Mit jelent az interlap?

Pontszám: 4,4/5 ( 72 szavazat )

: átölelni egymást : átfedés repült a szárnyaink összefonásával — Newsweek.

Az átlapolás valódi szó?

ige átlapol, ige átlapol, ige átlapol Átfedés. – Az édesköményszeleteket lapos tányérra rendezzük, a narancsszeletekkel átlapolva.

Mit jelent az átfedés?

1 : a tetőzsindelyek átfedik egymást. 2 : hogy valami közös legyen a baseballszezonnal, az átfedi a szeptemberi futballszezont. intransitív ige. 1 : részben ugyanazt a területet elfoglalni A két város átfedi egymást. 2 : hogy legyen valami közös Feladataik egy része átfedi egymást.

Mit jelent az átfedés?

Az ovuláció az a folyamat, amelyben az érett petesejt szabadul fel a petefészekből . Ez a hat nap azért fontos, mert a petesejt a felszabadulása után körülbelül 12-24 órán keresztül megtermékenyülhet.

Mit jelent a fecskefarkú szó?

tárgyas ige. 1a : fecskefarkokkal való csatlakozás . b : fecskefarkba vágni. 2a : ügyesen illeszteni egy egészet alkotni. b : összeillik.

Átfedés Jelentés | Napi új angol szavak | Vocabgram

31 kapcsolódó kérdés található

Miért hívják fecskefarkúnak?

A fecskefark a famegmunkálás során olyan kötés, amelynek két oldala egymásba illeszkedő elemekkel van rögzítve. ... A fecskefarkúak nevüket az illesztési darabok farktollaszerű alakjáról kapták.

Mi a célja a fecskefarkolásnak a főzés során?

A fecskefarkolás az a művészet, amikor az előző étkezésből megmaradt hozzávalókat összegyűjtjük, és másnap egy mesés étel elkészítéséhez használjuk – ideális, ha Ön és a gyerekek elfoglalt napirendje van a héten. És ezzel időt és pénzt takaríthat meg.

Miért hívják fecskefarkúnak?

A fecskefarkú ízületek két részből állnak, amelyeket csapoknak és faroknak neveznek. Amikor egy mesterember két táblát akar összeházasítani, akkor az egyik deszkára egy sor tűt vág, a másikba pedig hozzáillő farkokat. Trapéz alakúak, egy galamb farktollaira emlékeztetnek (innen ered a fecskefark elnevezés).

Mit jelent, ha valami termékeny?

termékeny, termékeny, termékeny, szapora , utódokat vagy gyümölcsöt hozó, vagy arra képes . a termékeny magában foglalja a természetbeni szaporodási képességet vagy a termékeny talaj szaporodásának és növekedésének elősegítését; képletesen alkalmazva feltalálási és fejlesztési készséget sugall.