Mi a teendő Crossville tn területén?

Pontszám: 4,8/5 ( 46 szavazat )

Crossville város és megyeszékhelye Cumberland megyében, Tennessee államban, az Egyesült Államokban. A Crossville, TN Micropolitan Statistical Area része. A 2010-es népszámláláskor a lakosság 10 795 fő volt.

Van valami program Crossville TN területén?

A Crossville Outlet Mall bevásárlóközponttól és az antik üzletektől a Crossville Depotig bővelkedik a vásárlás. A szabadtéri szépség a Cumberland Trail, a Black Mountain, az Obed River Park, az Ozone Falls és a Cumberland Mountain State Park mellett csábít. Barangoljon gyönyörű természeti ösvényeken, és élvezze a Cumberland-fennsík nyugalmát.

A Crossville TN-nek van belvárosa?

A Downtown of Crossville (TN) megéri az idejét egy kellemes sétához városnézéshez, vásárláshoz, egy harapnivalóhoz, szórakozáshoz és történelemhez.

Sok eső esik Crossville TN-ben?

A Tennessee államban található Crossville-ben átlagosan 56 hüvelyk eső esik évente. Az Egyesült Államokban átlagosan 38 hüvelyk eső esik évente. Crossville-ben átlagosan 13 hüvelyk hó esik évente.

Crossville TN biztonságos város?

Crossville, TN biztonságos? A D fokozat azt jelenti, hogy a bûnözés aránya magasabb, mint egy átlagos amerikai városban. Crossville a biztonság szempontjából a 16. százalékban van, ami azt jelenti, hogy a városok 84%-a biztonságosabb , és a városok 16%-a veszélyesebb.

A 10 legjobb étterem Crossville-ben, Tennessee-ben

28 kapcsolódó kérdés található

Milyen faji felépítésű Crossville Tennessee?

Crossville Demographics fehér: 96,08% fekete vagy afro-amerikai: 1,79% indián: 1,50% ázsiai: 0,33%

Sok a bűnözés Crossville Tennessee-ben?

Az ezer lakosra jutó 46 bûnözési rátával Crossville-ben az egyik legmagasabb bûnözési ráta Amerikában minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 22-hez az esélye, hogy erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Milyenek a telek Crossville Tennessee-ben?

Crossville-ben a nyarak melegek és párásak, a telek rövidek és nagyon hidegek , valamint nedves és részben felhős egész évben. Az év során a hőmérséklet általában 29 °F és 84 °F között változik, és ritkán 12 °F alatt vagy 90 °F felett.

Milyen az időjárás egész évben Tennessee-ben?

Időjárás és éghajlat Tennessee-ben általában enyhe éghajlat uralkodik egész évben, de ennek ellenére négy különböző évszaknak örvend. Az átlagos legmagasabb hőmérséklet télen 9,4°C (49°F) , az átlagos legalacsonyabb pedig -1°C (30°F). Nyáron az átlagos legmagasabb hőmérséklet 31,7°C (89°F), az átlagos legalacsonyabb pedig 19,4°C (67°F).

Fairfield Glade város?

A közösség irányítása és irányítása A Fairfield Glade nem egy bejegyzett önkormányzat , hanem a Fairfield Glade Community Club, a háztulajdonosok egyesülete irányítja.

Mihez közel van Crossville TN?

Crossville körülbelül 30 mérföldre (48 km-re) keletre található Cookeville -től, 70 mérföldre (110 km-re) északra Chattanoogától és 70 mérföldre (110 km-re) nyugatra Knoxville-től.

Melyik a leghidegebb hónap Tennessee-ben?

A január Memphis leghidegebb hónapja, az átlagos legmagasabb hőmérséklet 48,6 F és az átlagos legalacsonyabb hőmérséklet 31,3 F. Az átlagos havi csapadék 4,24 hüvelyk.

Tennessee melyik részén van a legjobb időjárás egész évben?

Tennessee 10 megyéjében van a legjobb idő az egész államban
  • 8) Haywood megye. Wikipédia. ...
  • 7) Fayette megye. Wikipédia. ...
  • 6) Dyer megye. Wikipédia. ...
  • 5) Hardin megye. Wikipédia. ...
  • 4) Hardeman megye. Wikipédia. ...
  • 3) Crockett megye. TNHistoryForKids. ...
  • 2) McNairy megye. Wikipédia. ...
  • 1) Tómegye. Wikipédia.

Tennessee melyik részén van a legjobb az idő?

Kingsport . Ha azt nézi, hogy Tennessee-ben melyik városban van a legjobb az idő, Kingsport közel állna a lista éléhez. Valamivel hidegebb telek lesznek Kingsportban, de a nyarak enyhébbek, mint az állam más részein.

Mennyi eső esett a Crossville TN-ben?

Crossville városában 2019-ben 70,71 hüvelyk volt a csapadék. Ez 13 hüvelykkel a normál felett van. Az elmúlt három évben 219 hüvelyk eső esett Crossville-ben! Három év alatt ez a legtöbb eső, amit valaha is kaptunk, és a csapadékadatok 1954-ig nyúlnak vissza.

Crossville jó hely lakni?

Crossville szép, többnyire csendes hely az élethez . Ez egy egyszerű, valamivel kisebb város néhány étkezési, pihenési és felfedezési hellyel. Bár itt nincs túl sok jól fizető állás, a vendégszeretet és a légkör ellensúlyozza.

Vannak medvék Crossville TN-ben?

Most az állam feketemedvepopulációja – az egyetlen medvetípus, Cross szerint – elsősorban Kelet-Tennessee-ben található, bár a Crossville-től északra fekvő Cumberland-fennsík régióban is van medvepopuláció .

Vannak hegyek Tennessee nyugati részén?

Nyugat-Tennessee legmagasabb tengerszint feletti magassága körülbelül 840 láb (260 m) Hardin megyében, a Tennessee folyótól keletre , ami valamivel alacsonyabb, mint az állam átlagos 900 láb (270 m) tengerszint feletti magassága; a régió legmagasabb pontja a Tennessee folyótól nyugatra, körülbelül 740 láb (230 m) magasságban található Chester megyében.

Vannak hegyek Nashville környékén?

Great Smoky Mountains Nemzeti Park Nashville közelében, TN.