Mi a prate definíciója?

Pontszám: 4,1/5 ( 44 szavazat )

intransitív ige. : hosszan és tétlenül beszélni : fecsegni.

Mit jelent a prate a Bibliában?

üres vagy ostoba beszéd .

A prate valódi szó?

Prate úgy definiálja, mint aki tovább és tovább beszél lényegtelen dolgokról . Példa a pimaszságra a fecsegés és a pletyka. Tétlenül és hosszan beszélni; fecsegés. Sokat és ostobán beszélni; fecsegés.

Hogyan használod a prate-t egy mondatban?

Prate mondat példa
 1. Bár a babája aranyos volt, nem akartam ott ülni, és egész nap hallgatni, ahogy a róla szóló prédikációt csinálja. ...
 2. Nem bírom hallgatni, hogy folyton az új hobbija miatt dumál. ...
 3. Kijelölt sofőrként Hannah-nak hallgatnia kellett részeg barátai butaságokról dumálkodnia, míg végül elaludtak az autóban.

Mit jelent a Formica?

A Formica Laminate egy laminált kompozit anyag, amelyet 1912-ben találtak fel az egyesült államokbeli Westinghouse Electric Corporationnél. A Formica szó a cég klasszikus termékére utal: hőálló, törölhető papírból vagy textilből készült laminátum melamingyantával .

Mit jelent a PRATE szó?

32 kapcsolódó kérdés található

Miért hívják Formicának?

A Formica felfedezése előtt az elektromos vezetékeket csillámmal, a természetben előforduló ásványi anyaggal szigetelték. Ez az új laminátum egy helyettesítő szigetelő volt, amely a „csillám” alternatívájaként használható , innen ered a „Formica” elnevezés.

Használják még a Formicát?

A legújabb divatok ellenére azonban továbbra is a Formica (laminált) pultok a legnépszerűbbek az otthonokban . Az otthonok 70%-a ma még mindig a laminált munkalapokat részesíti előnyben rugalmasságuk, egyszerű karbantartásuk és természetesen megfizethetőségük miatt.

Mit jelent a Erreth?

(archaikus) Harmadik személyű egyes szám egyszerű jelen jelző alakja az err.

Mit jelent a blather szó?

: hosszasan ostobán beszélni – gyakran az on-val együtt használják. összevissza fecseg. főnév. A blama definíciója (2/2. bejegyzés) 1 : értelmetlen vagy lényegtelen beszéd vagy írás.

Mit jelent a térdelés?

1 : egy csengő ütése vagy hangja, különösen ha lassan kongatják (mint egy haláleset, temetés vagy katasztrófa esetén) 2 : valaminek a végét vagy kudarcát jelzi, reményeinket megszólaltatta. letérdelni.

Mit jelent az unalmas feladat?

monotónia vagy unalom jellemzi; hosszú és fárasztó: fárasztó feladatok; unalmas utazás . bőbeszédű, hogy fáradtságot vagy unalmat okozzon, mint beszélő, író vagy az általuk készített mű; szószátyár.

Mi a prate szinonimája?

Ezen az oldalon 52 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a prate szóra, mint például: gabble , gab, yack, jabberwocky, babble, blab, dicsekedni, dicsekedni, csevegni, csevegni és összecsapni.

A prate egy Scrabble szó?

Igen , a prate benne van a Scrabble szótárban.

A Prat szó szitokszó?

Az Oxford Dictionaries szerint 1960 - ban kezdtük használni a „prat” szót az idiótára, de előtte ez a 16. századi szó volt a fenékre. Tehát, ha valakit dögnek nevezel, akkor seggnek is nevezed.

A prig rossz szó?

Ha valakit parlagnak nevezel, akkor helyteleníted őt, mert nagyon erkölcsösen viselkedik, és helyteleníti mások viselkedését, mintha felsőbbrendűek lennének.

Mit jelent a Bibliában az iránytű szó?

Körbevenni ; bekerít: A fák körbe veszik a sírt. 3. Megérteni; megérteni: "Isten... túl nagy mélység ahhoz, hogy az emberi agyvelődéssel körülvegye" (Flann O'Brian).

Mit jelent konfabuláció?

A konfabuláció különféle memóriazavarok tünete, amelyekben a kitalált történetek kitöltik a memória hiányosságait. ... Valakinek, aki konfabulált, emlékezetkiesése van, ami kihat magasabb érvelésére. Tudat alatt történeteket készítenek, hogy elrejtsék emlékezetvesztésüket.

Milyen az imbecilis ember?

Angol nyelvtanulók Az imbecilus meghatározása: nagyon ostoba ember : idióta vagy bolond. Tekintse meg az imbecil teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. hülye. főnév. im·​be·​cile | \ ˈim-bə-səl \

Mit jelent bömbölés?

: kínosan hibázik vagy akadozik egy zümmögő hangszóró : balga hibákra hajlamos vagy ezek által jelzett hibás próbálkozás a probléma megoldására…

Mit jelent a Bibliában az elhajlás?

1 : általában hajlamos az engedetlenségre és az ellenállásra .

Mi a különbség a laminátum és a Formica között?

Az igazság az, hogy a laminátum, a Formica® és a Wilsonart® alapvetően ugyanaz ; A laminált anyag az anyag, míg a Formica® és a Wilsonart® márkanevek. ... Függetlenül attól, hogy milyen márkájúak, a laminált munkalapok gyakran népszerű választás otthonokban és lakásokban, mivel nem porózusak, könnyen tisztíthatók és megfizethetőek.

A laminált munkalapok kimentek a divatból?

A laminált tér visszatér, és manapság egyre gyakrabban használják a továbbfejlesztett dizájn és stílus miatt. A mai laminált anyag inkább természetes kőnek tűnik, és a továbbfejlesztett nyomtatási technikák és a kőből jobb kikapcsolódást készítő tervezők miatt a laminátum drámai módon tért vissza.

A Formica hőre keményedő műanyag?

Ez egy hőre lágyuló műanyag, míg a bakelit, a melamin és a formica hőre keményedő műanyagok .

Mire használható a Formica?

A Formica laminátumok hihetetlenül sokoldalú megoldást jelentenek a forgatókönyvek nagyon széles skálájához... Néhány a legtöbbet kipróbált felhasználási mód közül:
 • WC fülkék.
 • Laminált konyhai munkalapok.
 • Falak (belső és külső)
 • Íróasztalok.
 • Ajtók.
 • Ágy fejtámlák.
 • Egyedi bútorok.
 • Szabadon álló bútorok, például asztalok és székek.