Mi az öklöző a hadseregben?

Pontszám: 4,6/5 ( 74 szavazat )

Hivatalosan az Egyesült Államok hadseregének egyesített tűztámogatási specialistái és az amerikai tengerészgyalogság tűztámogató emberei. A köznyelvben FiST-nek hívják őket, függetlenül attól, hogy egy FiST (Fire Support Team) tagjai-e.

Mitől olyan halálos egy FiSTer?

Ez lehetővé teszi számukra, hogy a hellfire rakétákkal és az A-10-esek és AH-64-esek 30 mm-es ágyúival kezdjék megcélozni az ellenséget. ... Az előrelátó megfigyelők azok, akik célba juttatják ezeket a rakétákat és lövedékeket. Az előretolt megfigyelők irányítják az összes nagyágyú tüzét, amelyek nem látják a célpontjukat . És ettől olyan halálosak.

A 13F lát harcot?

Az ebben a munkában dolgozó katonák kritikusak a helyszíni harci műveletekben. ... Harci helyzetekben a MOS 13F katonák megfigyelői céllistákat készítenek, és segítenek a támadó és védekező tűztámogatási tervek megfogalmazásában . Kérik és módosítják a tábori tüzérséget, aknavetőt és haditengerészeti lövészetet is.

Mit csinál egy 13F?

A Joint Fire Support Specialists (MOS 13F) hírszerzési információkat gyűjt az amerikai hadsereg és tüzérségi csapatai számára . Más néven előrelátó megfigyelők, a MOS 13F-ben számos feladat van, amelyek magukban foglalják a kommunikációs rendszerek létrehozását, az üzenetek kódolását és dekódolását, valamint a célhelyek meghatározását.

Mit csinál egy előrelátó megfigyelő a hadseregben?

Ez a tűztámogatási szakember feladata, amelyet általában előretolt megfigyelőnek neveznek, és ez a 13F katonai foglalkozási szakterület. A becsapódások megfigyelése mellett a tűzvédelmi szakemberek a célpontok azonosításával és azok helyének a tűzirányító központba történő elküldésével kértek tüzet.

Hogyan működnek az előretolt megfigyelők a hadseregben a tüzérség koordinálására

38 kapcsolódó kérdés található

Az előretolt megfigyelők gyalogosok?

Amint a kiképzés befejeződött, a tagokat egy előretolt megfigyelő szakaszhoz osztják be, amely általában egy parancsnokság és parancsnokság társaság része egy nagyobb gyalogsági, lovassági, páncélos vagy tüzér zászlóaljban. ... Jelenleg a tüzérségi tűz irányításának három módszerét tanítják az amerikai hadseregben.

Mi az a 13B MOS?

A hadsereg ágyús legénysége a Tüzérségi Karrier Field (13) része, és felelős a tarackágyúk tüzeléséért a gyalogság és a harckocsi egységek támogatására a harc során. Az ágyú legénysége létfontosságú szerepet tölt be minden harci helyzetben, és a katonai foglalkozási specialitás (MOS) 13B kategóriába tartozik.

Mennyi ideig tart az Army 13F képzés?

A tűztámogató szakember munkaköri képzése 10 hét alapszintű harci kiképzést és hat hét haladó egyéni képzést igényel munkahelyi oktatással. Ennek az időnek egy részét az osztályteremben töltik, egy részét pedig a terepen, szimulált harci körülmények között.

Mit csinál egy 25 Bravo a hadseregben?

Ez a hadsereg állása katonai foglalkozási szak (MOS) 25B - Informatikai (IT) specialisták . Ezek a katonák rendkívül érzékeny információkkal foglalkoznak, és technikai készségekkel és alkalmassággal kell rendelkezniük a programozáshoz és a számítógépes nyelvekhez.

Mi Mos az a tüzérség?

MOS Field 13 Leírás: Field Tüzérség.

Mi az a 31 Bravo a hadseregben?

A katonai rendőrség vagy a parlamenti képviselők szintén képzésben részesülnek a fogvatartottak, hadifoglyok korrekciójában és bezárásában, a nyomozásban és a mobilitás biztonsági támogatásában szerte a világon. Fő feladatuk a jogállamiság védelme és megőrzése. A hadsereg ezt a munkát a katonai foglalkozási szakterület (MOS) 31B kategóriába sorolja.

Mit csinál a 14G a hadseregben?

A légvédelmi harcirányító rendszer üzemeltetője a légi és űrtámadások ellen védő berendezésrendszerekért felel. A katonai foglalkozási speciális (MOS) 14G kategóriába sorolt ​​katonák kritikus szerepet töltenek be a hadsereg légvédelmi tüzérségi csapatának műveletei során.

Hogyan ellenőrizhetem a 13F-es bejelentéseimet?

A SEC EDGAR adatbázisának használatával megkeresheti és visszakeresheti a 13F űrlapon benyújtott dokumentumokat. Egy adott pénzkezelő bejelentéseinek megkereséséhez írja be a pénzkezelő nevét a Cégnév mezőbe. Az összes nemrégiben benyújtott 13F megtekintéséhez használja a "Legújabb bejelentések" keresési funkciót, és írja be a "13F" kifejezést az Űrlaptípus mezőbe.

Hogyan kakilnak a katonák a csatában?

Amikor a működési körülmények megengedik, a katonák terepi latrinákat készítenek . Ha ez nem kivitelezhető, hulladékgödröt ásnak, és minden szemetet és ürüléket elásnak.

A katonák mindennap PT-t csinálnak?

Legyen szó hadseregről, haditengerészetről, légierőről, tengerészgyalogságról, parti őrségről vagy tisztjelöltről, a parancsnokság vagy a csoportos PT általában kötelező események a hét néhány napján . Előfordulhat, hogy egyes parancsok nem igényelnek csoportos PT programot – ez valóban attól függ, hogy hol tartózkodik.

Mi a poszt a katonaságban?

katonai posztkatonai létesítmény , amelyen csapatok állomásoznak ; „ez a katonai poszt fontos bevételi forrást jelent a közeli városnak”; "tiszti klub van a poszton" poszton. erőd, helyőrség - megerősített katonai állomás, ahol csapatok állomásoznak.

Hol állomásozik a legtöbb 25b?

Szolgálati helyek
 • Ft. Aberdeen.
 • Ft. Belvoir, VA.
 • Ft. Benning, GA.
 • Ft. Bethesda, MD.
 • Ft. Bliss, TX.
 • Ft. Bragg, NC.
 • Ft. Buckley, VA.
 • Ft. Campbell, KY.

Mennyi ideig tart a 25 Bravo AIT?

Az információs technológiai szakember munkaköri képzéséhez 10 hét alapszintű harci képzés és 20 hét haladó egyéni képzés szükséges, munkahelyi oktatással.

Hol lehet 25U-t elhelyezni?

Szolgálati helyek
 • Ft. Aberdeen, MD.
 • Ft. Belvoir, VA.
 • Ft. Benning, GA.
 • Ft. Bliss, TX.
 • Ft. Bragg, NC.
 • Ft. Campbell, KY.
 • Ft. Carson, CO.
 • Ft. Detrick, MD.

Mennyi ideig tart a hadsereg alapkiképzése?

A hadsereg teljes alapkiképzési ciklusa körülbelül 10 hetes , három szakaszra osztva: piros, fehér és kék, amelyek mindegyike körülbelül három hétig tart. A Kék Fázis utolsó próbáinak sikeres teljesítése után a következő lépés a diplomaosztó, ahol barátaival és családjával együtt ünnepelheti az elért eredményeit.

Mit csinál a 13R a hadseregben?

A tábori tüzérségi tűzkereső radar kezelője felelős az ellenséges erők észleléséért és a Hadsereg Nemzetőrség egységeinek riasztásáért . Egy „tűzkereső”, egy rendkívül speciális radar segítségével különféle objektumokat és azok elhelyezkedését érzékelik.

Milyen Asvab pontszám kell ahhoz, hogy helikopter szerelő legyél?

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a munkára, 104 -es pontszámot kell elérnie a fegyveres szolgálatok szakmai alkalmassági akkumulátorának (ASVAB) mechanikai karbantartási szegmensében. Az ehhez a területhez tartozó sorpontszámok közé tartozik az Auto and Shop, a Mechanical Comprehition és az Electronic Information.

Hol állomásozik a 13B?

A haladó egyéni képzés az oklahomai Fort Sillben zajlik.

Meddig tart a katonai nyelvész iskola?

A hadsereg kriptológiai elemzői állására a Defence Language Institute Idegennyelvi Központjában (DLIFLC), a Monterey-i Presidio-ban, Montereyben (Kalifornia) folyik a képzés, és hat és 18 hónap között tart.