Mi a végső fantázia x örök nyugalom?

Pontszám: 4,8/5 ( 54 szavazat )

A Final Fantasy X: Eternal Calm (ファイナルファンタジーX – 永遠のナギ節, Fainaru Fantajī Ten Eien no Nagisetsu DVD?) egy mozifilmes bónuszjelenet, amely az X-Final 2. között megjelenő első Fantasy-ban játszódik . Fantasy X International és Unlimited Saga japánul, valamint a hivatalos USA-n keresztül...

Mi az örök nyugalom?

Az örök nyugalom korszaka kezdődik, ahol az emberek és Zanarkand mentesek a gonosz erőktől . Ez azonban nem tart sokáig. A város ismét veszélybe kerül, amikor a New Yevon és az Ifjúsági Liga között kezdenek felmerülni a problémák. Ez nagyjából az Örök nyugalom története dióhéjban.

Mi az x2 örök nyugalom?

Az Eternal Calm egy videó, amely az X és X-2 közötti eseményeket mutatja be , az SE az FFX után készült, hogy felmérje az érdeklődést a folytatás iránt, és nagyrészt felelős az FFX-2-ért. Érdemes időrendben nézni (FFX után, de FFX-2 előtt). Az utolsó küldetés az, amit az FFX-2 befejezése után játszol.

Miért szakított Tidus és Yuna?

Tidus dühös lesz, és belerúg egy bombának bizonyult villámlabdába, és meghal. Miután Yuna visszaszerzi őt a Farplane-ről, szakít vele, mert azt állítja, hogy már nem ismeri .

Mikor jött ki az Ffx örök nyugalom?

2003. szeptember 2-án a Final Fantasy X a Greatest Hits címmel jelent meg Észak-Amerikában. A Final Fantasy X International japán kiadása tartalmazza az "Eternal Calm" című 14 perces videoklipet is, amely áthidalja a Final Fantasy X történetét annak történetével. folytatás, Final Fantasy X-2.

Final Fantasy 10.5? FFX Eternal Calm A teljes történet

32 kapcsolódó kérdés található

Tidus él az FFX 2-ben?

Sztárjátékosként, villámlabdázóként is kinyitható karakter. A Final Fantasy X-2: International + Last Mission játékban (a játék frissített verziója) Tidus játszható karakter a csatákban. Egy extra epizód, amely az eredeti játék végigjátszása után játszódik, felfedi, hogy Besaidban él Yunával .

Mitől lett olyan jó az Ffx?

10 EZ A LEGJOBB: Egy gyors iramú harci rendszer Az egyik legnagyobb ok, amiért a Final Fantasy X ekkora hatást gyakorolt ​​a megjelenéskor, a harcrendszere volt, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy menet közben lecseréljék a csapattagokat – ez az első a Final Fantasy játékban. . ... Persze nem volt minden remek, ha a harcrendszerről volt szó...

rikku szereti Tidust?

Rikku és Tidus flörtölnek, de semmi több, és úgy tűnik, hogy csak igazán jó barátok . Azonban van egy jelenet Guadoselamban, amikor Tidus bevallja (a játékos parancsára), hogy Rikkut szereti.

Tidus egy Fayth?

Tidus elájul, és újra otthon találja magát Zanarkandban. Találkozik azzal a furcsa fiúval, akit akkor látott, amikor Sin megtámadta Zanarkandot, és megtudja, hogy a fiú hitvilág .

Yuna és Tidus együtt vannak?

A csata után Tidus kezd elhalványulni, és Yuna elmondja neki, hogy szereti. ... Tidus és Yuna folytatták kapcsolatukat , és egy ideig együtt éltek Besaidban. Yuna azonban végül úgy találta, hogy Tidus "túlságosan különbözik" a korábbiaktól, és egy éven belül szakítottak.

Az Ffx remasterben vannak csalások?

Sajnos az új Xbox One és Switch portok valamiért nem tartalmazzák ezeket a csalásokat . Ez azt jelenti, hogy azok, akik megvásárolják a Final Fantasy X / X-2 HD Remastert ezeken a formátumokon, nem használhatják az automatikus mentést, illetve nem kapcsolhatják be a nagy sebességű vagy a nem találkozás módot. Rendesen kell játszaniuk a játékot.

Mi a különbség a standard sphere grid és a szakértő között?

Az Expert Sphere Grid az összes karaktert a gömbrács közepére helyezi. Ez lehetővé teszi a játékos számára, hogy személyre szabja a karakterek szintjét a játékban. Az Expert Sphere Grid azonban kevesebb csomópontot tartalmaz, mint a Standard Sphere Grid, ami a játék végén gyengíti a karaktereket.

Mennyi ideig tart a Final Fantasy 10 legyőzése?

40-60 óra For a Story Only Run A játék fő története a játékos tempójától függően átlagosan 40-60 óra játékidőt vesz igénybe. Majdnem 10 órányi jelenet van a Final Fantasy X-hez.

A shuyin egy Tidus?

Shuyin a Final Fantasy X-2 elsődleges antagonistája . Feltűnően hasonlít Tidusra. Amikor Yuna kap egy gömböt, amelyet Kimahri fedezett fel a Gagazet hegyen, és Shuyint egy Bevelle alatti cellában mutatja, összetéveszti Tidusszal, ami elindítja gömbvadász karrierjét.

Yuna kibe szeretett bele?

Yuna a Final Fantasy 10 másodlagos főszereplője, valamint a Final Fantasy 10-2 főszereplője. Ő a szerelme Tidus iránt. Ő Braska úr lánya, aki 10 évvel ezelőtt legyőzte a Sint, és meghozta a nyugalmat.

Ki ölte meg Auron FFX-et?

Yunalesca leütötte, megsebesítette Auron arcát, és elvakította az egyik szemét.

Yuna ismerte rikkut?

Így bár Yuna nem ismeri fel Rikkut , Rikku talán felismeri Yunát.

Lulu szereti Wakkát?

Bár általában megalkuvást nem ismer, Lulu közel áll Wakkához, mivel együtt nőttek fel, és megvigasztalja őt, ha ideges.

Hány éves rikku?

Rikku. Rikku (リュック, ​​Ryukku) egy 15 éves Al Bhed lány, aki Cid lánya és testvére húga. Segít Tidusnak, amikor először érkezik Spiraba, de aztán eltűnik a Sin támadása során. Amikor ismét találkozik Tidusszal a Moonflow-n, ő lesz az utolsó karakter, aki csatlakozik Yuna őrzői kíséretéhez.

Ffx volt a legjobb?

A Final Fantasy 10-nek sikerült a lista élére kerülnie, és megverte a rajongók kedvenceit, például a Final Fantasy 7-et és 9-et. A Final Fantasy rajongói Japánban kedvenc játékaikra és karaktereikre szavaztak a franchise-ban, a Final Fantasy 10 pedig az élre került.

A Final Fantasy 10 nyitott világ?

Míg a Final Fantasy X-2 nem rendelkezik nyitott világgal a játékosok felfedezésére, mivel még mindig ugyanazt a motort és eszközöket használja, mint az eredetiben, a játék nyitottabb , és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a kezdetektől kezdve felfedezzék az őket körülvevő világot. léghajó, Celsius.

Az Ffx a legjobb FF játék?

20 évvel később a Final Fantasy X továbbra is a sorozat egyik legjobb játéka. A Final Fantasy X egy korszak végét jelentette a franchise számára, miközben előkészítette az utat az elkövetkezőknek. 20 évvel később is nagyszerű.