Mi van a doncaster kupolán?

Pontszám: 4,3/5 ( 44 szavazat )

A Dome Leisure Center egy aréna és szabadidőközpont az angliai Doncasterben, informálisan The Dome vagy Donny Dome néven. Van egy úszókomplexum, bárok, egy sportaréna, amelyet rendezvényhelyszínként is használnak, és az Egyesült Királyság első osztott szintű korcsolyapályája.

Mit tehet a Doncaster Dome-ban?

Csinálj egy nagy feltűnést a Dome-ban
  • Úszás.
  • Jégkorcsolyázás.
  • Playzone.
  • Tornaterem órarendje.
  • Kerékpározás.
  • Fitness óra órarend.

Foglalnod kell a Doncaster Dome-ba?

KÉSZÍTS EGY NAGYOT A DOMEBEN Fantasztikus edzés minden medencével, csúszdával és szolgáltatással. Egyszerűen válassza ki a kívánt dátumot és időt, és foglaljon online. Nem is lehetne egyszerűbb garantálni, hogy jól érezze magát a Big Splash úszáson.

A jégkorcsolya nyitva van Doncasterben?

A korcsolya már nyitva van , vedd meg jegyed még ma! Továbbra is tiszta és biztonságos környezet vagyunk, és mindig is az leszünk az Ön és családja számára. Minden ülésünkön alacsonyabb kapacitást tartottunk fenn annak érdekében, hogy a jégsapkák látogatása mindenki számára élvezetes és szórakoztató élmény legyen.

Hogyan mondhatom le a kupola edzőtermi tagságomat?

Doncaster DCLT a Twitteren: "Szia! Bármilyen tagság lemondásához hívja a Debit Finance 01908 422077 számot …"

Útikalauz Napi kirándulásaim a Doncaster Dél-Yorkshire-i Dome Szabadidőközpontba

40 kapcsolódó kérdés található

A Doncaster Dome rendelkezik babamedencével?

Babamedencénk remek hely a fiatalok számára, hogy hozzászokjanak a vízhez. Ez egy kedves, csendes pancsolóhely a kicsiknek, kis mászókával, vízsugarakkal és szökőkutakkal, amelyek lekötik a babák és kisgyermekek figyelmét.

Hány csúszda van a Doncaster Dome-ban?

Van két csúszda (vízfolyó és Slidewinder), amelyeken felfújható gyűrűkben lovagolhat (egy- és kétágyas), három vízipisztoly és egy terület, ahol szabadon játszhat.

Mennyi ideig tartanak a jégkorcsolya edzések a Doncaster Dome-ban?

Igen, az edzésidőink és a kapacitásaink változatlanok maradnak, és mindkettő 90 perc lesz Big Splash és Ice Skating esetén.

Doncaster Dome környékén tudok parkolni?

Az M18-as autópálya 3-as csomópontjától mindössze pár percre található Doncaster Dome egy fantasztikus nap az egész család számára. Ide gyorsan eljutni, és a több mint 600 ingyenes parkolóhelynek köszönhetően, beleértve a buszparkolót is, a parkolóhely megtalálása soha nem okoz gondot.

Mennyibe kerül az úszásoktatás Doncasterben?

Árak: 1 x 30 perces magánóra: 16 £ - tagok, 17,50 £ - nem tagok. 1 x 30 perces csoportos óra: 8 £ - tagok, 8,80 £ - nem tagok.

Hogyan léphetek kapcsolatba a Dclt-vel?

Ha Ön beszállító, vagy a részleggel kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatban fel kell vennie a kapcsolatot a központi irodával, kérjük, hívja a 01302 639512 telefonszámot , vagy használja a fenti e-mail űrlapot. Minden ilyen jellegű hívást és e-mailt naplózunk, és elküldünk az illetékes osztálynak, aki ezután visszahívja Önt.

Meg lehet tanulni 50 évesen korcsolyázni?

Bármely életkorban megtanulhatsz korcsolyázni.

Megtaníthatom magam korcsolyázni?

Felteheti magának a kérdést, meg tud-e tanulni egyedül korcsolyázni. Röviden:,,,,,,,, igen, meg lehet tanulni egyedül is korcsolyázni . Megszabhatja azonban, hogy mennyit tanulhat. A fejlődés üteme lassabb lesz, mintha órái/edzései lennének.

Nehéz a korcsolyázás a kezdőknek?

A korcsolyázás nehéz és évekig tartó gyakorlást igényel . Bár eleinte túlterheltnek érezheti magát, gyakoroljon hetente néhányszor. Végül rájön a műkorcsolyázásra.

Mennyibe kerül az úszásoktatás?

Az úszásoktatás költségei jelentősen eltérhetnek a lakóhelytől és az oktatók szintjétől függően. Ritkán találni 20 dollár alatti magánórákat foglalkozásonként, és ezek költsége gyakran elérheti a 40 dollárt is . Hasonlóképpen, a csoportos leckék általában 15 dollár körül kezdődnek ülésenként, és elérik a 30 dollárt.

Van a Doncaster Dome-nak kávézója?

Étkezés és ivás ( Playzone Cafe ) A kávézó a játszózóna területén található.

Megéri az úszásoktatás?

A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy a vízi túlélési készségek képzése és úszásoktatása segíthet csökkenteni az 1-4 éves gyermekek fulladási kockázatát . A szülőket és gyermekeiket egyaránt magában foglaló foglalkozások jó módja a jó vízbiztonsági szokások megismertetésének és az úszásra való felkészültség fejlesztésének.

Megéri a privát úszásoktatás?

A privát úszásoktatásba való befektetés nagyobb rugalmasságot biztosít a falnak való visszaúszáson túl . Sok diákom volt, aki átment a csoportos órákról a magánórákra, és bár technikailag tudtak úszni, a szüleik nem érezték jól magukat, mert hiányoztak a túlélési készségeik.

Adsz borravalót az úszóoktatóknak?

Sokan vannak, és hír lehet, hogy borravalót kell adnia az oktatóiknak. Ez nem biztos, hogy igaz a nyilvános úszóosztályokkal rendelkező kisebb városokra. ... 20-25 dollár borravalót adunk egy kurzus díján felül, vagy 15-20% egy tanfolyam költségét .

Mekkora a Nuffield Health medence?

Az edzőterem a létesítmények és szolgáltatások széles választékát kínálja, beleértve: 20 méteres úszómedence .

Drága a korcsolyázás?

Ez szinte minden sportra igaz. Az edzői díjak, az utazási költségek, valamint a fizikoterápia és az atlétikai kondicionálás költségei összeadódnak, hogy a szervezet elit szinten működjön. De a műkorcsolya a legdrágábbak közé tartozik , a költségek több mint évi 35 000 dollárt, egyes becslések szerint pedig évi 50 000 dollárt is elérnek.