Milyen az arcatában élni?

Pontszám: 4,4/5 ( 62 szavazat )

Az Arcatában élő lakosok sűrű külvárosi hangulatot kínálnak, és a legtöbb lakos bérbe adja otthonát. Arcatában sok kávézó és park található. Sok fiatal szakember él Arcatában, és a lakosok általában liberálisak. Arcata állami iskoláit magasra értékelik.

Az Arcata CA jó hely lakni?

Az Arcata egy kis közösség nagy szeretettel, vörösfenyővel és kis helyi üzletekkel körülvéve, ahol otthon érezheti magát, bárhová is megy. Arcata a vörösfenyős erdőről, az egyetemről, a Humboldt államról és a nagyon esős időjárásról és számos közeli strandról ismert.

Milyen hideg van Arcata CA-ban?

Arcatában a nyár kényelmes, száraz és többnyire tiszta, a tél pedig hosszú, hideg, nedves és többnyire felhős. Az év során a hőmérséklet általában 41 °F és 67 °F között változik, és ritkán 32 °F alatt vagy 74 °F felett.

Arcata hippiváros?

Arcata körülbelül 17 000 lakosú város Humboldt megyében. A város egyedülálló "hippi" hangulatot ápol, és erős a környezet iránti szeretete annak ellenére, hogy eredetileg fakitermelő közösségként hozták létre az 1800-as évek végén. ... A város jelentős művészeti közösségnek ad otthont.

Arcata biztonságos város?

Az ezer lakosra jutó 46 bûnözési rátával Arcata az egyik legmagasabb bûnözési rátával rendelkezik Amerikában minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 22-hez az esélye, hogy akár erőszakos, akár vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon .

A HUMBOLDT CALIFORNIA-i élet előnyei és hátrányai | Kaliforniai életmód – utazási vlog

42 kapcsolódó kérdés található

Milyen messze van Arcata California a strandtól?

Bár a város határos az Arcata-öböllel, a vízpart nagy része mocsaras, amelyet a város víztisztító teleppé és vadrezervátummá alakított át, több kilométeres túraútvonalakkal és madármegfigyelési lehetőségekkel. A legközelebbi strandok 8 mérföldre vannak a belvárostól , de megéri az utazást, akár kerékpárral, akár autóval.

Milyen Fortuna CA-ban élni?

Fortuna egy szép kis város, szép tájjal, de nem sok jó lehetőség a színes bőrűeknek. 17 éve élek itt, és őszintén szólva gyönyörű hely, de nincs sok tennivaló, és néha nagyon hideg is van.

Miért ilyen hideg az Eureka CA?

A város Kalifornia legszélső északnyugati részén, a Humboldt-öbölben található, rövid távolságra az oregoni határtól. A szélesség nem túl alacsony (a 40. szélességi körön vagyunk), így az év hideg felében érkeznek időjárási frontok az óceán felől.

Milyen meleg van Kalifornia Eurekában?

Éghajlat és átlagos időjárás egész évben Kalifornia Eureka városában, az Egyesült Államokban. Eurekában a nyár hűvös, száraz és többnyire tiszta, a tél pedig hosszú, hideg, nedves, szeles és többnyire felhős. Az év során a hőmérséklet általában 42 °F és 64 °F között változik, és ritkán 33 °F alatt vagy 71 °F felett.

Az Eureka CA biztonságos hely?

Az Eureka a biztonság szempontjából a 15. százalékban van , ami azt jelenti, hogy a városok 85%-a biztonságosabb, és a városok 15%-a veszélyesebb. Az erőszakos bűncselekmények aránya Eurekában 5,29/1000 lakos egy átlagos év során. Az Eurekában élők általában a város déli részét tartják a legbiztonságosabbnak az ilyen típusú bűncselekmények számára.

Biztonságos a McKinleyville CA?

McKinleyville-ben 1 a 46-hoz az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon. Az FBI bűnügyi adatai alapján McKinleyville nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában . Kaliforniához viszonyítva McKinleyville-ben a bûnözési ráta meghaladja az állam bármilyen méretű városának 58%-át.

Biztonságban van a Humboldt állam?

Az egyetemen belüli bűnözési statisztikák: 238 bejelentett incidens A Humboldt State University 2019-ben 238 olyan, biztonsággal kapcsolatos incidenst jelentett, amelyekben a hallgatók az egyetemen tartózkodtak . A bűnözési és biztonsági adatokat közölő 3990 főiskola és egyetem közül 3679 ennél kevesebb incidenst jelentett.

Mennyire biztonságos a Ferndale CA?

Ferndale a biztonság 25. százalékában található , ami azt jelenti, hogy a városok 75%-a biztonságosabb, és a városok 25%-a veszélyesebb. Ez az elemzés csak Ferndale saját határaira vonatkozik. Tekintse meg az alábbi táblázatot a közeli helyekről a közeli városokról. A bûnözés mértéke Ferndale-ben 1000 lakosra vetítve 40,11 egy átlagos év során.

Miről ismert az Arcata?

Arcata egy kis egyetemi város a Humboldt-öböl északi végén. Hippi ellenkultúrájáról, progresszív politikájáról és vegetáriánus éttermeiről jól ismert. Az Arcata a tökéletes hely a kikapcsolódásra, és élvezze az életet úgy, ahogy annak lennie kell, élvezve a friss levegőt és a verhetetlen természeti környezetet.

Melyik a legkisebb város Kaliforniában?

Amador City a legkisebb település lakossága 200 fővel, területét tekintve pedig a legkisebb település, 0,31 négyzetmérföld (0,80 km 2 ).