Mit jelent a jól megrajzolt?

Pontszám: 4,8/5 ( 38 szavazat )

1 Világosan vagy jól körülhatárolt vagy ábrázolt ; specifikusan (egy képről vagy egy képen ábrázolt tárgyról) ügyesen megrajzolva. Innen a regénybeli szereplő stb. is: feltűnően vagy valósághűen ábrázolva. 2 Megfelelően, alaposan vagy teljesen húzva, nyújtva, mozgatva stb.

Mit jelent a Rajzolt ?

A Drawn egy fáradt, túlterhelt vagy beteg ember kinézetét írja le . Az emberek aggódni fognak érted, ha az arcod minden reggel elhúzottnak tűnik, mert ilyen későn ébren maradsz házi feladatot készítve. A rajzolt melléknév az óangol dragan igéből származik, ami azt jelenti, hogy húzni vagy húzni.

Mi a rajzolt teljes jelentése?

A 'húzott' definíciója 1. A Drawn a húzás múltbeli igenéve . 2. melléknév. Ha valaki vagy az arca elhúzottnak tűnik, az arca vékony, és nagyon fáradtnak, betegnek, aggódónak vagy boldogtalannak tűnik.

Hogyan használod a rajzolt kifejezést egy mondatban?

Rajzolt mondatpélda
 1. Figyelmét felkeltette a kis csikó. ...
 2. Arca elhúzott és sápadt volt, szemei ​​vad. ...
 3. Nem voltam hajlandó belevonni a vitába. ...
 4. Láttam egy férfit és egy fiút valamivel távolabb, amint szénát dobnak egy lovas kocsiba.

Mit jelent Bund?

1: egy töltés, amelyet különösen Indiában használnak a víz áramlásának szabályozására . 2 : töltésekkel teli főút egy folyó vagy a tenger mentén, különösen a Távol-Keleten. bund.

Rajzolt | A rajzolt 📖 jelentése

40 kapcsolódó kérdés található

Mit nevezünk Bund 6. osztálynak?

Mit neveznek bundnak? Válasz: A határt, amely elválaszt egy földet a másiktól, „bundnak” nevezik. 2. Mit vett észre Mohan egy reggel?

A Bund egy szó angolul?

főnév. 1 Töltés vagy műút . „Kiemelte, hogy a készletek visszatartására torlaszok vagy töltések létrehozására is vannak tervek, bár ezek lefedése működési okokból nem kivitelezhető.

Vonzza az értelem?

idióma. vonzódni valakihez: vonzódni valakihez. idióma. felhívni (valakinek figyelmét): magára vonni (valakinek figyelmét) ige.

Mit jelent az, hogy vonzódik valamihez?

Valamihez vagy valakihez vonzódni azt jelenti , hogy úgy érzed, hogy a mágnesesség vonz hozzá/hozzájuk .

Megrajzolható definíció?

A Longman Dictionary of Contemporary English-ből rajzoljon [általában negatívumokkal] , hogy információt adjon olyan kérdésekre válaszolva, amelyekről nem volt hajlandó felhívni a témát .

Hogyan ejtik a britek a rajz kiejtését?

A „rajz a brit angolban „rajz”-ként ejtik.

Mit jelent a bankra rajzolt?

Gyakran passzív (rajzol valamit valamire), hogy pénzt vegyen fel egy bankszámláról csekk írásával. Cége számlájára felvett csekkel fizetett.

Mit jelent az, ha csekket vonnak le egy bankban?

„Egyesült államokbeli bankban lehívva” egy olyan személytől vagy cégtől származó csekket jelent, akinek számlája van az egyesült államokbeli banknál . A csekken van egy számlaszám, amely egy amerikai bankban vezetett számlához tartozik. A csekk arra kéri az amerikai bankot, hogy fizesse ki a pénzt a számláról annak a személynek, aki a csekken kedvezményezettként szerepel.

Milyen szó az a Drew?

A Drew egy ige - Szótípus.

Mi az ellentéte a vonzásnak?

vonz. Antonímák: taszítani , elrettenteni, indiszponálni, elutasítani, elidegeníteni, elidegeníteni. Szinonimák: befolyásolni, rábírni, elidegeníteni, hajlamosítani, kísérteni, felszólítani, csábítani, elbűvölni, elbűvölni, meghívni, csábítani.

Hogy hívják, ha valami felkelti a figyelmedet?

trükk . füstszűrő . csali . zűrzavar .

Mi a legjobb antonim az Attract szóra?

antonimák a vonzódásra
 • furat.
 • kiábrándít.
 • érdektelenség.
 • felad.
 • visszaver.
 • kikapcsolni.
 • elcsüggedni.
 • hadd menjen.

Mit jelent az, ha vonzódsz valakihez?

Szereted a humorérzéküket vagy a személyiségüket , és nem tudod abbahagyni, hogy elmondd ezt másoknak. Ha érzelmileg vonzódsz valakihez, nem tudsz segíteni, de felszívod ezeket az apró furcsaságokat vagy tulajdonságokat, és meg akarod osztani másokkal.

A rajzolt valódi szó?

Közvetlenül a kérdésre válaszolva: A "húzott" a "húzott" egy közepesen gyakori , bár (a legtöbb tekintély szerint) hibás múlt ideje. (A „Drew” a helyes múlt idő, a „rajzolt” pedig a múlt idő.)

Milyen nyelvű a Bund?

Etimológia 1 A német Bundtól („szövetség, liga”).

Mit értesz Bund alatt, és miért fontos?

A köteg, vagy más néven bundfal, egy épített támfal a tároló körül, "ahol potenciálisan szennyező anyagokat kezelnek, dolgoznak fel vagy tárolnak abból a célból, hogy megakadályozzák az adott területről szándékosan kiszabaduló anyagokat mindaddig, amíg helyreállító intézkedést meg nem lehet tenni. ."

Bundnak hívják?

A különböző mezőgazdasági területek közötti határvonalat bundnak nevezzük.