Mit jelent a jarra?

Pontszám: 5/5 ( 28 szavazat )

Angol fordítás. kancsók . Több jelentése a jarra szónak. kancsó főnév. lanzador, cántaro, jarro.

Jarra egy szó?

A váza vágott virágok tárolására vagy díszként használt tégely. egy váza vörös rózsákkal. ...

Mit jelent arabul, hogy Jarra?

Az arab جَرَّة‎ (jarra, „földi foglalat” ) szóból rokon a katalán gerra, francia jarre, olasz giara és angol jar.

Mit jelent a Dismular?

Angol fordítás. elrejteni . További jelentések a diszimular szónak. elrejteni ige. esconder, ocultar, esconderse, ocultarse, encubrir.

Mit jelent a Pinchar szó, hogy étel?

Meghatározás. A spanyol szótár úgy definiálja a pincsót, mint „egy adag ételt aperitifként, néha koktélrudakkal”. A „pincho” szó a „to pinchar” igéből származik, ami azt jelenti , hogy „átszúr” . A tapa általában csak egy kisebb adag a főételből, tányérban tálalva, amelyet evőeszközökkel fogyasztunk el.

Jarra jelentése

25 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Scullion?

konyhalegény. / (ˈskʌljən) / főnév. aljas vagy aljas személy . archaikus szolga, akit durva háztartási munkákra alkalmaztak a konyhában.

Mik azok a mexikói szlengszavak?

11 mexikói szlengszó, amelyet csak a helyiek ismernek
  • Pendejo. Az egyik leggyakrabban használt szlengszó Mexikóban az, hogy valakit „pendejonak” neveznek. ...
  • Güey. A Güey, amelyet néha úgy írnak, ahogyan 'wey'-nek ejtik, azt jelenti, hogy "társ", és mindig használják a mexikói spanyolban. ...
  • Chido és Padre. ...
  • Cabrón. ...
  • Buena Onda. ...
  • La Neta. ...
  • Pinche. ...
  • Crudo.

Mit jelent a Disimular?

di·sa·mu·lar. tranzitív. szimuláris lejátszani, szétszedni . encubrir elrejteni, elrejteni. fingir színlel, úgy tesz, mintha disimular ignorancia - tudatlanságot színlel.

Mit jelent disszimulálni?

: hamis látszat alá bújni mosolygott, hogy elhessegetje sürgősségét – Alice Glenday. intransitív ige. : szétszórja a politikusok leleplező képességét.

Mit jelent arabul, hogy Haras?

A haras (arabul: الحرس‎; "a gárda" ) a kalifák személyes testőrsége volt az Omajjádok és az Abbászidák idején.

Mit jelent a Zara arabul?

Mit jelent a Zara? A Zara egy lánynév, jelentése "ragyogás ". A Zara név többféle eredetű, de leginkább a Zahrah egy változata, amely az arab gyökerekből származik, és jelentése „virágzó virág”. ... Nem: A Zara leggyakrabban lánynév, a Zahrah származéka.

Mit jelent a Jarrah az iszlámban?

Arabul a Jarrah név jelentése: Hajó .

Mit jelent Jarra Ausztráliában?

: Nyugat-Ausztráliából származó magas eukaliptusz (Eucalyptus marginata), érdes kéreggel, váltakozó levelekkel és tartós keményfával is: faanyaga.

Mi az az Eschalot angol?

Az eschalot definíciói. ízesítőként használt, kis fürtös, enyhe ízű hagymákat termelő hagymanövény típus. szinonimák: Allium ascalonicum, Allium cepa aggregatum, szaporítóhagyma, medvehagyma. típusa: Allium cepa, hagyma, hagyma növény.

Mit jelent a megbecsülhető személy?

1 : becsülhető összeg becsülhető . 2 archaikus : értékes. 3: megbecsülésre méltó ellenfél.

Mit jelent megbántani valakit?

A bade definícióját valaki más fejezi ki. Egy példa arra, amikor valaki búcsút vett, az, amikor egy barát elbúcsúzott a másiktól. ige.

Mit jelent a disszimiláció?

: egy szóban lévő két azonos vagy közeli rokon hang közül az egyik megváltoztatása vagy elhagyása .

Hogyan mondod, hogy B * * * * mexikói nyelven?

Hogyan mondják spanyolul, hogy "szuka"? - Lehetne " perra" , "cabrona" vagy "zorra".¿Cómo se dice "suka" en español? - Podría ser "perra", "cabrona" vagy "zorra".

Hogy hívják a mexikói gengszterek a barátnőiket?

A ruca „régi” jelentése az idősebb nők rövidítése lett, különösen az „öreg hölgy” értelemben, mivel szlengként használják a női jelentőségre. Az 1950-es években a ruca kifejezést a chicanói gengszterek barátnőinek leírására használták az Egyesült Államokban, valamint általában a női bandatagokat.

A no Mames rossz szó?

A No mames durva spanyol szleng a hitetlenség (pozitív és negatív) vagy az izgalom kifejezésére . Különösen a mexikói spanyol nyelvűek körében használatos felkiáltójel a „Semmiképpen!”, „Te viccelsz!” vagy „Hagyd abba, hogy velem vacakolj!”.

Mit jelent Lackey a brit szlengben?

A lakáj az , aki valaki másnak dolgozik, és úgy próbál előrébb jutni, hogy megcsókolja a feletteseit . ... A lakáj egyenruhát viselő szolga is lehet, például komornyik, portás vagy inas.

Mit jelent a palackozó ?

Ezt jelenti a „palackozó” a brit szlengben: olyan embert, akinek nincs elég bátorsága ahhoz, hogy valamit végigcsináljon. ... És egy figyelmeztetés: Ausztráliában a „palackozó” azt jelenti, hogy „ valaki vagy valami kiváló ” (mint például a „Az a próbálkozás, amit elért, igazi palackozó volt”). Csúszós dolog a szleng.

Mit jelent a rosszindulat?

: gonosz tett : bûn.

Mit jelent Jarrah bennszülött nyelven?

Jarrah: A Jarrah egy híres eukaliptuszfa, amely mélyvörös színéről ismert. A Jarrah név a Noongar Djarraly szóból származik .

Hogyan mondják angolul a Jarrah-t?

Bontsd fel a „jarrah”-t hangokra: [JARR] + [UH] – mondd ki hangosan, és told el túlzásba a hangokat, amíg nem tudod folyamatosan előállítani őket.