Mi a másik szó a rakoncátlanságra?

Pontszám: 4,8/5 ( 53 szavazat )

Ezen az oldalon 23 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat találhat az uralkodhatatlanság kifejezésére, mint például: rendetlenség , törékenység, hajthatatlanság, kezelhetetlenség, kezelhetetlenség, makacsság, makacsság, elbizonytalanodás, recalcitrance, ellenszegülés és refraktoriness.

Mi a lenyűgözött szinonimája?

Ezen az oldalon 57 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a lenyűgözött kifejezésekre, mint például: elkápráztatott , ihletett, megmozgatott, felkeltett, felvillanyozott, elkápráztatott, hóesett, megütött, hatásos, hangsúlyozott és meglepődött.

Mit jelent a szabálytalanság?

melléknév, un·ru·li·er, un·ru·li·est. nem engedelmeskedik vagy nem felel meg a szabályoknak ; irányíthatatlan; turbulens; makacs; tűzálló; törvénytelen: rakoncátlan osztály; egy rakoncátlan vadon.

A rakoncátlanság szó?

A rakoncátlanság minősége vagy feltétele: rendetlenség , törékenység, hajthatatlanság, kezelhetetlenség, kezelhetetlenség, makacsság, makacsság, makacsság, ellenszegülés, ellenszegülés, tűzállóság, irányíthatatlanság, irányíthatatlanság, irányíthatatlanság, kezelhetetlenség, vadság.

Mit mondhatnék a birtoklás helyett?

Ezen az oldalon 37 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a birtoklásra, mint például: megszerezni , elfoglalni, birtokolni, birtokolni, birtokolni, irányítani, megbabonázni, dicsekedni, kiállítani, birtokolni és megjeleníteni.

A Körülbelül szó szinonimái

45 kapcsolódó kérdés található

Mi a birtoklás két szinonimája?

birtokolni
 • szerez.
 • visz.
 • Élvezd.
 • fenntartani.
 • elfoglalni.
 • saját.
 • megtartani.
 • megragadni.

Mit jelent angolul, hogy dacos?

Angol nyelvtanulók A dacos definíciója: nem hajlandó engedelmeskedni valaminek vagy valakinek : tele daccal. Tekintse meg a defiant teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. dacos. melléknév. dacos | \ di-ˈfī-ənt \

Ki a rakoncátlan ember?

rakoncátlan, kormányozhatatlan, kezelhetetlen, tűzálló, ellenszegülő, akaratos, önfejű azt jelenti, hogy nem engedelmeskednek a kormánynak vagy az ellenőrzésnek. A rakoncátlanság a fegyelem hiányát vagy a fegyelmezésre való alkalmatlanságot jelenti, és gyakran a viselkedés önfejűségét vagy turbulenciáját jelenti.

Mit jelent a lenyűgözött szó?

1a : különösen erőszakosan vagy mélyen hatni : elnyerni csodálatát vagy érdeklődését őszintesége lenyűgözött bennünket. b : élénk benyomást kelteni . 2a : nyomással felhordni, hogy lenyomódjon. b : nyomással előállítani (valamit, pl. jelet).

Milyen példák vannak a rakoncátlan viselkedésre?

Példák a rakoncátlan viselkedésre:
 • Gyermek nem hajlandó iskolába menni.
 • A gyermek gyakran nem engedelmeskedik a szülőknek vagy gondozóknak.
 • A gyerek megszökik otthonról.
 • A gyermek éjfél és hajnali 5 óra között az utcákon jár
 • A gyermek szülei nélkül megy egy bárba és/vagy alkoholos itallal a kezében elkapják.

Mit jelent az, hogy égett?

(2/1. bejegyzés) intransitív ige. 1 : lejönni valamiről (például járműről): mint pl. a : leszálltak Leszálltak a buszról.

Mit jelent a RULY?

: engedelmes, rendes, szabályos tömeg .

Mi az Impressed jelzője?

képes lenyűgözni az elmét; csodálatot, áhítatot, tiszteletet stb. mozgó; csodálatra méltó: lenyűgöző szertartás; lenyűgöző megjelenés.

A lenyűgözött azt jelenti, hogy elégedett?

Mint igék, a különbség a kérem és az impressz között az, hogy a kérem (címke) boldoggá tenni vagy kielégíteni; örömet okozni, miközben lenyűgözni azt jelenti, hogy erősen és gyakran kedvezően hat (valakire).

Mit jelent a könnyen lenyűgöző szó?

könnyen lenyűgözhető vagy befolyásolható; fogékony : befolyásolható fiatal.

Mi a különbség a rakoncátlan és a delikvens viselkedés között?

A különbség az, hogy a bûnözõ magatartás/cselekmény csekély bûncselekmény miatti bûnösség . A bűnelkövető magatartás következménye az, hogy börtönbüntetést kaphatnak. A rakoncátlan viselkedés a törvény tekintélyével szembeni engedetlenség vagy rendetlenség. Ennek az lesz a következménye, hogy letartóztatják.

Mi az a rakoncátlan gyerek?

A rakoncátlan gyermek az a gyermek, aki nem engedelmeskedik a szülőknek, a tanároknak vagy a gyámoknak ; aki rendszerint iskolakerülő; aki saját egészségét vagy erkölcsét veszélyezteti; vagy aki törvényt sért.

Mi a rakoncátlan szó gyökere?

rakoncátlan (adj.) 1400, un - (1) "nem" + elavult ruly (adj.) "uralkodni képes." Kapcsolódó: Szabálytalanság.

Hogy hívják a dacos embert?

alázatos , fertőző, tűzálló, ellenszegülő, lázadó, pimasz; merész.

Hogyan jellemez egy dacos embert?

Valaki, aki dacos, merész , még a vereséggel szemben is. A dacos ember általában egy erős ellenséggel harcol. A diktátorok által ellenőrzött országokban tiltakozó emberek dacosak.

Milyen típusú szó a dacos?

Dacolva. Merészen ellenállni az ellenzéknek.

Hogy hívják birtokolni valamit?

tárgyas ige. 1a : birtokolni és birtokolni : saját . b : tulajdonságként, tudásként vagy készségként birtokolni. 2a : megragadni és átvenni az irányítást : birtokba venni.

Az Unpossess szó?

Unpossess értelme (elavult) A nélkül lenni , vagy lemondani, birtokolni.

Mi a másik szó a hogyanra?

Ezen az oldalon 24 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhetsz fel a hogyan, mint például: milyen módon , milyen módszerrel, milyen módon, milyen módon, milyen előírások szerint, honnan, milyen forrásból, hogyan , kinek a segítségével, mi alapján és milyen mértékben.