Mi a beszéd értelme?

Pontszám: 5/5 ( 31 szavazat )

tárgyas ige. 1 : előzetes bérbeadás, megbízás vagy igénylés . 2 : különösen formalitással beszélni : megszólítás.

Hogyan használod a bespeak-t egy mondatban?

Mondatban beszélni?
  1. A városban élő hajléktalan idősek ezrei nagyobb méretű problémát jelezhetnek országos veterán szolgáltatásainkkal.
  2. A galériában kiállított szeszélyes tárgyak egy feltörekvő, tehetséges művészről szólnak.

Mit jelent a beszélni?

beszélt | \ bi-ˈspōk , bē- \ változatok: vagy ritkábban rendelésre \ bi-​ˈspō-​kən , bē-​ \ A testre szabott lényeges jelentése. : személyre szabott : rendelésre készült öltöny is : olyan ruhák készítése, amelyek egy adott személyhez illeszkednek, egyedi szabó.

Mit jelent a bounteous angolul?

1 : szabadon ad vagy hajlandó adni . 2: bőségesen adományozva.

Lehet egy ember bőkezű?

Az a személy, aki bőkezű, az , aki gyakran hajlandó sokat adni másoknak – megvan a bőség minősége. – Az a bőkezű ember néhány ezer dollárt adott a helyi állatmenhelynek. Ez egy nagyon nagy ajándékot is leírhat. – A minap rengeteg tojást adott nekünk.

Mit jelent a BESPEAK szó?

15 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Propitiously?

1 : kedvező beállítottságú : jóindulatú. 2: jó előjelnek lenni: szerencsés, kedvező jel. 3 : előnyben részesítendő : előnyös.

Miért használja mindenki a testreszabott szót?

A testre szabott szó (/bəˈspoʊk/) a 'valamiért beszélni' jelentésű igéből alakult ki, a kortárs melléknévi használatba. Eredetileg a testre szabott jelző szabott öltönyöket és cipőket írt le.

Mit jelent a Bistoke?

Egyedi: egyedi gyártás – a megrendelő specifikációi alapján készült, mint egy egyedi öltöny. Használható olyan személy vagy cég leírására is, aki ilyen dolgokat gyárt, mint például a testreszabott szabásnál.

Mi az a Speke Software?

A testreszabott szoftver – néha egyedi szoftvernek vagy személyre szabott szoftvernek is nevezik – egy adott felhasználó számára létrehozott szoftvermegoldás . Hasonlóan egy egyedi öltönyhöz, ezek a szoftvermegoldások teljes mértékben az Ön pontos specifikációihoz készülnek és vannak szabva.

Hogyan használod a testreszabott szót?

Egyedi mondatpélda
  1. A méretre szabott öltönyök, más néven testreszabott öltönyök soha nem voltak olcsók. ...
  2. Nagyapám öt szabógenerációból származott, és a Saville Row-n tanult, hogy szabó legyen. ...
  3. A tervező Utah államban található, és a testreszabott köpenyekhez időpont egyeztetés szükséges.

Honnan jött a rendelésre készült?

A testre szabott szó a bespeak igéből származik, ami azt jelenti, hogy „valamiért beszélni” . Az igealak sajátos jelentését először 1583-ból idézik, és az Oxford English Dictionary-ban adják meg: „előzetesen beszélni, intézni, elkötelezni: megrendelni (árut)”. És mint ilyen, a kifejezés beférkőzött a szabóba. szókincs.

A Zeitgeist német szó?

Németül az ilyen szellemet Zeitgeist néven ismerik, a német Zeit szavakból, jelentése "idő ", és Geist, jelentése "szellem" vagy "szellem". Egyes írók és művészek azt állítják, hogy egy korszak igazi korszellemét nem ismerhetjük meg, amíg az véget nem ér, és többen kijelentették, hogy csak művészek vagy filozófusok tudják megfelelően megmagyarázni.

Mi a befall definíciója?

intransitív ige. : megtörténni különösen úgy , mintha a sors . tárgyas ige. : megtörténjen az őket ért sors.

Mennyibe kerül egy doboz félelmetes?

Nulla elkötelezettség. A dobozok ára 45 dollár , de általában több mint 70 dollár. Havonta új lehetőségeket vezetünk be. A kiválasztás az Ön visszajelzései alapján javul.

Mi a különbség az egyedi és az egyedi gyártás között?

Ez csak egy szabott öltöny . Egyedi azt jelenti, hogy méretre készült, teljesen egyedi vagy bármi a kettő között van. ... A testre szabott öltöny egészen más, mint egy méretre szabott öltöny, amelyet olyan cégektől vásárolhat online, mint az Indochino, az Oliver Wicks vagy a Black Lapel. Egy egyedi öltöny a semmiből készül, csak neked.

Mennyibe kerül egy egyedi öltöny?

A belépő szintű, egyedi ruhadarabok esetében jellemző, hogy 2000 dollár felett kezdődik, míg elméletileg több mint 10 000 dollárt is elkölthet, ha egy kézzel készített háromrészes öltönyt kap, amely kiváló minőségű, különleges anyagból készült. Átlagosan az egyedi öltönyök ára 3000 és 5000 dollár között mozog .

A testre szabott szóhasználat?

Csábító azt állítani, hogy az „ egyedi” reklám-beszéd, nagyképű szó , de ez többé-kevésbé az. Csúcsminőségű érzést közvetít, amely a „custom made”-t magánrepülőgép státuszává emeli, brit akcentussal. Mint ilyen, hasznos lehet.

Testre szabható az étel?

Ha ételre alkalmazzák, a testreszabott azt jelenti, hogy az étlapról rendel . Olyan ételeket ír le, amelyeket csak neked készítettek. Ahogy én látom, a testreszabott a már jól kidolgozott testreszabási koncepciót írja le, amely sikeressé tette a Starbucks and Craftot a vendéglátóiparban.

Mi a példa a rendelésre?

Egyedi jelentés A testre szabott definíció: rendelésre készült ruházat vagy egyedi ruházat készítése. Egy rendelésre készült ing, amelyet viselőjének varrtak, egy példa arra, amit testreszabottnak neveznének. Egyedi vagy egyedi gyártású. ... Egyedi ruhák készítése vagy értékesítése: szabó szabás.

Mit jelent a lakonikusan?

: minimális szavak használata vagy használatával : tömör a durvának vagy titokzatosnak tűnő pontig.

Mi a jó mondat a kegyes kifejezésre?

A pillanat kedvező volt, és erőfeszítései sikerrel jártak . Amikor Erzsébet trónra lépett, Lord Dudley felkérte Dee-t, hogy nevezzen ki egy kedvező napot a koronázásra. Kedvező volt az időzítés, mivel fekete felhők kezdtek felgördülni a völgyben, és föléjük gyűlni, a nyári zápor elővédjeként.

Mi az a engesztelő?

A engesztelő definíciói. melléknév. kibékíteni vagy megnyugtatni szándékozott . „virágot küldött engesztelő gesztusként” szinonimák: engesztelő engesztelő, engesztelő.