Mi az a kivételes jelentés?

Pontszám: 5/5 ( 56 szavazat )

: nem nyitott kifogásra vagy kritikára : kifogástalan : feddhetetlen , kifogásolhatatlan integritás. Egyéb szavak az unexceptionable-ból További példamondatok Tudjon meg többet az unexceptionable-ról.

Mi a kifogástalan gyökere?

unexceptionable (adj.) 1660-as évek, un- (1) " nem" + kivételes .

Hogyan írod a kivételes szót?

nem kínál semmilyen alapot kivételre vagy kifogásra; kritikán felül: kivételes teljesítményrekord.

Mit jelent az előrelátható?

1: olyan, amely ésszerűen előrelátható, előrelátható problémák, előrelátható következmények . 2 : azon a tartományon belül van, amelyre a belátható jövőben előrejelzések lehetségesek. Más szavak az előreláthatóból További példamondatok Tudjon meg többet az előreláthatóról.

Mit jelent az, ha valami nem figyelemre méltó?

: méltatlan, vagy nem valószínű, hogy észreveszik : nem figyelemre méltó : közönséges, közönséges A falu maga nem figyelemre méltó; az egyik nagyszerű tulajdonsága a közeli kiterjedt barlanghálózat.

Kivételezhetetlen Jelentés

36 kapcsolódó kérdés található

Az Unremarkable jó vagy rossz?

Figyelemreméltó : csak azt, amit szerinted jelent. Unalmas! Normál. Negatív: Általában orvosi vizsgálatra utal.

Mi a másik szó a figyelemre méltó?

Keress egy másik szót a figyelemre méltó kifejezésre. Ezen az oldalon 33 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a figyelemre méltó kifejezésekre, mint például: gyakori , átlagos, közhely, kerti fajta, munkanap, szabvány, készlet, képlet, kert, közömbös és középszerű.

Mit jelent az, hogy elképzel?

1 : bizonyos módon szemlélni vagy tekinteni a nyomornegyedet a bűnözés melegágyaként képzeli el . 2: a mentális kép, különösen a megvalósítás előtt, egy teljesen új oktatási rendszert vetít előre.

Mi a belátható jövő?

Az előrelátható jelző leggyakrabban az "előrelátható jövő" kifejezésben fordul elő, ami alapvetően azt jelenti, hogy " ameddig csak meg tudom jósolni a jövőben ". A jelentés a szóban rejlik – ez az „előtt”, amit „képes vagy” „látni”. Lehet, hogy annyira dühös vagy a húgodra, hogy azt mondod neki, hogy nem viszed el iskolába azért...

Mi az előrelátható veszély?

Előrelátható kockázat az, ha egy ésszerű személynek egy adott helyzetben tudnia kell, hogy cselekedetei következtében konkrét kár keletkezhet . ... Ennek az az oka, hogy az alperes nem felelős a felperes sérüléséért, ha a felperes cselekményeinek kockázata előre látható volt.

Mi a kivételes definíciója?

: valószínűleg kifogást okoz : kifogásolható látogatók még a kivételes sört is isszák – WD Howells.

Mit jelent a töretlen szó?

: nem ingadozó vagy gyengülő : szilárd, megingathatatlan hűség.

Hogyan kell használni a nonplussed-ot?

Értelmetlen egy mondatban?
  1. Még a tapasztalt orvos is elbizonytalanodott, amikor meglátta a pácienst láncfűrésszel a koponyájában.
  2. A megszégyenült nevelt gyermek nem volt elképedve, amikor osztálytársai a szüleiről faggatták.

Mi az elfogadhatatlan gyökérszó?

Az elfogadhatatlan jelző hozzáadja a "nem" előtagot az elfogadhatatlan, "megfelelő, megfelelő vagy tetszetős" szavakhoz. A gyökereket visszavezethetjük a latin acceptare , a "fogad vagy kapsz szívesen".

Mi az a szó, hogy nem fogad el?

Gyakran ismételt kérdések a visszautasítással kapcsolatban A visszautasítás néhány gyakori szinonimája az elutasítás, elutasítás, elutasítás és elutasítás. Míg mindezek a szavak azt jelentik, hogy "elfordulni azáltal, hogy nem fogadják el, nem fogadják el vagy nem fontolgatják", az elutasítás több pozitívságot vagy kegyetlenséget sugall, és gyakran valaminek a megtagadását jelenti.

Milyen hosszú a belátható jövő?

A belátható jövőt 5-10 évben határozhatjuk meg, de a tényleges időhorizontot a vezetőknek kell meghatározniuk.

Hogyan használja a belátható jövőt?

Előrelátható mondatpélda
  1. Ezek a tendenciák a belátható jövőben is folytatódni fognak. ...
  2. Várhatóan a belátható jövőben is folytatódik. ...
  3. A belátható jövőben a technológiai fejlődés vezérli a vagyonteremtés világát – és több vagyont képes előteremteni, mint minden, ami előtte volt.

Mi az előre nem látható jövő?

: ésszerűen előre nem látható vagy nem várható : előre nem látható előre nem látható esemény/probléma.

Mit jelent a Propitiously?

1 : kedvező beállítottságú : jóindulatú. 2: jó előjelnek lenni: szerencsés, kedvező jel. 3 : előnyben részesítendő : előnyös.

Nem tervezett eszközök?

nem tervezett meghatározás, nem tervezett jelentés | Angol szótár. nem a tintype exp. egyáltalán nem ; nem ebben az életben. Leginkább a 19. században használt szleng kifejezés. magabiztos adj.

Az envisage francia szó?

1. elképzelő ( considérer ): elképzelő kérdés, helyzet. meggondolni.

A figyelemre méltó pozitív szó?

A traumás, a hírhedt és a hírhedt mind azt jelentheti, hogy „rossz értelemben emlékezetes”. A lenyűgözőnek egyértelműen pozitív jelentése van („csodálkozást kelt”, mondja a New Oxford American Dictionary). Az emlékezetes és a figyelemre méltó egyaránt állítólag semleges, és kombinálható negatív eseményekkel (pl. „emlékezetes halállal”).

Milyen egy figyelemre méltó személy?

Valaki vagy valami, ami figyelemre méltó, szokatlan vagy különleges oly módon, hogy az emberek észreveszik, és meglepődnek vagy lenyűgöznek . Figyelemre méltó ember volt. Szinonimák: rendkívüli, feltűnő, kiemelkedő, híres További szinonimák a figyelemre méltó.