Mit jelent bob oldalshow?

Pontszám: 4,5/5 ( 62 szavazat )

Sideshow Bob egy kitalált bohóc, bűnöző és Bart Simpson ellensége a The Simpsons című animációs tévéműsorban. Egy cirkusz, karnevál vagy más esemény másodlagos attrakcióját általában mellékesnek nevezik.

Miért hívják Sideshow Bobnak?

Grammer egykor Rabbnak dolgozott, akinek " sirató hangjai lettek a Sideshow Bob alapjai". Sideshow Bob teljes neve Robert Underdunk Terwilliger. Vezetéknevét először a "Black Widower" című filmben, míg középső nevét a "Sideshow Bob Robertsben" tárták fel először.

Mi a Sideshow Bob hívószava?

Ebből a kapcsolatból fakad a legközelebbi Bob hívószava: Bob néha fenyegető hangon felfedi magát, amikor „Hello Bart”-t mond, amire Bart (és néha Lisa is egyhangúan) felkiált: „ Ahhh! Sidehow Bob! ”.

Mi Sideshow Bob valódi neve a Simpson családban?

Kelsey Grammer a Twitteren: "Tény: Sideshow Bob valódi neve Robert Underdunk Terwilliger, PhD .

Hogyan szerezheti meg a Sideshow Bobot?

Sideshow Bob egy karakter, amelyet 2015. április 28-án adtak ki a Terwilligers 2015 Event során. Eredetileg korlátozott ideig volt elérhető, és a szabadtéri operaszínpad befejeztével feloldható volt. Az esemény után azonban állandóvá tették, és most feloldható a Hiba és Rend küldetéssor kitöltésével .

A teljes oldalshow Bob idővonal

23 kapcsolódó kérdés található

Hogyan szerezhetsz ingyenes karaktereket?

Fánk használata nélkül gyorsan és egyszerűen kiütheti a karaktereket a feladatokból, ha tárolja a karaktert és/vagy épületet, amelyben Springfieldbe érkeztek. Ehhez egyszerűen érintse meg a négyirányú nyilat , mozgassa a dolgokat a fő Springfielden.

Hogyan szerezhetem meg Bart Simpsonokat?

Ahogy haladsz a játékban, különböző szinteken haladsz. Bizonyos szinteken feloldhatsz egy Bart Simpson karaktert. Például el kell érned legalább a 12. szintet , hogy feloldhasd Bart faházát. A Lisát és Millhouse-t érintő összes kihívásnak teljesnek kell lennie.

Ki játssza a Psycho Bobot?

Ez az egymás mellé helyezés sehol sem szembetűnőbb, mint Sideshow Bob karakterében, a show mézédes hangú gonosztevőjében, akinek első szenzációs megjelenése ma tölti be a 30. életévét. Amint azt Kelsey Grammer hangoztatta, Bob – vagy teljes nevével élve Robert Underdunk Terwilliger – volt a tökéletes Simpson család antagonista.

Ki játszik mellékjátékot?

Dan Castellaneta Sideshow Mel hangja a Simpson családban, Masashi Hirose pedig a japán hangja.

Mi a hívószó a Simpson családban?

A Simpson család számos szereplőjének van hívószava, köztük Homer ( "D'oh!" ), Bart ("Eat My Shorts", "¡Jaj, caramba!" és "Ne legyen tehened, ember!"), Marge ("Eat My Shorts!") aggódó "hmmmm") és Maggie (cumit szívja).

Miről híres Homer Simpson?

Általában nem vagyok imádkozó ember, de ha fent van, kérem, mentsen meg Supermant. "Még a kommunizmus is működik... elméletben." "Olyan egyszerű bölcsnek lenni… csak gondolj valami hülyeséget, amit mondasz, aztán ne mondd." "A hírnév olyan volt, mint a kábítószer, de ami még inkább kábítószerhez hasonlított, azok a drogok."

Honnan jött Sideshow Bob?

Honnan származik a Sideshow Bob? Sideshow Bob először a Simpson család első évadának egyik epizódjában jelent meg 1990-ben . Sideshow Bob Krusty, a bohóc segédjeként szolgál. Kelsey Grammer színész, aki a Sideshow Bob hangját adja, „Krusty, a bohóc mellékjátékaként” emlegette a karaktert.

Sideshow Bob pszichopata?

Szadisztikusan megszállott pszichopata , aki megpróbálta megölni Bartot, de gyakran nagyon okos és kifinomult beszél, és a múltban megváltó vonásokat mutatott, például úgy döntött, hogy nem ölte meg Krustyt, amikor rájött, hogy megbánta, hogy rosszul bánt vele (ami az kezdj gazember lenni).

Ki a rosszfiú a Simpson családban?

Charles Montgomery Burns : A sorozat fő antagonistája, bár nem minden epizódban jelenik meg. Jelentős antagonisztikus szerepei közé tartozik a "Marge Gets a Job", a "Lady Bouvier's Lover" és a "Fraudcast News".

Ki a Sideshow Mel hangja?

Melvin Van Horne, más néven Sideshow Mel Krusty, a bohóc jelenlegi segítője a The Krusty the Clown Show-ban, és Sideshow Bob helyettesítője. Ha nem karakteres, Mel grandiózus brit/shakespeare-i akcentussal beszél, és sok uszkárja van. A hangját Dan Castellaneta adja.

Ki helyettesítette Sideshow Bobot a Simpson családban?

Mel csatlakozott a The Krusty, a bohóc show szereplőihez, hogy helyettesítse Sideshow Bobot, akit azért küldtek börtönbe, mert az előző hónapban fegyveres rablásra próbálta beállítani Krustyt. Úgy tűnik, Krusty minden szertartás nélkül lecserélte Bobot valakire, aki még nála is furcsább kinézetű volt.

Ki adja most Homer Simpson hangját?

Dan Castellaneta megszólaltatja Homer Simpsont, Barney Gumble-t, Grampa Simpsont, Krusty, a bohócot, Willie-t, és még sok mást.

Kit játszott David Hyde Pierce a Simpson családban?

David Hyde Pierce (1959. április 3. –) amerikai színész. Vendégszerepelt a Simpson családban, mint Sideshow Bob öccse, Cecil . Először a 8. évad "Brother from Another Series"-ben, majd tíz évvel később a "Funeral for a Fiend"-ben tűnt fel. A 26. évad premierjében ismét önmagaként jelenik meg.

Ki az a Krusty, a bohóc segítője?

Sideshow Bob Krusty fő segítőjeként kezdi a sorozatot. Azonban az évekig tartó folyamatos visszaélések ahhoz vezettek, hogy Bob fegyveres rablásra állítja Krusty-t, bár Bobot végül Bart meghiúsítja. Bob helyét Sideshow Mel veszi át, aki hűséges maradt Krustyhoz annak ellenére, hogy Krusty is folyamatosan bántalmazza.

Hogyan lehet becsapni a fánkot?

Ez meglehetősen egyszerű, és nem igényel semmilyen szakértelmet. Érintse meg Homéroszt, hogy a feladatlistája megjelenjen mellette. Most érintse meg gyorsan a Homéroszt 10-szer . Ezzel 10 fánkot és egy Jebediah szobrot nyit meg.

Hogyan lehet Lisa Simpsont kihallgatni?

Lisa egy nem prémium karakter a Simpsons: Kicsapott filmben. Ő a második karakter, akit feloldottak. A Simpson-ház elkészülte után feloldják .