Milyen típusú lány v bts tetszik?

Pontszám: 4,8/5 ( 1 szavazat )

A Koreaboo szerint V azt mondta: " Egy lány, aki tudja, hogyan lehet pénzt megtakarítani, amikor pénzt keresek, valaki, aki megállít, ha túl sok pénzt költök, egy lány, aki azt mondja, hogy vegyen házat autó előtt, és valaki, aki hajlandó mindent megadni a szüleiknek."

Milyen típusú lányt szeret Taehyung?

Azt mondta: „Az ideális típusom egy kedves nő . Azt akarom, hogy lelkileg egészséges legyen. Még jobb, ha ő is szépen beszél.

Ki az a Kim Taehyung crush?

Taehyung ugyanazt a színésznőt szereti, mint Jimin, Rachel McAdams, bár ő is rajong Lily Collinsért, aki a Shadowhunters és a Love Rosie című filmekben játszik. A bálványnak híres szerelme Amanda Seyfried , a Mamma Mia!, a Heavy Girls „Karen” és a „Girl in the red cape” című filmek sztárja.

Lisa szereti Jungkookot?

A BTS és a Blackpink rajongói mindig is azt akarták és azt hitték, hogy Jungkook és Lisa egy igazi pár lesz, de a valóság az, hogy ez csak egy álom vágyaik rajongóik számára. Jungkook és Lisa is rendkívül szívélyesek egymáshoz, és kedvesen üzentek egymásnak, amikor nyilvános összejöveteleken találkoztak.

Mit vesz észre először a BTS egy lányon?

Kedves és udvarias embernek lenni az lenne az első tulajdonság, amit V észrevesz egy lányban. Maga is nagyon nagylelkű ember lévén, ez a legjobban passzolna saját személyiségéhez is. Vonzó lenne, ha mosolyt villant az emberekre, hogy barátságos legyen, vagy csak véletlenszerű kedves cselekedetek.

Kim Taehyung (BTS V) Ideális lánytípus | Frissítve 2021

35 kapcsolódó kérdés található

Ki Jungkook barátnője?

Íme egy jó hír azoknak a rajongóknak, akik el akarják lopni Jungkook szívét: egyedülálló és nem randevúz senkivel . 2021-től a BTS Jungkook szingli marad, ahogy a legtöbb rajongó szereti. Valószínűleg hektikus időbeosztásuk miatt a fiatal bálvány úgy dönt, hogy minden idejét a csoporttal tölti.

Ki Jimin felesége?

Ki Jimin felesége? A BTS Jimin egyedülálló és nőtlen . Volt néhány kapcsolat, de nem házasodott össze senkivel. Mivel azonban a fiúbanda és Jimin hatalmas rajongótábort élveznek szerte a világon, egy ilyen szuperrajongó összeházasodott a BTS Jimin egyik kartonjával.

Jungkook meg akar házasodni?

Jungkook egyszer azt mondta , hogy 100 évesen meg akart házasodni. Valójában néhány évvel azelőtt azt mondta, hogy 100 éves koráig nem fog megházasodni. Koreaboo szerint egy rajongó 2015-ben részt vett egy BTS rajongói eseményen, és elmondta, hogy megkérdezték a tagokat, hogy melyik életkorban szeretnének házasodni.

Ki házas a BTS-ben?

Ez, RM , a hihetetlenül híres K-pop csoport, a BTS tagja, nemcsak házas, hanem gyerekei is vannak – többes számban.

Ki Jimin legjobb barátja?

Noha Jiminnek nem feltétlenül van egy egyedülálló legjobb barátja, minden bizonnyal sok ember van körülötte, akiket jó haverjainak tart. A BTS-en belül nem titok a tagok és az ARMY (a BTS rajongói) között, hogy Jimin nagyon közel áll a BTS V -hez (igazi nevén Kim Taehyung).

A BTS randevúzna egy tetovált lánnyal?

Jimin – Mint a másik tetováló tag, Jimin határozottan nyitott lenne arra, hogy randevúzzon valakivel, akinek tetoválása van. ... Taehyung – Kreatív oldalával Taehyung határozottan értékelné azt a partnert, akinek tetoválása van, és elismerné a művészetet.

Mit utál a BTS egy lányban?

Nem tetszene neki egy személyiség nélküli lány, de egy unalmas lány sem. Fűszeres személyiségre lenne szüksége maga köré, valakire, aki követi vicceiben és fantáziáiban. Ha egy lány félbeszakítaná, miközben valami vicceset próbál mondani vagy csinálni, az a legrosszabb lánytípus lenne számára.

Lehetnek barátnői a BTS-nek?

Végül is, amióta ez a K-pop csoport 2013 júniusában debütált, egyik tagja sem állt a nyilvánosság elé kapcsolatával . Ez valószínűleg a dél-koreai popzenei iparban bevett gyakorlatnak köszönhető, amely megakadályozza a fiú- és lánybandák tagjait, hogy nyilvánosan randevúzzanak, hogy megvédjék karrierjüket.