Mi a blinky definíciója?

Pontszám: 4,1/5 ( 43 szavazat )

1 : villogó, villogó szemű . 2 nyelvjárási : enyhén savanyú – főleg tejhez vagy sörhöz használják.

Mi az a Blinky tej?

Tudjuk, hogy a tej „villogóvá” válik , amikor éppen kezd savanyúvá válni , és a megsavanyodott, de még nem kalászos tej „kék János”. Ha besűrűsödik, azt "clabber"-nek vagy "cabbered tejnek" nevezik, és készen áll az aprításra, így vajat és írót készítenek.

Hogyan kell írni a Blinky szót?

melléknév, blink·i·er, blink·i·est. Midland US (tej) savanyú.

Mi a Winky Blinky Light jelentése?

villogni be és ki ; csillog vagy csillog. 3. félig lehunyt szemmel és kacsintva nézni, mint vakító fényben.

A kacsintás flörtöl?

A kacsintás egy kacér gesztus lehet , de nem mindig szexuális szuggesztióról van szó, magyarázza Givens. „A kacsintásnak sokféle jelentése van” – mondja. ... Barátságos gesztus, akár a nevetés. Enyhén kacér, de bárkivel megcsinálod.

Pislog | A pislogás jelentése

27 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az OG?

Az eredeti gengszter kifejezés a banda nevéből származik, és kezdetben a „mi vagyunk az elsők” kifejezést jelentette. A Crips tagjai az OG rövidítést használták gyorsírásként, amikor azt írták, hogy a banda melyik részéhez tartoznak (pl. Original Eastside Crip vagy OG Eastside).

Mi az a Blicky a szlengben?

A Blicky pisztolyt jelent. Valakit lenyomni annyit jelent, mint lelőni. A „Blicky” kifejezést 21 Savage, Nicki Minaj, Pop Smoke, Lil Durk, Offset, 22gz, Denzel Curry és még sok más rapper használta.

A Blinky egy Scrabble szó?

Nem, a blinky nem szerepel a Scrabble szótárban .

Clyde fiú név?

A Clyde név elsősorban skót eredetű férfinév , ami a skót folyó nevét jelenti.

Mit jelent a Blue John tej?

Az élet egyszerű: A kék john tej az , ami megmarad a tejszín lefejtése után . A megmaradt folyadék a sovány tej mai változatának megfelelő volt: zsírmentes, halványnak tűnő fehér folyadék, amely akár kékes árnyalatú is lehet. ...

Miért hívják a fegyvert Blicknek?

A Blick egy faji szidalma a nagyon sötét bőrű fekete emberekkel szemben. Egyes fekete bőrű felhasználók azt a kifejezést használják, hogy leírják, amikor a nap elsötétíti a bőrét, vagy teljesen újból kisajátította azt, felkarolva bőrtónusuk szépségét és büszkeségét. Nem kapcsolódó, a blick a fegyver szlengje és a nagyobb művészeti kellékbolt neve .

Mi az a villogó?

A Blicker az intelligens mérő-kiolvasó asszisztens, amely fényképekről digitalizálja a gáz-, villany- és vízmérőket . Ez a megoldás a világ minden tájáról érkező közüzemi társaságok ügyfeleit és szervizmérnökeit digitális, szakértői segítséggel ruházza fel a mérőállások első alkalommal történő és egy szempillantás alatt történő összegyűjtésére.

Mi az a Toolie szleng?

/ (ˈtuːlɪ) / főnév. Ausztrál szleng (Ausztráliában) egy felnőtt, aki becsapja a Schoolies Week ünnepségét , különösen az, aki szexuális előrelépést tesz a diákok felé.

Mit jelent az OG a Tik Tokban?

Az Urban Dictionary legnépszerűbb definíciója szerint az OG az „ Eredeti gengszter ” szavak rövidítése, amit a kifejezés kezdetben jelentett. Azóta azonban azt is használják, hogy egyszerűen azt jelentse, hogy valami vagy valaki „eredeti”.

Melyik a legjobb OG?

Eredeti Kush , legismertebb nevén OG Kush, a kannabisz don dada. Ez a Weedmaps legnépszerűbb törzse, a Strain Madness uralkodó bajnoka, és ma a nyugati parti kannabiszkultúra igazi gerince.

Mit jelent az, ha valaki gengszternek nevez?

Egy bandában tevékenykedő személy, különösen egy bűnbanda fiatal tagja; egy gengszter. ...

Miért kacér a kacsintás?

Miért kacér a kacsintás? ... A flörtölés eszközeként való kacsintás a túlzott pislogást játszik ki, mert a kacsintás szándékosan azt jelzi, hogy valakinek a látványa izgalmas számodra .

A kacsintás emoji flörtölést jelent?

A kacsintó arcú emoji remek emoji kacér helyzetekben . Bár gyakran használják flörtölésre, ez az emoji egyben hasznos módja annak, hogy játékosan viccelődjünk, vagy csendben átadjuk az olvasónak a titkot. Használható arra is, hogy utaljon a kívánatos eredményekre, vagy rábírjon valakit egy adott cselekvésre.

Mit jelent egy kacsintás egy nőtől?

Egyetlen kacsintás általában barátságos gesztus , amely bizonyos fokú szolidaritást vagy intimitást sugall . ... Ilyen esetekben a kacsintásnak nagyon hasonló jelentése van, mint a "felfelé menő hüvelykujjnak". Egyes kultúrákban ez gyakran szexuális érdeklődés vagy flörtölő modor, pillanatnyi szemkontaktus során.

Mit jelent a beckering ?

Rossz indulatú veszekedésbe keveredni , gyakran kicsinyes módon valami apróság miatt; perpatvar. Lásd a szinonimákat a vitában.

Mit jelent blokkolni valamit?

ige. blokkolva ; blokkolása. Gyerekek A blokk meghatározása (2/2. bejegyzés) 1 : megállítani vagy megnehezíteni az áthaladást vagy áthaladást: akadályozni Egy kapu elzárta a bejáratot. 2 : megállítani vagy megnehezíteni az áthaladást Baleset akadályozza a forgalmat.

A Blunk valódi szó?

(dialektus, köznyelv, informális) A pislogás egyszerű múlt ideje .

Milyen tej az a kék János?

A Blue John kiderül, hogy a pasztőrözött sovány tej becsmérlő kifejezése. Ennek a tejnek halvány kék árnyalata van, olyan, mintha a töltőtollat ​​mosná (emlékszel még ezekre?) a legjobb fehér inged ingzsebében. Pusztítást játszik a nyakkendőkkel való színkoordinációval.

Hogyan néz ki a Blue John kő?

A Blue John (más néven Derbyshire Spar) egy féldrágakő ásvány, a fluorit ritka formája lilás-kék vagy sárgás színű sávokkal . Az Egyesült Királyságban csak a Blue John Cavernben és a Treak Cliff Cavernben található a derbyshire-i Castletonban.