Milyen a vastag fej?

Pontszám: 4,2/5 ( 59 szavazat )

: egy hülye ember : blokkfejű.

A vastag fej rossz szó?

Egy hülye ember ; egy tömbfej.

Mi a másik szó a vastag fejre?

Ezen az oldalon 22 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat találhatsz a vastagfejűekre, mint például: hülye , tudatlan, idióta, tompa, tömzsi, csontfejű, sűrű, néma, nyűgös, hebetudó és tompa.

Honnan tudod, hogy vastag a koponyája?

vastag koponyája van
  1. Halvány eszűnek, butának vagy különösen lassú tanulónak lenni. Mindig is vastag koponyám volt, ha matekról van szó.
  2. Rugalmatlannak vagy makacsnak lenni; hogy túlságosan akaratos vagy makacs. ...
  3. Szó szerint: különösen sűrű koponyája legyen, gyakran mondják humorosan, miután enyhe ütést kaptak a koponyára.

Milyen vastag valakinek a koponyája?

Az átlagos koponyavastagság férfiaknál 6,5 mm , nőknél 7,1 mm. Az átlagos elöl-hátul méret férfiaknál 176 mm, nőknél 171 mm, az átlagos szélesség férfiaknál 145 mm, nőknél 140 mm.

Először kapok FEJET👅💦| MESEIDŐ! (VAD)

15 kapcsolódó kérdés található

Mi okozza a koponya megvastagodását?

A Leontiasis Ossea vagy Virchow-kór olyan rendellenesség, amelyben az arc és néha a koponya csontjai túlnövekednek. Ez a rendellenesség az összes jellemző általános megnagyobbodását és torzulását okozza. A következő rendellenességeket találták a Hyperostosis Frontalis Interna-val kapcsolatban.

Mi az üres fej definíciója?

melléknév. intelligencia vagy tudás hiánya; bolond; agyatlan .

Mit jelent a pin brained?

: unalmas, hülye . Egyéb szavak a tűfejűből Szinonimák és antonimák Példamondatok További információ a tűfejűről.

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa ", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű. A szó a „nehezen érthető” némileg ellentmondásos értelmét is kifejlesztette, valószínűleg a homályossággal való összekeverés eredményeként.

Hogyan kell írni a vastag fejet?

egy hülye ember; tökfej. Whistlernek is nevezik.

Mit jelent nehéz szeműnek lenni?

melléknév. Fáradtnak vagy álmosnak tűnik. " egy idős férfi mélyvonalú, nehéz szemű arccal"

A tizenegyedik óra idióma?

A nap idióma: A tizenegyedik órában. Jelentése: Az utolsó lehetséges pillanatban . Példa: A tárgyalók a tizenegyedik órában megegyezésre jutottak, éppen időben, hogy elkerüljék a sztrájkot.

Miért tompa sértés?

Mert a "hülye" szót használja , ami inkább egy sértő címke, mintsem a viselkedés leírása. De a „szándékosan tompa” a viselkedés leírása is, és ugyanolyan objektív, mint a „kérdésem elkerülése” a kontextusban. Ez csak egy non-sequitur, ha félreérted, mit jelent a szövegkörnyezetben.

Mi a tompa példa?

A tompa definíció szerint az, aki lassan érti meg a dolgokat. A tompaságra példa az, aki hallgat egy viccet, de nem érti a beütést. ... A tompa definíció olyasvalami, ami nem éles. A tompa olló például egy gyermek ollója .

Hogyan néz ki egy tompa háromszög?

A tompaszögű háromszög olyan háromszög, amelyben az egyik belső szög 90°-nál nagyobb . Egy tompa háromszögben, ha az egyik szög nagyobb, mint 90°, akkor a maradék két szög összege kisebb, mint 90°. Itt az ABC háromszög tompa háromszög, mivel ∠A 90 foknál nagyobb.

Mit csinál az áthatolhatatlan?

Az áthatolhatatlan definíciója. 1a : nem engedi a bejáratot vagy áthaladást : áthatolhatatlan esőt át nem eresztő kabát. b : nem sérülhet meg vagy sérülhet meg a durva kezelést át nem eresztő szőnyeg. 2: nem befolyásolható vagy zavarható, és nem tűr át kritikát.

Mi az üres kéz?

1 : nem viszek és nem hozok semmit nem tudok megjelenni a bulin üres kézzel. 2 : nem kapott vagy nem nyert semmit Üres kézzel távozott a versenyről. Még több Merriam-Webster üres kézzel.

Mit jelent a szintfejű?

: józan ítélőképességgel rendelkező vagy mutató : értelmes.

Mit jelent az üres szív?

: mások iránti érzés vagy együttérzés hiánya vagy hiánya : üres a szíve Mivel óriási fizikai és érzelmi energiát költ a munkahelyére, üres szívvel tér haza.

Hány éves korban diagnosztizálják a nőket Paget-kórral?

A mellbimbó Paget-kórja gyakrabban fordul elő nőknél , de a mellrák egyéb formáihoz hasonlóan férfiakat is érinthet. A betegség általában 50 éves kor után alakul ki. A National Cancer Institute szerint a diagnózis átlagos életkora nőknél 62 év, férfiaknál 69 év.

Mi okozza a frontális bosszúságot felnőtteknél?

A frontális bossing okai A frontális bossing gyakori oka az akromegália , amely egy hormonális rendellenesség, amelyet akkor okoz, ha az agyalapi mirigy túl sok növekedési hormont bocsát ki. Ez a felesleg az arc, a koponya, az állkapocs, a kezek és a lábak csontjainak megnagyobbodásához vezet.

Mi a koponya legvastagabb része?

Következtetés: A koponya legvastagabb része a férfi koponyákban a parasagittalis hátsó parietális terület , míg a női koponyáknál a hátsó parietális terület a sagittalis és a felső temporális vonal között félúton.

A tompa azt jelenti, hogy nagy?

A tompa jelző arra alkalmas, hogy valakit lelassítson a felvételről: "Ne légy olyan tompa: vidd a programot!" A tompa jelző szó szerint "kerekített" vagy "tompa"-t jelent, de amikor egy személyre használják, akkor azt jelenti, hogy " nem gyors vagy éber az észlelés " - más szóval, nem a legélesebb eszköz a fészerben.

A tompa durva?

Melléknévként az a különbség a tompa és a durva között, hogy a tompa kifejezés tompa ; nem éles, míg a durva rossz modorú.

Milyen az elgondolkodtató ember?

Az Abstruse kifejezést olyan dolgok leírására használják, amelyek a laikus olvasó vagy az átlagember számára nem könnyen hozzáférhetők . Konkrétan olyan nyelv vagy más anyag használatát javasolja, amely megfelel egy olyan tantárgy haladó szintjének, amelyhez a többiek csak elemi ismeretekkel rendelkezünk.