Mi a penny vezetéknév az ősrobbanáskor?

Pontszám: 4,8/5 ( 63 szavazat )

Végül Penny felvette Leonard vezetéknevét, amikor összeházasodtak. Mire a show véget ért, Penny Penny Hofstadter volt, minden szándékkal és céllal.

Mi volt Penny vezetékneve, mielőtt hozzáment Leonardhoz?

Penny leánykori neve ismeretlen . Leonarddal kötött házasságát követően Pennyt időnként Hofstadter vezetéknévvel emlegetik vagy szólítják meg.

Mi Penny vezetékneve?

Ahogy azt u/Quell_Alma is észrevette a Redditen, a The Big Bang Theory 2. évadának 18. epizódjában, "The Work Song Nanocluster" Penny vezetékneve Teller volt, mielőtt Hofstadter lett volna . Az epizódban új vállalkozásba kezdett virághordók gyártásával, és "Penny Blossoms"-nak nevezte el.

Penny vezetékneve Barrington?

Csak Penny. A Big Bang Theory alkotója, Chuck Lorre azt javasolta, hogy ő Penny Barrington , de Barringtont soha nem beszélték meg a műsorban, így ez nem kánon. Miután Penny telitalálatnak bizonyult, az írók babonáskodtak Penny vezetéknevének hiányával kapcsolatban. Soha nem akarták megkísérteni a sorsot egy vezetéknév hozzáadásával.

Mikor hozták nyilvánosságra Penny vezetéknevét?

A második évad „The Work Song Nanocluster” című 18. epizódjában kiderült, hogy Penny vezetékneve Hofstadter. Ezért a teljes neve Penny Hofstadter volt.

Miért nem tudta meg soha Penny vezetéknevét az ősrobbanás elméletéről?

22 kapcsolódó kérdés található

Mondták valaha Penny vezetéknevét?

Miután az írócsapat a tartalomgyártás kellős közepén volt, úgy döntöttek, ha Penny vezetéknevet adnak, az megzavarhatja a műsort. ... Molaro még 2015-ben világossá tette, hogy soha nem fedik fel Penny leánykori nevét, és bár soha senki nem beszélt , a rajongók úgy gondolják, hogy ezt legalább egyszer feljegyezték.

Kaley Cuoco William Shatner lánya?

Kiderült, hogy nem Shattner lánya . Ez a pletyka azonban olyan régóta megy, hogy nehéz lesz megölni! Kétségtelen, hogy Kaley Cuoco és William Shatner nagyon hasonlóak; mindketten szenvedélyesek a színészet iránt, ami behozta őket a showbizniszbe.

Miért nem tudjuk meg soha Penny vezetéknevét?

Penny vezetéknevének kihagyása eleinte véletlen volt. A Newsweek szerint Penny karakterét az utolsó pillanatban írták át egy másik karakter, Katie helyére, aki állítólag a folyosó túloldalán lakó lány volt a két főszereplőtől.

Mi Penny apukájának vezetékneve?

Apróságok. Penny apját először a „The Maternal Capacitance”-ban említették, ahol „Bob”-nak nevezte; nevét azonban később Wyattra változtatták. Wyatt, valamint Penny vezetékneve még nem ismert, mivel Penny leánykori nevét még nem sikerült megállapítani.

Honnan származik a Penny név?

A Penney (más néven Penny) brit eredetű vezetéknév. A Penney név Nagy-Britannia ősi angolszász kultúrájából származik. Az óangol "Penig" szóból származik, amely egy érmét jelöl (a német "Pfennig" szóval rokon).

Mi Penny IQ-ja?

A CBR jelentése szerint Penny IQ-ja 97 . Azt is érdemes megjegyezni, hogy a műsorban nem látszik, hogy Penny nem túl fényes: „elég sűrű volt ahhoz, hogy azt higgye, a hidegháborút télen vívták”, és „nem is tudta, hogyan kell kiírni az asztmát”.

Kivel feküdt le Penny?

Egyszer Leonard még Raj húgával, Priyával (Aarti Mann) is randevúzta. Ezzel szemben Penny egy sor másik férfival járt, köztük Stuarttal (Kevin Sussman), de vitathatatlanul a legfurcsább viszonya Rajjal volt.

Leonard mennyivel idősebb Pennynél?

Leonard és Penny állítólag nagyjából egyidősek a The Big Bang Theory-ban, de a tényleges korkülönbség a színészek között 10 év körül van.

Hogy hívta Leonard Penny apját?

Mások azonban úgy ítélték meg, hogy a pillanat pontos, és hogy Bob valójában Penny apjának keresztneve, míg Wyatt a vezetékneve. Az egyik rajongó a következőket mondta a Twitteren: „Az én elméletem – Penny vezetékneve: Wyatt. Gyerekkori történetében (az apját) Bobnak hívták… Apa találkozik Leonarddal, Wyattnak hívja.”

Penny lefeküdt Stuarttal?

Tehát a kép rajzolása, majd randevúzása természetes volt akkoriban. Csak akkor válik furcsává, ha Stuartot a karakter utóbbi változásain keresztül nézzük. Raj és Penny nem aludt együtt . A cliffhanger második felében Raj bevallotta, hogy valójában soha nem szexeltek.

Mi volt valójában Howard apja levelében?

Raj elmondta Howardnak, hogy a levél születésnapi üdvözlőlap volt, és azt mondta: "Boldog születésnapot, Howard. Szeretlek." Sheldon elmondta neki, hogy ez egy térkép a Félszemű Willie kincséhez, de aztán Howard rámutat, hogy tudja, Sheldon története valójában Goonies cselekménye volt.

Mi az a Leonards IQ?

Munka. Leonard IQ-ja 173 , és 24 éves volt, amikor a Princeton Egyetemen doktorált. Leonard az év disszertációja díjat is megkapta kísérleti részecskefizikával foglalkozó doktori dolgozatáért.

Penny rokon William Shatnerrel?

ÁRON: Kaley Cuoco William Shatner titkos lánya .

William Shatnernek van gyereke?

Amikor nem a USS Enterprise kapitányát alakítja a képernyőn, vagy nem ír történelmet a képernyőn kívül, William szerető apja három lányának. A hollywoodi főszereplő gyermekeit , Leslie Shatnert, Lisabeth Shatnert és Melanie Shatnert első feleségével, Gloria Randdal osztja meg.

Leonard és Penny elváltak?

Rossz szakítás és még rosszabb kibékülés Penny és Leonard számára. ... De az igazi elváltban Pennynek is volt egy odaadó férje, mint a sorozatban. Leonard, hogy életre keltse Mayimot, Michael Stone elméletét térítette át a mormonizmusból. Sajnos 9 év házasság és 2 közös fiúgyermek után a párválasztás különvált...

Ki Penny biológiai apja?

Peter "Pee Stain" Stainer Lloyd Christmas és Harry Dunne néhai barátja és Penny Pinchelow biológiai apja volt.