Mit jelent a bunkos?

Pontszám: 4,8/5 ( 24 szavazat )

A bunko definíciói. csalás, amelyben csal a szerencsejátékon, vagy rávesz egy személyt értéktelen ingatlan vásárlására . szinonimák: bunco, bunco game, bunko game, con, con game, bizalom játék, bizalom trükk, flimflam, gyp, hustle, sting.

Mi a bunco a jogban?

A Bunco egy szélhámos játékra utal; kagylójáték; egy gyanútlan személyt becsapó csalási terv .

Mit jelent a bunco squad?

főnév. informális. a csalással foglalkozó rendőrség informális neve; csaló osztag .

Miért hívják Bunco?

A Bunco eredetileg a háromlapos montéhoz hasonló önbizalomjáték volt. A 19. századi Angliából származik, ahol "nyolc kockaszövet" néven ismerték. Szerencsejátékként 1855-ben importálták San Franciscóba, ahol a nevét a szerencsejáték-szalonoknak, vagy "bunco szalonoknak", és általánosabban minden csalásnak adta.

Mi az a Bunkos?

1. csalás, amelyben egy személyt megcsalnak a szerencsejáték során, rávesznek egy nem létező vagy értéktelen tárgy megvásárlására, vagy más módon áldozattá válnak. 2. bunkó által áldozattá válni.

bunkos

34 kapcsolódó kérdés található

A Bunco női játék?

De a Bunco kockajáték, amelyet elsősorban nők játszanak szerte a világon, aligha az. Ez egy szocializációs játék, és olyan más közösségekben játsszák, mint Brookfield, Danbury, Fairfield, Newtown, Simsbury, Trumbull és Westport.

Szerencsejátéknak számít a Bunco?

A Bunco szerencsejátékként hírnevet szerzett a tilalom idején , mivel népszerű volt a hangszórókban, de az 1980-as évek óta család- és csoportbarát szórakozásként újjáéledt.

Tudsz buncot játszani 12-nél kevesebbel?

Egy teljes Bunco parti 12 játékossal rengeteg móka; a Party Bunco szabályait tartalmazza. És arra az esetre, amikor kevesebb Bunco játékos van jelen, a szabályok 2-11 játékosra is vonatkoznak!

Erose egy szó?

Szabálytalanul rovátkolt, fogazott vagy benyomott . Erose levelek. Szabálytalan, mintha elrágták volna.

Mi az a Bunco Forgery?

1. csalás, amelyben egy személyt megcsalnak a szerencsejáték során, rávesznek egy nem létező vagy értéktelen tárgy megvásárlására , vagy más módon áldozattá válnak. 2. bunkó által áldozattá válni.

Hány nyereményre van szüksége a BUNCO-hoz?

Money Bunco Nyeremények Egy tizenkét játékosból álló csoport minden meccsen 10 dollárt gyűjt, és 50 dollárt a legtöbb nyereményért, 30 dollárt a legtöbb buncoért, 20 dollárt az utolsó buncoért és 12 dollárt a legtöbb veszteségért, és egyenként 1 dollárt a maradék 8 játékosnak kártérítési díjként. Azt mondták nekem egy másik csoportról, ahol minden játékos negyedet visz minden bunco meccsre.

Hány BUNCO kört játszol?

Minden BUNCO-ban hat forduló van. A Head Table szabályozza a játék ütemét úgy, hogy minden kört elkezd, és minden kört csengő csengetéssel vagy kürtszóval fejez be. Minden asztalnál a jegyző dob először. A játékosok pontokat szereznek a három kocka dobásával.

Hogyan játssz a BUNCO-val páratlan számú játékossal?

Páratlan számú játékossal játszhat, ha "szellem"-et használ . A szellem partnere dob a kockával, és megtartja a pontszámot a szellemnek.

Győztesek vagy vesztesek mozognak a buncoban?

A vesztes csapat a Head asztalról a legalacsonyabb asztalra kerül . A legalacsonyabb lépésből a győztes a középsőre, a középsőből a győztes a Head asztalra és a partnerekre cserélődik. A következő kör a csengő megszólalásával kezdődik, és a szám a következő a sorban.

Hogyan rendezhetek bunco partit?

Szabályok:
  1. A három egyforma 5 pontot ér.
  2. A házigazda kiválaszt egy utazószámot (1-6 között). Ha hármat dobsz ebből a számból, kapsz egy utazó kockát, és tarthatod a fuzzy kockát, amíg a következő személy nem dob egy utazó kockát. ...
  3. Ha hármat dobsz abból a számból, amelyen szerepelsz, kapsz egy buncot.

Hogyan találhatom meg a helyi bunco csoportomat?

Az egyik nagyszerű módja annak, hogy csoportot találjon a csatlakozáshoz, ha körbekérdezi barátaival és munkatársaival . Ha egy klubhoz, öregdiákcsoporthoz vagy szomszédos egyesülethez tartozol, akkor már lehet, hogy van egy csoport tagjai, akik rendszeresen összejönnek bunkózni.

Hány lány kell a buncohoz?

12 játékos tör be 3 asztalra, egyenként 4 játékossal . A táblázatok számozottak; az 1. táblázat a „főtábla”; a 2. táblázat középső; a 3. táblázat az utolsó.

A bunco ivójáték?

Az anyjuknak volt bridzsa. A mai anyukáknak van egy bunco nevű kockajátékuk. Néha a " háziasszony ivójátékaként " is emlegetik, ez egy rituálé ezen a környéken, amely azzal kezdődik, hogy egy tucat nő átvészeli a gyermeknevelés viharát, és egy konyhasziget köré gyűltek össze hétrétegű mártással.

Mi az utazás a buncóban?

Az utazás akkor történik , amikor egy adott számkészletet dobnak . A dobandó pontos számokat a háziasszony vagy a játékosok határozzák meg, és a játék vagy kör elején bejelentik. Például BÁRMILYEN körben gurulni, vagy bármely nem Bunco trió hármasát. BÁRMELYIK körben (kivéve az 5. fordulót).

Mi az a Bunco divízió?

A szótárban a bunco osztag definíciója a csalással foglalkozó rendőrség informális neve; csaló osztag .

Mit jelent az Erose szó?

: szabálytalan, egyenetlen konkrétan : a szélén szabálytalanul rovátkolt egy erozáló levél.

Mi az erózió ige?

erodál . Kopás, korrózió vagy kémiai reakció következtében elhasználódik . (átvitt értelemben) Folyamatos folyamattal fokozatosan elpusztítani.

Hogyan írod az Erose szót?

egyenetlen, mintha elrágták volna. Növénytan. a széle szabálytalanul bemetszve, mintha rágcsálták volna, mint egy levél.