Mit jelent a javíthatóság?

Pontszám: 5/5 ( 49 szavazat )

(kôr′ĭ-jə-bəl, kŏr′-) adj . Javítható, átalakítható vagy javítható . [Közép angol, ófranciából, középkori latinból corrigibilis, latinból corrigere, javítani; lásd helyesen.] cor′ri·gi·bil′i·ty n.

Mit jelent a Corigable ?

melléknév. javítható vagy megreformálható : javítható bűnöző. aláveti magát a korrekciónak. felülvizsgálják, javítják vagy pontosítják: javítható elmélet.

Van értelme a bátorságnak?

: mentális vagy erkölcsi erő ahhoz, hogy vállalkozzon , kitartson, és ellenálljon a veszélynek, a félelemnek vagy a nehézségeknek.

Mi a Corrigible ellentéte?

Ellentéte a javíthatónak, javíthatónak vagy megreformálhatónak. javíthatatlan. helyrehozhatatlan . pótolhatatlan . helyrehozhatatlan .

Mit jelent a módosítható?

: módosítható : módosítható vagy módosítható A szerződés jelenleg módosítható, és a Frontier légiutas-kísérői novemberben a sztrájk mellett szavaztak, hacsak nem teljesítik követeléseiket.

Mit jelent a javíthatóság?

36 kapcsolódó kérdés található

Hogyan használod az amenable szót?

Amenable mondat példa
  1. Alkalmas volt a változásra. ...
  2. Az alkalmazottak nem voltak alkalmasak a javasolt ellenőrzési intézkedésekre. ...
  3. A nők hajlamosabbak a kompromisszumokra, mint a férfiak. ...
  4. Az orvosoknak meg kellett tanítaniuk a híveket a helyes tanulásra, meg kellett őrizniük a tanítás tisztaságát, és alkalmasnak kellett lenniük a fegyelemre.

Mit jelent a hajlandóság?

1 : felelősségre vonható : felelősségre vonható állampolgárok, akik a törvény hatálya alá tartoznak. 2a : benyújtható (megítélésre vagy tesztre vonatkozóan): alkalmas Az adatok elemzésre alkalmasak.

Mit jelent a teljes ismeret?

(néha ezt követi az 'of') tudás vagy megértés vagy felismerés vagy észlelés birtoklása vagy kimutatása. szinonimák: tudatos, éber tudat. nincs alvó állapotban; teljesen tudatos.

Melyik szó áll a leginkább ellentétes jelentéssel a javíthatatlannal?

De minden nemre van egy igen: a javítható szó, az incorrigible ellentéte, később, a 15. század elején került be az angolba. Amikor megjelenik, akkor leggyakrabban olyan valakire vagy valamire utal, amely javítható, megreformálható vagy helyreállítható.

Javítható szó?

adj. 1. Hibától és hibától mentes ; igaz vagy pontos.

Mit jelent a bátorság a saját szavaiddal?

A bátorság definíciója a bátorság és/vagy az erő, hogy olyasmit tegyen, ami veszélyes lehet. A bátorság egyik példája az a képesség, hogy szembeszállunk egy zaklatóval. ... Az elme vagy a szellem állapota vagy minősége, amely képessé teszi az embert arra, hogy önmaga birtokában, magabiztosan és határozottan nézzen szembe a veszéllyel, félelemmel vagy viszontagságokkal; bátorság.

Miért van szükségünk bátorságra?

Bátorság kell ahhoz, hogy elkezdj valamit. ... A bátorság képessé tesz arra, hogy félretegye a kudarctól való félelmét, és tegye meg az első lépéseket . A bátorság segít leküzdeni az elutasítástól való félelmet és bevonni az érintetteket. A bátorság lehetővé teszi számodra, hogy olyan dolgokat próbálj meg, amiket még nem próbáltál ki, annak ellenére, hogy félsz attól, hogy hülyének nézel.

Mit mond a Biblia a bátorságról?

Legyetek bátrak, és legyünk bátrak népünkért és Istenünk városaiért, és tegye az Úr, amit jónak lát .” „De te, légy bátor! Ne legyen erőtlen a kezed, mert munkádnak meg lesz jutalma." „Várd az Urat; légy erős, és legyen bátor szíved; várd az Urat!”

A javíthatatlan jó vagy rossz?

A javíthatatlan definíciója az, aki szemtelen vagy rossz (vagy általában elfogadhatatlan viselkedést tanúsít), és akit nem lehet kijavítani.

A javíthatatlan sértés?

Ha valaki csak utálatos , mint általában, azt mondhatja: "Javíthatatlan vagy!"

Mi az a szó, amit nem lehet javítani?

Akit nem lehet javítani - Javíthatatlan : Egy szóhelyettesítő.

Milyen a javíthatatlan ember?

: nem javítható vagy módosítható : mint pl. a(1) : nem reformálható : romlott. (2) : delikvens. b : nem kezelhető : rakoncátlan.

Mi a tisztességtelen szinonimája?

A nemtelen szó néhány gyakori szinonimája az alázatos , aljas és rosszindulatú . Míg mindezek a szavak azt jelentik, hogy "az emberi tisztesség és méltóság normális normái alatt van", a tisztességtelenség az elme vagy a szellem néhány lényeges kiváló minőségének elvesztésére vagy hiányára utal.

Mi a javíthatatlan szinonimája?

Angol szinonimák szótára javíthatatlan melléknév. Szinonimák: irremediable , remediless, helyrehozhatatlan, helyrehozhatatlan, visszafordíthatatlan, gyógyíthatatlan, helyrehozhatatlan, reménytelen, gyógyíthatatlan, múltbeli gyógymód, múlt javítása. javíthatatlan melléknév.

A Cognizantnak igaza van?

A Cognizant nyugodtan mondhatja a brit angolt , a „z” változat pedig az amerikai angol.

Mi értelme van a megismerésnek?

: észrevenni vagy figyelmet szentelni (valaminek) Figyelnie kell azokra, akik nem értenek egyet az elméletével.

A Cognizantly egy szó?

adj. Teljesen tájékozott; tudatos .

A kezelhető pozitív szó?

mindkettő attól függ, hogy milyen szövegkörnyezetben akar pozitívat mondani Sarahnak, hogy megváltozzon . Könnyebben tanul új dolgokat, mint mások. negatív Sarah-nak olyan fertőzése volt, amely semmilyen antibiotikummal nem kezelhető.

Lehet-e engedelmeskedni az embernek?

Az amenable definíciója az , aki egyetért, vagy hajlandó meggyőzni . Példa arra, hogy valaki megfelelhet, egy újonnan felvett gyakornok, aki szívesen végez jó munkát, és szeretne kedvelt lenni. Tesztelésre vagy kritikára fogékony vagy nyitott.

Melyik a kezelhető legjobb definíciója?

: kezelhető .