Mit jelent a kelcie név?

Pontszám: 4,4/5 ( 32 szavazat )

A Kelsey angol eredetű keresztnév. A név valószínűleg egy óangol Ceolsige keresztnévből származik, ami "hajó győzelmét" jelentette, vagy lehet egy helynév, jelentése " Cenel szigete ". A "Cenel szigete" a régi angol "cenel" szó kombinációja, amely "heves" és "eg", azaz sziget.

Mit jelent írül a Kelsey név?

Az ír babanevekben a Kelsey név jelentése: Bátor .

Mit jelent a Kelsey név görögül?

Kelsey jelentése A Kelsey jelentése „ hajó győzelme ” és „győztes hajó” (régi angol „cēol” = hajó + „sige” = győzelem) vagy „Cenel szigete” (a régi angol „cenel” = „heves” + „pl. = sziget).

Milyen nemzetiségből származik a Kelsey név?

A Kelsey /ˈkɛlsi/ egy angol vezetéknév, és egy óangol helynévből származik az angliai Lincolnshire-ben. A helynév a „Ceol szigete” jelentésű szavakból származik (Mills 1991). A modern időkben a Kelsey a fiúk és a lányok utóneve lett az angol nyelvű országokban.

Melyek a legkülönlegesebb lánynevek?

Klasszikusan egyedi kislánynevek
 • Arya.
 • Brielle.
 • Chantria.
 • Dionne.
 • Everleigh.
 • Eloise.
 • Tündér.
 • Genevieve.

Fedezze fel, ki szeret téged titkosan – A szerelmi személyiség kvíz felfedi a nevük első betűjét

28 kapcsolódó kérdés található

Kelsey fiú név?

A Kelsey név angol eredetű fiúnév, jelentése "Cenel szigete" . Kelsey (ex-Frasier) Grammer híres férfi hordozó, bár a legtöbb modern Kelsey nőstény. Több angol helynévből származik, amelyek jelentése valószínűleg "Cenel szigete", az óangol Cenel "heves" névből.

Hogy hívnak egy ír nőt?

[ ahy-rish-woom-uhn ] MUTASD MEG IPA-t. / ˈaɪ rɪʃˌwʊm ən / FONETIKUS RESPELLING. főnév, többes szám I·rish·wom·en. Írországban született vagy ír felmenőkkel rendelkező nő.

Mit jelent az O az ír nevekben?

A gael „ua” szóból származik, amelyet uí-nak vagy Ó-nak is rövidítenek, ami azt jelenti, hogy „unokája ”. Így minden O'-val kezdődő név kétségtelenül ír családnév. Az O' vezetéknevek már a 11. században megjelentek Írországban, sokkal korábban, mint az Mc/Mac vezetéknevek. ... A Fitz- előtag az ír vezetéknevekben is megtalálható.

Hogy hívják egymást az írek?

Mucker . Társ , haver, barát.

Mi a szép ír neve?

1. Aoife (ee-fa) Ez a név azt jelenti, hogy szép, ragyogó vagy örömteli, és valószínűleg a gael „aoibh” szóból származik, ami „szépséget” vagy „örömet” jelent. Az ír mitológiában Aoifét a világ legnagyobb női harcosának tartják.

Hogy hívnak egy kislányt Írországban?

1. Egy lány vagy fiatal nő.

Mi a Kelsey rövidítése?

Rokon nevek. Chelsea. Chelsey. A Kelsey angol eredetű keresztnév. A név valószínűleg egy óangol Ceolsige utónévből származik, ami " hajó győzelmét " jelentette, vagy lehet egy helynév, ami azt jelenti, hogy "Cenel szigete".

Mit jelent a János név egy fiú számára?

Mit jelent a John? János egyre népszerűbb név. ... A János név a héber Yohanan szóból származik, ami azt jelenti: „Isten kegyelme ”. Ez egy szilárd, hagyományos név, amely erőt, okosságot és kedvességet sugároz. Eredete: János bibliai név, héber alakjában először az Ószövetségben szerepel.

Melyik a 10 legszebb indiai lánynév?

A 100 legnépszerűbb lánynév Indiában 2017-ben
 • Saanvi+20.
 • Aadya-1.
 • Kiara+38.
 • Diya+13.
 • Pihu+21.
 • Prisha+24.
 • Ananya-5.
 • Fatima-4.

Milyen lánynevek jelentenek félelmet?

Basilah – arab eredetű, jelentése „bátor” és „rettenthetetlen”. Binsa – Ez az egyedi név nepáli eredetű, ami azt jelenti, hogy „egy rettenthetetlen nő”. Conradina – Ez a név német eredetű, jelentése lehet „rettenthetetlen”, „merész”, „soha nem fél”, „rendíthetetlen” vagy „vitéz”.

Mit jelent írül, hogy Bally?

"A Bally a városnevek rendkívül gyakori előtagja Írországban, és a gael " Baile na" kifejezésből származik, amely "helyet" jelent . Nem egészen helyes "városnak" fordítani, mivel kevés volt, ha bármelyik város Írországban, amikor ezek a nevek keletkeztek.

Mit jelent írül, hogy Drom?

Jelentése: Ridge . A „Drum” vagy a „Drom” az ír „Droim/Drom” szóból származik, ami „gerinc”-et jelent. Az olyan helynevek, mint a Drumwood vagy ír nyelven a „Coill an Droma”, „a gerinc erdejét” jelentik.

Mit jelent írül, hogy Clon?

Clon, Cloon. Gael szó jelentése száraz hely . Ez a név sokkal gyakoribb Connaughtban, mint másutt Írországban.

Mit jelent az O betű az ír vezetéknevek előtt?

A férfiak vezetékneve általában az Ó/Ua (jelentése: leszármazott ) vagy Mac ("fia") alakot ölti, amelyet a név genitivusa követ, mint például az Ó Dónaill ("Dónall leszármazottja") vagy a Mac Siúrtáin ("fia") alakban. Jordánia"). ... Anglizálva a név maradhat O' vagy Mac, nemtől függetlenül.