Mi a teendő az orphnaeus ac Odyssey-vel?

Pontszám: 4,6/5 ( 1 szavazat )

A küldetés befejeződik, jutalmul megkapod az Orphnaeus-hegyet. Ha úgy dönt, hogy elviszi Adonis kapcsolattartójához , ő beleegyezik, hogy elviszi Adonisnak. Amikor visszatér Perszephonéba, elmondhatja neki, hogy mindent elintéztek, nem tűnik bölcsebbnek. Ezután beszél az Artemision Jockey-jával, hogy elfedje a nyomait.

Mit csináljak Orphnaeusszal?

A játékosnak négy választása van, mit kezdjen Orphnaeusszal;
  1. Hadd tartsa meg Mulios.
  2. Kassandra megtartja.
  3. Adj Adonisnak és lázadásának.
  4. Add Perszephonénak.

Hagyjam, hogy Mulios tartsa a lovat?

Ha hagyjuk, hogy Mulios megtartsa a lovat , Persephone befolyása -50-rel csökken az Asphodel Fields régióban. Ha azonban a lovat Adonis emberéhez hozzuk Minos' Faith-ben, az Asphodel Fields-ben és Minos's Faith-ben is -50 Befolyáscsökkenést eredményez, összesen pedig -100-at Elysiumban.

Kinek adjam a sötét lovat?

Dark Horse küldetés Itt el kell döntened, hogy az öreg megtarthatja-e a lovat, megválsz tőle Perszephonéért, vagy odaadod Adonisznak . Úgy döntöttünk, hogy Adonisnak adjuk, és utána mehetsz és megfélemlítheted az istállófiút, hogy Perszephone ne tudja.

Mi történik, ha Adonisnak adom a lovat?

Ha elviszi az Artemision Jockeyjához, az istállófiú elviszi a lovat. Visszatérsz Perszephonéba a hírrel . Megcsókol, amikor visszatérsz, és azt mondja, hogy kiérdemelted a tetszését. A küldetés befejeződik, jutalmul megkapod az Orphnaeus-hegyet.

Dark Horse of Hades – Minden választás és következmény a Fate of Atlantisban, az Assassin's Creed Odyssey-ben.

18 kapcsolódó kérdés található

Hermész vagy Adonisz Perszephoné lelki társa?

Egy másik megkérdezi, hogy szerinted ki Perszephoné lelki társa. Hermész vagy Adonisz. A helyes válasz Hermész.

Perszephoné jó vagy rossz?

Kivetített védelmező és ápoló természete ellenére Perszephoné nem túlzó . Ő a halottak királynője, amihez hozzátartozik az indulat és a bosszúérzés. Tudom, mire gondol: a tavasz istennője, bosszúálló? De igaz.

Perszephoné vagy Adonis oldalára álljak?

Küldetés – A sötét ló Akár odaadhatod a küldetésben részt vevő idősebb felnőttnek, akár Adonisnak vagy Perszephonénak . Valójában ez nem tesz akkora különbséget; mi azonban Adonisnak adtuk. Még ha úgy döntesz is, hogy odaadod valaki másnak, akkor sem lehet gond.

Fel tudod éleszteni Phoibe-t?

Sajnos nem. Phoebe halála azt a célt szolgálja a történetben, hogy Kassandra (vagy Alexios) jobban rávegye a Kozmosz-kultusz felkutatására és a szervezet elpusztítására. Ezért halála katalizátorként szolgál magának a játéknak.

Mérgezem meg Perszephoné követőit?

Kassandra: Szóval mire gondolsz Perszephone követőire? Hekate: A borukban lévő méregnek meg kell tennie a trükköt . ... A szimpóziumra nem lehet túl nehéz beszivárogni, de ha már ott vagy, próbálj beleolvadni a többi Perszephoné-megszállott ember közé.

Volt Hádésznek lova?

Alastor , egy fekete ló, a görög Hádész istené. Egyike volt annak a négy lónak, akik Hádész szekerét húzták, amikor felemelkedett az alvilágból, hogy magával vigye Perszephonét. A másik három Orphnaeus, Aethon és Nycteus volt. Alastort a keresztény démonológiában egyfajta birtokló entitásnak tekintették.

Romantikázzam Adonist?

Adonis egy "romantikus" karakter a Fields of Elysiumban, de a romantika megszerzése ezúttal egy kicsit körülményes az alapjáték többi románcához képest. ... Először is hadd figyelmeztessünk, a románc Adonisszal nem fog jó véget érni mindkettőtöknek .

Hol van eltemetve a csendbarlang, AC?

A Buried Silence Cave egy barlang az Asphodel Fieldsben, Elysiumban . A régió északi részén és Perszephoné Akropolisza alatt találták a barlang hátulján az Őrző Bepillantások egyikét, amelyet két Kolossi védett.

Persephone egy ISU?

Perszephoné, más néven Kore, egy Isu volt, akit az alvilág, a tavasz, a virágok és a virágzás görög istennőjeként tiszteltek. Demeter és Zeusz lánya, valamint Hádész felesége, Perszephoné barátja, Hekate mellett uralkodott Elysium birodalmában.

Hol vannak az őrök meglátásai?

A Keepers Insight Gaia aluljárójában található, amely Hekate bázisától keletre, a Pheraia's Retreatben található. Menj el Gaia aluljárójához, menj be, fordulj jobbra, majd menj át az ajtón, és bontsd le a fasorompót, hogy továbbjuss.

Hány vége van a Fate of Atlantisnak?

3 befejezés található a játékban, és mindegyik befejezés egy fontos fejezetet zár le az útjuk során, mint például a családdal való újraegyesülés vagy bosszút áll a Kozmosz kultuszán.

Hogyan lehet a legjobb befejezést elérni az AC Odyssey-ben?

Hogyan lehet a legjobb befejezést elérni az Assassin's Creed Odyssey-ben
  1. Kímélje Nikolaust a második fejezet alatt.
  2. Ígérd meg Myrinne-nek, hogy megpróbálod megmenteni Deimost a Kozmosz-kultusztól a hatodik fejezetben.
  3. Győzze meg Nikolaust, hogy lépjen közbe Stentorral, ha a hetedik fejezetben újra találkozik mindkettővel.
  4. Ne öld meg Stentort a hetedik fejezetben.

Perszephone rosszfiú?

A gazember típusa Perszephoné a tavasz és az ártatlanság ókori görög istennője, akit Hádész feleségévé és az alvilág istennőjévé átkoztak, és ő a fő ellenfele a God of War: Chains of Olympus című filmben.

Ki a szépség férfiistene?

A modern időkben az „ Adonis” kifejezést olyan férfira lehet használni, aki kívánatos és vonzó. A szó mélyen gyökerezik az ókori görög mitológiában, mivel Adonisz a szépség és a vonzalom istene – Aphrodité férfi megfelelője.

Miért Persephone a halálhozó?

Az ő hiánya okozza a termések pusztulását , jelenléte pedig az újjáépülésüket. Perszephoné nem egyszerűen kiváltója a szezonális ciklusnak, hanem ő a teljes oka annak; a teljes élet/halál körforgást magában foglalja, férjétől és anyjától függetlenül.

Kinek adjam át az Örökláng receptjét?

Hermész: Megalkottam egy kulcsot. Egy recept, ha úgy tetszik, az örök lánghoz. Perszephonénak szántam ajándékba.

Hogyan győzted le a Cerberust?

A legjobb módja annak, hogy megbirkózzunk ezzel a szörnyeteggel, ha megtámadjuk a hasát és a lábát . Nincs más dolgod, mint felrohanni oldalról, és megütni egy karddal vagy lándzsával. Az íjjal is könnyű közvetlenül a vadállat hasára lőni. Így elkerülheted a sebzést és elpusztíthatod ellenfeledet.

Ki mérgezte meg az Assassin's Creed bort?

A Closing the Vault küldetésben Audun a Vault. Jorvik urainak és asszonyainak nagy pohárköszöntőt fog ajánlani. Audun megmérgezi az ételt, és a bor megivása után mindenki a padlóra esik. Audun ezután elkezdi felfedni valódi kilétét.