Milyen ereje van shirahoshinak?

Pontszám: 4,3/5 ( 18 szavazat )

Képességek és erők
Óriási méretű sellőként Shirahoshi egy kézzel könnyedén fel tud emelni egy normál méretű embert , ahogy Luffyval és Namival is tette. Mint minden sellő, ő is az egyik leggyorsabb úszó az óceánban. Annak ellenére, hogy sok mindenben naiv, Shirahoshi rendelkezik némi intelligenciával.

Shirahoshi irányíthatja a Sea Kings-et?

Tíz évvel ezelőtt kiderült, hogy Shirahoshi képes irányítani a Sea Kings -et, miközben tudtán kívül ezt a képességét anyja megmentésére használja.

Milyen fegyver az a Shirahoshi?

Poszeidon egyike a három ősi fegyvernek, a Pluton és az Uránus mellett. Ez egy sellő, aki képes kommunikálni a tengeri királyokkal. A fegyver jelenleg Shirahoshi, a Ryugu Királyság 16 éves hercegnőjeként jelenik meg.

Miért olyan nagy Shirahoshi?

Ha Shirahoshi nem tojásból született, a születése mögött a leglogikusabb magyarázat az, hogy valószínűleg kicsinek született, és hatalmas növekedési üteme volt . Nem lehetetlen, hogy hatalmasra nőjön, mert királyi vérben van, és apja, Neptunusz végül is egy óriási hableány.

Shirahoshi szerelmes Luffyba?

Rebecca és Shirahoshi is intenzíven rajonganak Luffyért, amiről még nem derült ki, hogy romantikus . Shirahoshi védelmezőjeként imádta Luffyt, amíg az a Fish-man-szigeten volt, és megzavarta, amikor úgy döntött, hogy távozik.

Shirahoshi megidézi a tengeri királyokat

28 kapcsolódó kérdés található

Ki vette feleségül Sanjit?

84 845. fejezet (17. o.), Sanji házasságot javasol Pudingnak .

Ki Luffy anyja?

Oda azt mondta, hogy Luffy anyja él , és ő egy nő, aki ragaszkodik a szabályokhoz. Luffy anyjának helye ismeretlen, és még néhány száz fejezetbe telhet, mire Oda úgy dönt, hogy felfedje Sárkány feleségét és Luffy anyját.

A shirahoshi el tudja pusztítani a világot?

Shirahoshi az Ősi Fegyver Poszeidon reinkarnációja, és ezzel irányíthatja a világ összes tengeri királyát. Köztudott, hogy elég ereje van ahhoz, hogy elpusztítsa az egész világot, ha akarja .

Van shirahoshinak a Hódító Hakija?

Haki. Akárcsak az anyja előtte, Shirahoshi rendelkezik a Kenbunshoku Haki használatának képességével, bár ennek használatát még nem bizonyította .

Luffynak lesz barátnője?

Annak ellenére, hogy nem sok hangsúlyt fektettek a romantikára, a főszereplőnek, Monkey D. Luffynak több lehetséges romantikus kapcsolata is volt. Mind közül egy már megtette az első lépést, megvallva érzéseit, azaz a kalózcsászárnő, Boa Hancock .

Luffy fegyver?

Luffy ritkán használt szabványos fegyvereket tapasztalatlansága és képtelensége miatt. Gyermekkorában fémcsővel hadonászott.

Mi az a 3 fegyver egy darabban?

Az Ancient Weapons (古代兵器, Kodai Heiki ? ) három tömegpusztításra képes fegyver, mindegyik más-más formát ölt. Pluton, Poszeidon és Uranus néven ismertek, mindegyiket egy-egy istenségről nevezték el istenfélő erejük miatt. A fegyverek nemcsak élettelen tárgyakra korlátozódnak, hanem élőlényekből is állnak.

Mi a legerősebb fegyver egy darabban?

10 legerősebb fegyver egy darabban, rangsorolva
 1. 1 Pluton. A lista élén a One Piece egyik legendás „ősi fegyvere” áll, amelyek világszerte el vannak rejtve, és állítólag hatalmas pusztítást okozhatnak.
 2. 2 Clima-Tact. ...
 3. 3 Shinokuni. ...
 4. 4 A 12 legfelsőbb fokozatú kard. ...
 5. 5 Tárcsázza. ...
 6. 6 Franky tábornok. ...
 7. 7 pacifista. ...
 8. 8 Buggy Balls. ...

Shanks eszik egy ördöggyümölcsöt?

Shanks nagyon korán debütált a sorozatban. Luffyval még azelőtt találkozott, hogy Yonkou lett volna. ... Ezenkívül Shanks az első karakter, aki Haoshoku Hakit használta a sorozatban. Shanks vitathatatlanul a legerősebb Haki-felhasználó a sorozatban, mivel nincs igazán ördöggyümölcse, akire támaszkodhatna , ellentétben a másik Yonkou-val.

Miért állították meg a tengeri királyok Noét?

Jones felmászott a fedélzetre, és felkarolta Deckent. A tengeri királyok megállítják Noé bukását. Hody úgy akarta kihasználni a helyzetet, hogy megengedte a hajónak, hogy becsapódjon a Fish-Man-szigetre, miközben fölötte lógott; Decken megölésével és erőinek deaktiválásával a hajó elveszti tartását és lezuhan.

Miért szökött meg a tenger királya Shanks elől?

Luffy háttértörténetében láthattuk, hogy amikor Luffy megfulladt, és egy tengeri király megtámadja, Shanks beugrik, hogy megmentse, és Haki segítségével elriassza a tengeri királyt , miközben elveszíti a karját.

Ki a legerősebb Haki felhasználó?

One Piece: A 15 legerősebb Busoshoku Haki felhasználó, rangsorolva
 • 8 Yamato.
 • 7 Kaido.
 • 6 Charlotte Linlin.
 • 5 Edward Newgate.
 • 4 Gól D. Roger.
 • 3 Majom D. Luffy.
 • 2 ezüst Rayleigh.
 • 1 szár.

Ki a legerősebb hódító Haki felhasználó?

One Piece: 10 legerősebb Conqueror's Haki felhasználó, rangsorolva
 • 7 Kozuki Oden egészen felsőfokú végzettségre használhatná.
 • 8 Silvers Rayleigh nagyon jól tudta használni Conqueror Hakiját. ...
 • 9 Sengoku az egyetlen tengerészgyalogos a Conqueror's Hakival eddig. ...
 • 10 Boa Hancock rendelkezik a Haki három típusával. ...

Lehetséges a Haki?

Bár Hakit bárki felébresztheti a One Piece világában, csak kevesen tudják jól használni. Úgy tűnik, hogy a legtöbb Haki-s ember rendelkezik ennek az erőnek az alapvető szintjével. Érdekes módon vannak, akik az abszolút csúcsra vitték a hatalmat. Ez természetesen képzést és tapasztalatot igényel.

Elpusztíthat egy országot Luffy?

Luffy. Luffy a One Piece főszereplője és a legrosszabb generáció egyik tagja. ... Két év kiképzésének köszönhetően Luffy szörnyen erősre nőtt, és a Gear 4 segítségével könnyen darabokra zúzhat egy szigetet , amint azt láthattuk, amikor King Kong Gunjával majdnem elpusztította Dressrosa városát.

Le tudja győzni Luffy Gokut?

Goku az egyik legerősebb karakter nem csak a Dragon Ballban, hanem az egész anime világban. ... Nincs verseny , és még ha Luffy száznál is többet próbálna legyőzni Gokut, akkor is sikertelen lenne.

Luffy erősebb, mint Naruto?

5 Naruto – Massive Power Alaperején Naruto nagyon erős. Amikor bekapcsolja a Six Paths Sage módot és a Kurama módot kombinálva, erősebb mindennél, amivel Luffy valaha is szembesülhet . ... Mivel annyi csakra fut át ​​rajta, Naruto egy csuklómozdulattal a legnagyobb pusztítást tudja okozni.

Mi történt Luffy anyjával?

Megparancsolták neki, hogy Luffyt tartsa titokban, és soha ne fedje fel, milyen vér folyik az ereiben. Ez arra is visszavezethet, hogy garp miért nőtt fel keletkékben, egy olyan helyen, ahol senkit sem érdekelt. Tldr: Luffy anyja egy tenryūbito, és azért ölték meg, mert egy közemberrel és a D törzs egyik tagjával feküdt .

Ki Luffy lánya?

Lily Luffy törvényes örököse. Monkey D. Luffy és Boa Hancock lánya.

IMU Luffy anyja?

Imu Luffys anyja , Sárkány abbahagyta a seggét koppintani, ezért most ellenségek.