Mi a haas az afrikaiakban?

Pontszám: 4,5/5 ( 41 szavazat )

afrikaans. Angol. haas. majdnem ; Elküldés; csapkod; mezei nyúl; sietség; siet; közel; nyomja meg; rohanás; sietség; sebesség.

Mit jelent a Haas?

holland, német és zsidó (askenáz): közép-holland, középfelnémet hase, német hase 'nyúl', innen ered a gyors futó , vagy a félénk vagy zavarodott ember beceneve, de egyes esetekben talán egy házból származó lakónév is. a mezei nyúl jele különbözteti meg.

Mit jelent a fél afrikaans nyelven?

afrikaans fordítás. helfte . További afrikaans szavak a felére.

Mi az a hasie angolul?

Egy nyúl . Megjegyzés: Gyakori a beszédben. 1948 AC White Call of Bushveld 201Megpróbáltam... meggyőzni a barátomat, hogy biztos, hogy ez egy szarvasmarha, és hogy...jobb lesz, ha arra a helyre megy, ahová a kutya mutat... „Soha a világon” – kiáltott fel. 'Ez csak egy régi hasie..! '.

Milyen nemzetiségű a Haas?

A Haas, de Haas is, német és holland vezetéknév, szintén zsidó (askenáz), általában a Hase vagy de Haas német és holland „nyúl” szóból származik. A vezetéknevű neves személyek a következők: Andreas Haas (született 1982), német labdarúgó. Arthur Erich Haas (1884–1941), osztrák fizikus.

HAAS DAS 01. rész

22 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Big Hass?

(USA, szleng, délkelet) Nagy ember , általában férfi; olyan személy, akinek mérete egy lóéhoz hasonlítható.

Ki a Haas család?

Ma Peter Haas, Sr. özvegye, Mimi Haas és fia, Peter Haas, Jr. , akik 17 évet töltöttek vezetői beosztásban a cégnél, az igazgatóság tagja. Peter húgával, Margaret E. Haasszal és unokatestvérükkel, Robert D. Haasszal együtt ők birtokolják a cég részvényeinek 43%-át.

Mi az a nagy Haus?

A Big Haus egyike annak a három (3) lakóháznak, amelyek a gólyák lakóközösségét szolgálják , és körülbelül 350 diáknak ad otthont; fontos megjegyezni, hogy az A-szárny felső tagozatos és átigazoló tanulókat, míg a megmaradt A/B-szárnyú és B-szárnyú gólyákat ad otthont. ... A Big Haus több éves felújítási folyamatba kezdett.

Hogyan írják a Haus szót?

" Haus ." Merriam-Webster.com szótár, Merriam-Webster, https://www.merriam-webster.com/dictionary/haus.

Honnan jött a Haas?

Gene Haas iparos alapította őket, és az Egyesült Államokban, ugyanabban a kannapolisi észak-karolinai létesítményben székelnek, mint a bajnoki címet szerző NASCAR Sprint Cup Series csapata, a Stewart-Haas Racing.

Mit csinál a Haas Automation?

A Haas Automation a nyugati világ legnagyobb szerszámgépgyártója, amely CNC függőleges megmunkáló központok, vízszintes megmunkáló központok, CNC esztergagépek és rotációs termékek teljes sorozatát gyártja . Gene Haas 1983-ban alapította a Haas Automation, Inc.-t a gazdaságos és megbízható szerszámgépek gyártására.

Hogyan kell kiejteni a Hasu szót?

  1. A Hasu fonetikai helyesírása. H-uh-s-uu. hasu.
  2. Hasu jelentése.
  3. Példák egy mondatban. Alfiya G. Hasu.
  4. Hasu fordításai. kínai: 莲

Mi történt Chumlee-vel?

Mi történt Chumlee-vel? ... Két hónappal később Chumlee-t 20 bűncselekménnyel vádolták meg, köztük lőfegyver illegális birtoklásával . Bűnösnek vallotta magát a lőfegyverhasználat bűntettében és kábítószer-használat miatt elkövetett vétség elkövetésében. A Pawn Stars személyisége három év próbaidőt kapott, és tanácsadáson kellett részt vennie.

Hogyan fogyott le Chumlee?

A Pawn Stars Chumlee drámai súlycsökkenést mutatott be. ... Elmagyarázza, hogy a súlya akár 100 fontot is ingadozna. Az egészségesebb életmódért folytatott „évekig tartó harc” idején a tévés személyiség műtéti súlycsökkentő eljáráson esett át a Las Vegas-i Blossom Bariatricsnál .

A Pawn Stars valódi vagy színpadias?

A legtöbb valóságshow-hoz hasonlóan a Pawn Stars is írt drámát a sorozat sztárjai, Rick, Hoss és Chumlee között. ... Ha a legérdekesebb elemeket rendezi, akkor jobb műsort készíthet, és kevesebb stressz éri a műsor sztárjait. Ha felkeresi magát az üzletet, továbbra is zálogba adhatja a tárgyakat, ha ez érdekli.

Miről ismert a Haas?

„Public Ivy” presztízs . A Haas School of Business egyike a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem számos legmagasabb rangú programjának. A Berkeley-Haas karának öt Nobel-díjas közgazdásza volt, köztük a 2009-es Oliver Williamson. ...

Miért hívják Berkeley Haasnak?

Walter A. Haas, Sr., akiről az iskola elnevezték, 1910-ben végzett a Berkeley's College of Commerce-n . Hosszú kapcsolata a Levi Strauss & Co.-val 1914-ben kezdődött, amikor feleségül vette Elise Sternt, az alapító unokahúgát és a cég elnökének, Sigmund Sternnek a lányát.

Hoss azt jelenti, hogy főnök?

A Big Hoss általában főnököt , felelős személyt jelent; de úgy is használják, mint "az ember".

Mit jelent a HOS délen?

A HOS jelentése " Férj a váll felett ".