Mi a naplopó definíciója?

Pontszám: 4,4/5 ( 68 szavazat )

1 : amelyik kenyeret : tétlen. 2 : alacsony behúzható cipő.

Mit jelent az, ha valakit naplopónak nevezel?

főnév. egy személy, aki cipó; lusta ember; tétlen .

Milyen munka a naplopó?

n. egy személy, aki cipó ; semmittevő.

Miért hívják a naplopót naplopónak?

Az Esquire funkcióhoz mellékelt néhány fénykép norvég farmereket ábrázolt egy szarvasmarha-sütési területen. A New Hampshire-i Spaulding család az 1930-as évek elején kezdett el cipőket gyártani ezen a mintán, és elnevezték őket naplopónak, ami egy általános kifejezés a felbújós cipőkre, amelyet még mindig használnak Amerikában .

Mi a különbség a naplopó és a balerina között?

A balettlaposok egy klasszikus női cipőstílus, amely mindig divatos, minden alkalomra tökéletes, és ami a legjobban kényelmes. A naplopó egy másik női lapos cipő alternatívája , és szórakoztató és stílusos módja annak, hogy bármilyen ruhát feldobjon.

Mi a LOAFER szó jelentése?

37 kapcsolódó kérdés található

A balettlakások stílusosak 2020?

A balettlakások 2021-ben újra divatosak . Valójában 2021 őszén a balettlakások mindegyike divatos. 2021-ben azonban a legdivatosabb balettlakások a hegyes lábujjú balettlapok és a bokakendővel ellátott balettlakások, mint a Dior Poème Laced Balerina Flat vagy az Aquazzura Dalia Flats.

Hogy hívják a lapos sarkú cipőket?

A balettcipők mindennapi viseletre alkalmas női cipők, amelyek a női balettcipőkhöz hasonlítanak/az ihlette, nagyon vékony sarokkal vagy egyáltalán nem sarkúnak tűnnek.

Hordasz zoknit naplopóval?

Nem higiénikus zoknit hordani naplopóval. Zokni nélkül viselve a zárt orrú cipő tökéletes meleg, sötét és nedves környezetté válik, amely elősegíti a baktériumok növekedését. Már csak ezért is érdemes mindig zoknit hordani naplopóval .

Miért hívják filléres naplopónak?

Az 1930-as években a telefonfülkében lévő fizetős telefon csekély két centbe került. Az új naplopó dizájn csak egy fillérre elegendő helyet hagyott minden cipőben, ami megegyezik egy segélyhívás díjával . Így egyesült a fillér és a naplopó.

A naplopók formálisak?

A naplopók nagyon szép hidat képeznek a formális és a hétköznapi között , és az Americana stílus alappillérei. Ennek ellenére fontos tudni, hogy ezek a cipők határozottan inkább hétköznapiak. Ebben az esetben a mennyországban találták meg az üzleti alkalmi megjelenést.

Mik azok a felcsúsztatható naplopók?

A naplopók olyan cipők, amelyek nem használnak fűző- vagy rögzítési rendszert, hanem egyszerűen felcsúsztatják őket a lábára . Emiatt néha slip-on-nak is nevezik őket. Általában alacsony sarkuk van, vagy nincs sarkuk. Férfiak, nők és gyermekek stílusa, és lehet alkalmi vagy ruhacipő.

Hogyan használod a naplopót egy mondatban?

Loafer mondat példa. A szakemberek az intelligens Trevor naplopót keresik, egy modern felcsúsztatható stílust, amely sokkal költségesebbnek tűnik, mint azt 50 dollár alatti ára feltételezné . A Victor a naplopó és a papucs egyedülálló hibridje.

Ki találta fel a naplopót?

Tudtad, hogy a stílus Norvégiába nyúlik vissza, az 1930-as évek elején? A norvég Nils Gregoriusson Tveranger , miután Amerikában elsajátította cipőkészítő készségeit, új felbújós cipőt tervezett.

Mi az a kínai szleng?

A chino (női porcelán) a gyarmati Mexikóban használt kifejezés a vegyes felmenőkkel rendelkező emberekre vonatkozik . A tizennyolcadik században a vegyes amerikai és afrikai felmenőkkel rendelkező egyedeket chino-nak nevezték.

Mit jelent a Bevarsi?

Bevarsi = tehetetlen árva .

Mit jelent a malingerer?

Valaki, aki Oscar-díjat érdemel a tünetek kiváló szimulációjáért? Akkor ismersz egy malingerert. A malinger ige a francia malingre szóból származik, ami " beteg "-et jelent, és aki malingert, betegséget színlel.

Felvehetsz egy filléres naplopót öltöny mellé?

Legtöbbször kerülje az öltönyhöz kötött naplopó viselését . A te Weejun-jaid amúgy is sokkal otthonosabbak a flanel nadrágokkal vagy kordbársonyokkal. Ha öltönyös alkalomra készül, viseljen egy pár cipőt, amelyet be kell fűznie. Ez a legkevesebb, amit tehet.

Hord zoknit filléres naplopóval?

Kialakításuk szerint a naplopók lezserebbek, mint a fűzős ruha-cipő társai. Ha zoknit dob ​​a keverékbe, ez alááshatja ezt. A különösen kötetlen ruhák – egy filléres naplopó, sofőr vagy csónakcipő – vitathatatlanul jobban néznek ki zokni nélkül . De ha bátran zokni nélkül akarsz menni, akkor legalább el kell kötelezned magad.

Ki hordott filléres naplopót?

A filléres naplopó az 1930-as években keletkezett, a norvég farmerek által viselt könnyű, felbújós cipők ihlette. A férfiak és a nők körében egyaránt népszerű naplopó könnyű vonzereje az volt, hogy kényelmes és okos is volt.

Hordható naplopó farmerhez?

Ihlet és hogyan kell viselni naplopók A hétköznapi cipők farmerrel és khakival, zokni nélkül pedig rövidnadrággal viselhetők a meleg évszakokban. Válassz farmert és pólót, ha lazítani szeretnél, és inget és chinost, ha valamivel több stílust szeretnél.

Hogy hívják a csúszócipőt?

Naplopó : Felbújós cipő, teljesen fűző, nyakkendő vagy csat nélkül.

Viselhetek naplopót az esküvőmön?

A ruhacipők mindig okos fogadásnak számítanak, de ebben az évszakban (ez a nyár csúcspontja lenne) egyben a nyári esküvő titkos fegyvere is. Hordhatja őket zokni nélkül – vagy ha szeretné – meg nem jelenő zoknival is, ami segít megőrizni a hűvösségét. A fogadás utáni tervektől függően könnyen ki- és becsúszhatók.

Milyen sarkú cipők divatosak 2020-ban?

A 2020-as nyári saroktrendek új magasságokba emelik a meleg időjárást
  • Kitten Heels. További képek megtekintéséhez görgessen. 1/22...
  • Platformok. 4 / 22. Imaxtree. ...
  • Mary Janes. 7 / 22. Shutterstock. ...
  • Négyzetlábujj. 10/22. David Fisher/Shutterstock. ...
  • Strappy Heels. 13/22. Imaxtree. ...
  • Sarkú csizma. 16 / 22. Imaxtree. ...
  • Papucscipő. 19/22.

Hogy hívják a vastag sarkú cipőket?

Egyszerűen magassarkúként is ismert, a pumpák általában szélesebbek és 2-3 hüvelyk közöttiek. Általában alacsony vágásúak az elején. Az összes magassarkú közül a legmagasabb, a tűsarkú elérheti a 8 hüvelyket is.

Hogy hívják a hegyes sarkú cipőket?

A tűsarkú, vagy csak a tűsarkú , egy hosszú, vékony, magas sarkú cipő. ... Az 5 cm-es vagy rövidebb tűsarkúkat cicasarkúnak nevezik.