Mi van a gallatin tn-ben?

Pontszám: 4,9/5 ( 64 szavazat )

 • Douglas-Clark House, Gallatin, Tennessee. © Douglas-Clark House. ...
 • A Palace Theatre, Gallatin, Tennessee. © The Palace Theatre. ...
 • Történelmi Rose Mont, Gallatin, TN. ...
 • Sumner Megyei Múzeum, Gallatin, Tennessee. ...
 • Starr Ranch Grill, Gallatin, Tennessee. ...
 • Trousdale hely. ...
 • Farmer Brown termék- és vegyesboltja. ...
 • Tommy Garrott Pool.

Miről ismert a Gallatin TN?

A Sumner megye központjában, Nashville-től mindössze 23 percre található Gallatin megfelel mottójának: " True Grit ". Amazing Grace.” A város az Old Hickory-tó mellett található, amely a horgászat és a vízi sportok kedvelt célpontja, és változatos természeti tájakat kínál a látogatók felfedezésére.

A Gallatin TN-nek van belvárosa?

Történelmi Belváros . Gallatin . A Historic Downtown Gallatin, Inc. megalakulása óta élen járt Gallatin történelmi belvárosának újjáélesztésében.

A Gallatin TN biztonságos hely?

Biztonságos a Gallatin, TN? A C fokozat azt jelenti, hogy a bûnözés mértéke valamivel magasabb, mint egy átlagos amerikai városban. ... A bűnözés aránya Gallatinban 30,96 1000 lakosra számítva egy átlagos év során. A Gallatinban élők általában a város északnyugati részét tartják a legbiztonságosabbnak .

A Gallatin TN Nashville külvárosa?

Gallatin Nashville külvárosa , 38 156 lakossal. Gallatin Sumner megyében található. A Gallatinban élõ lakosok gyér külvárosi hangulatot kínálnak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. ... A gallatini állami iskolákat magasra értékelik.

Gallatinban, TN-ben élek – mi tetszik benne...

15 kapcsolódó kérdés található

Drága élni Gallatin Tennessee-ben?

A megélhetési költségek 101,1 pontjával a Gallatin mindössze 1,1%-kal drágább, mint az átlagos megélhetési költségek az Egyesült Államokban . A Gallatin megélhetési költségek indexét leginkább befolyásoló tényező a lakhatás.

Van hó a Gallatin TN-ben?

A Tennessee államban található Gallatin államban átlagosan 52 hüvelyk eső esik évente. Az Egyesült Államokban átlagosan 38 hüvelyk eső esik évente. Gallatin átlagosan 3 hüvelyk hó esik évente . Az Egyesült Államokban átlagosan 28 hüvelyk hó esik évente.

Mekkora a bűnözési ráta Gallatin Tennessee-ben?

Gallatin bûnözési rátája 1000 lakosra vetítve 13 , ami a bûnözési rátát az átlaghoz közelíti Amerika minden méretû városában. Az FBI bűnözési adatainak elemzése szerint az Ön esélye, hogy bűncselekmény áldozatává váljon Gallatinban, 1 a 74-hez.

A Gallatin Tennessee jó hely a nyugdíjba?

Közép-Tennessee egyik leggyorsabban növekvő városa, Gallatin 15 százalékos népességnövekedést tapasztalt az elmúlt öt évben, de mégis megőrizte kisközösségi hangulatát. Gallatin iskolái, infrastruktúrája és természeti adottságai a Nashville Metro Area egyik legjobb lakhelyévé teszik.

A Gallatin TN-nek jó iskolái vannak?

Országosan Elismert Pedagógusok. Országosan elismert iskolák. A Sumner megyei iskolákat a Tennessee Oktatási Minisztérium példaértékű iskolai körzetként jelölte meg. A Gallatin egy országosan elismert általános STEM iskolával (Science, Technology, Engineering & Math) és egy országosan elismert középiskolával büszkélkedhet.

Hogyan kell kiejteni a Gallatin River szót?

Gallatin megye Montana egyik legszebb része. És bár a montanaiak tudják, hogy "GAL-la-tin "-nek ejtik, ez egy másik név, amely hajlamos megbotránkoztatni a turistákat. Thomas Kevinről, az Alberta Railway & Irrigation Company felügyelőjéről nevezték el ezt az apró, 154 lakosú város Toole megyében.

Mi a teendő ma Gallatinban?

 • Douglas-Clark House, Gallatin, Tennessee. © Douglas-Clark House. ...
 • A Palace Theatre, Gallatin, Tennessee. © The Palace Theatre. ...
 • Történelmi Rose Mont, Gallatin, TN. ...
 • Sumner Megyei Múzeum, Gallatin, Tennessee. ...
 • Starr Ranch Grill, Gallatin, Tennessee. ...
 • Trousdale hely. ...
 • Farmer Brown termék- és vegyesboltja. ...
 • Tommy Garrott Pool.

Honnan van Gallatin?

A Gallatin vezetéknevet először Gascogne-ban (franciául: Gascogne) találták meg, Franciaország délnyugati részén, Spanyolországgal határos területen, amely a francia forradalom előtt a "Guyenne és Gascony tartomány" része volt, ahol ez a kiváló család ősidők óta a család székhelye volt. alkalommal.

Biztonságos az élet Nashville-ben?

Nashville-ben évente átlagosan 11,65 erőszakos bűncselekmény jut 1000 emberre . Összehasonlításképpen, Tennessee állam átlaga 6,52 erőszakos bűncselekmény 1000 főre vetítve. Ez a bûnözési ráta bizonyos emberek számára elrettentõ lehet. De ez nem jelenti azt, hogy teljesen el kell kerülnie a Nashville-i nagyvárosi régiót.

Szép hely a Hendersonville TN?

Hendersonville egy szép város , sok barátságos emberrel és nagyszerű helyekkel. A környék iskolái remekek, biztonságérzet van a városban. Új vállalkozások nyílnak, de még mindig van egy kellemes külvárosi hangulat a környéken.

Biztonságos a Goodlettsville TN?

Goodlettsville-ben 1 a 29-hez az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon. Az FBI bűnügyi adatai alapján Goodlettsville nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában . Tennessee-hez viszonyítva Goodlettsville-ben a bûnözési ráta meghaladja az állam bármilyen méretű városának 83%-át.

Milyen hideg van a Gallatin TN-ben?

Éghajlat és átlagos időjárás egész évben Gallatin Tennessee-ben, az Egyesült Államokban. Gallatinban a nyarak forróak és nyirkosak, a telek nagyon hidegek és nedvesek, és egész évben részben felhős. Az év során a hőmérséklet jellemzően 30 °F és 88 °F között változik, és ritkán van 15 °F alatt vagy 95 °F felett.