusz Kékkereszt?

Székhelye Indianapolisban, Indiana államban található, az Anthem, Inc. a Blue Cross and Blue Shield Association független engedélyese, amely Kaliforniában, Coloradoban, Connecticutban, Georgiában, Indianában, Kentuckyban, Maine-ben, Missouriban, Nevadában, New Hampshire-ben, New Yorkban és Ohio államban szolgál ki tagjai. , Virginia és Wisconsin ; és a szakterv tagjai a ...

Működik a Blue Cross Blue Shield más államokban?

A legtöbb Blue Cross Blue Shield tag megnyugodhat, mivel a Blue Cross Blue Shield lefedettség mind az 50 államban megnyitja kapuit, és az orvosok és szakorvosok több mint 90 százaléka elfogadja. ... Hívja BCBS-cégét, hogy megtudja, milyen előnyökkel jár utazás közben. Mindig tartsa magánál jelenlegi BCBS igazolványát.

A Florida Blue ugyanaz, mint a Blue Cross Blue Shield?

– A Blue Cross and Blue Shield of Florida, Inc. (BCBSF) mostantól Florida Blue . Az új név, az új logó és a szlogen – „Az egészségért” – mind része a vállalat egészségügyi megoldásokat kínáló vállalattá való átállásának, amelynek átfogó küldetése, hogy segítse Florida lakosságát és közösségeiket a jobb egészség elérésében.

Ki jogosult a Blue Cross Blue Shieldre?

65 éves vagy idősebb vagy . Ön fogyatékos, és rokkantsági ellátásban részesült a társadalombiztosítási vagy a vasúti nyugdíjbizottság (RRB) ellátásaiból. Önnél végstádiumú vesebetegséget (ESRD) vagy amiotrófiás laterális szklerózist (ALS, „Lou Gehrig-kór”) diagnosztizáltak.

Florida Blue Obamacare?

A Florida Blue a „Non-ACA” kifejezést használja, hogy magában foglalja az összes régebbi egészségügyi tervet, anélkül, hogy az Affordable Care Act által megkövetelt alapvető előnyöket élveznék – tehát mind a „nagyapás” tervek, mind az „átmeneti” tervek nem ACA tervek. Az Affordable Care Act tervek az ellátások és a prémiumok tekintetében eltérőek.

Mi a jobb HMO vagy PPO?

A HMO tervek általában alacsonyabb havi díjakkal rendelkeznek. Arra is számíthat, hogy kevesebbet fizet saját zsebből. A PPO-k általában magasabb havi díjakkal rendelkeznek, cserébe azért, hogy rugalmasan használhatják a szolgáltatókat a hálózaton belül és azon kívül, ajánlás nélkül. A kifizetett egészségügyi költségek magasabbak is lehetnek a PPO-tervvel.

Mit takar a kékkereszt és a kék pajzs?

Sürgősségi szolgáltatások, kórházi kezelés és megelőző ellátás . Laboratóriumi szolgáltatások, vényköteles gyógyszerek és betegségkezelés . Mentális egészségügyi ellátás és kábítószer-kezelés . Rehabilitációs szolgáltatások és eszközök .

A GeoBlue Blue Cross Blue Shield?

A Blue Cross Blue Shield Global megoldások, amelyeket a GeoBlue szállít, a Bupa Global és a Blue Cross Blue Shield Association közötti partnerség termékei: ez a két legnagyobb, legmegbízhatóbb márka a globális egészségügyben.

Hány államban van Blue Cross Blue Shield?

A BCBS-cégek minden irányítószámmal lefedettséget biztosítanak az embereknek mind az 50 államban , Columbia körzetében és Puerto Ricóban. A BlueCard® programon keresztül a BCBS-tagok egészségügyi szolgáltatásokat vehetnek igénybe az Egyesült Államokban és a világ minden táján.

Minden Blue Cross Blue Shield egyforma?

A BCBS cégek az Egyesült Államok minden államában, a District of Columbia és Puerto Ricóban működnek. 6. A Blues teljesen független, és engedélyt ad a Blue Cross és a Blue Shield egyik vagy mindkét márkájára, hogy az ország különböző piacain működjenek.