Mi a tracers valódi neve?

Pontszám: 4,3/5 ( 66 szavazat )

Lena Oxton (hívójele: "Tracer") volt a legfiatalabb személy, aki valaha is bekerült az Overwatch kísérleti repülési programjába. A rettenthetetlen pilótakészségeiről ismert, és egy teleportáló vadászgép prototípusának, a Slipstreamnek a tesztelésére választották ki.

Tracer meghalt?

Jó hír azonban, hogy a Tracer biztosan nem halt meg . Az animációs előzetes valójában egy visszaemlékezés arra az időszakra, amikor Doomfist először elfogta a Winston, a Tracer és a Genji Overwatch sztrájkcsapata. ... Sajnos a gép teleportációs mátrixa meghibásodott, így a gép és a Tracer is eltűnt az időről.

Kivel randizik Tracer?

A Blizzard felfedte, hogy az Overwatch címlapsztárja, Tracer még decemberben egy Emily nevű nővel van azonos nemű kapcsolatban.

Hanzo és Genji rokonok?

A karakter japán, és a másik játszható karakter, Genji legidősebb testvére . A két testvér a Shimada klánhoz, egy kitalált japán bűnözői családhoz tartozott. A háttértörténetében Hanzót arra kényszerítették a klán vénei, hogy ölje meg Genjit.

A tracernek van gfje?

Emily Tracer barátnője , ők ketten egy lakásban élnek Londonban, a King's Row közelében. Először a Reflections című digitális képregényben tűnt fel, ahol a Tracerrel való kapcsolatára is fény derült. ... Emilyt a játékban is megemlíti a Tracer, ha az utóbbit használják a King's Row térképen.

A Tracer teljes története és története

32 kapcsolódó kérdés található

Winston legyőzte Doomfist?

Miután ideiglenesen kiütötte a gorilla Winstont, még Genjit is - aki mellesleg kiborg nindzsa - is képes felülmúlni, mielőtt sikeresen letiltja a Krónikus gyorsítót, amely szinkronban tartja a Tracert az idő áramlásával. Doomfist csak akkor győzi le, amikor Winston majommá válik Primal Rage-el.

Mit jelent a Mei?

A Mei név jelentése A Mei név jelentése " szép ", és a May név kínai változata. Ez is egy latin név, jelentése „nagy”.

Hány éves a DVA?

Az Overwatch történetében D.Va egy Hana Song, egy 19 éves , egykori profi játékos, aki a "D.Va" játékoscímkéjét viseli.

Hogyan találkozott a nyomkereső Emilyvel?

Emilyt a Reflections Overwatch képregényben mutatták be a 2016-os karácsonyi szezonban . Látható, hogy Tracer ajándékot próbál venni neki, de túl későn van, és az üzletek zárva vannak. Szerencsére egy gyerek ad neki egy sálat karácsonyi ajándékként, amit aztán Emilynek ad.

Genji kínai?

A Genji meséje, a japán Genji monogatari, a japán irodalom remeke Murasaki Shikibutól. A 11. század elején íródott, általában a világ első regényeként tartják számon.

Hogy hívják Genji kardját?

a wiki szerint a genji által hadonászott kard neve Ryūichi moji , ami a Ryūichi, azaz a sárkány első fia és a moji szó szerinti fordítása, ami betűt vagy karaktert jelent.

Ki Genji testvére?

A klánvezér korai halálát követően Genji bátyja, Hanzo követelte Genjitől, hogy vállaljon aktívabb szerepet néhai apjuk birodalmában. Genji visszautasította, feldühítve Hanzót. A testvérek közötti feszültség heves összetűzéshez vezetett, amitől Genji a halál küszöbén állt.

Genji teljes robot?

Genji egy kiborg , és az év elején kiadott Blackwatch skin felfedte, hogy testének nagy részét kibernetikai kellékek borítják, ahol nem váltották fel teljesen új robotvégtagok.

A skorpió jó pasi?

A Skorpió morálisan inkább semleges karakter, mivel a saját személyes céljai fontosabbak számára, mint az olyan dolgok, mint a birodalmak sorsa, és bármelyik oldalt szolgálni fogja a sajátos önző reménységgel, hogy elérje azokat, de ennek eredményeként gyakran bármelyik jót is megteszi. vagy gonosz dolgok attól függően, hogy melyik oldalt szolgálja, ami gyakran…

Hogyan tartották melegen az eszkimók a babákat?

És kérdezheti, hogyan tartják melegen az eszkimók a babáikat? A hagyományos inuit hordozó állatbőrből készül , a baba pedig az anyja mellett van egy nagy, szőrös kapucniszerű rekeszben. Az anyák csak hátulról előre mozgatva szoptathatják babáikat ebben a hordozóban.