Mi a meghosszabbítható definíció?

Pontszám: 4,4/5 ( 42 szavazat )

: elnyújtható .

Mit jelent visszahúzható?

visszahúzható Hozzáadás a listához Megosztás. Valami visszahúzható dolog behúzható: más szóval, visszahúzódhat vagy összeeshet – például egy esernyő vagy egy macska karmai. A macskáknak karmai vannak, amelyeket a mancsukhoz lehet húzni vagy ki lehet nyújtani. Minden ilyesmi visszahúzható.

Mit jelent latinul, hogy protract?

Először 1540–1550-ben jegyezték fel, a protract a latin prōtractus szóból származik (a prōtrahere „előhúzni, meghosszabbítani”) múltbeli igenéve.

Az elhúzódó szó?

adj. Elhúzható; nyújtható : kinyúló végtagok és karmok.

Mit jelent az elhúzódó orvosi?

Időben vagy térben kiterjeszteni vagy meghosszabbítani . 2. Az anatómiában előre és kifelé nyújtani vagy kinyúlni.

Kényeztetés | Az engedékenység meghatározása

23 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az elhúzódó?

tárgyas ige. 1 : hosszabbítás időben vagy térben : folytatás. 2 : előre vagy kifelé történő kinyújtás – hasonlítsa össze az 1. visszahúzási értelmet.

Mit jelent az elhúzódó betegség?

Valami, általában valami kellemetlen , ami elhúzódik, sokáig tart, különösen a szokásosnál vagy tovább, mint remélte.

Mit jelent a Trainment ?

intransitív ige. : leszállni egy vasúti vonatról . tárgyas ige. : vasúti vonatról eltávolítani.

A visszahúzás egy szó?

melléknév állattan. visszahúzható vagy behúzható , mint a teknősbéka feje; a visszahúzás erejét mutatja be.

Mik azok a nyöszörgők?

1 : halk nyafogó panaszos vagy törött hangot ad ki . 2 : panaszkodni vagy tiltakozni nyöszörgéssel vagy mintha nyöszörögne. nyafogás.

Mit jelent a protract anatómia?

Az 1. elnyújtás orvosi definíciója: az anatómiai rész előremozdítása . 2: az elhúzódó állapot, különösen: az állkapcsok kiemelkedése.

Mit jelent a geocentrikus szó?

1a : a Föld középpontjához kapcsolódóan, a Föld középpontjától mérve, vagy mintha a Föld középpontjából megfigyelnék – összehasonlítani a topocentrikussal. b : amelynek középpontja a Föld vagy ahhoz kapcsolódik – heliocentrikus összehasonlítás. 2: a Földet vesszük vagy alapul véve a perspektíva és az értékelés középpontját.

Mit jelent a robotpilóta szó?

1 : hajók, repülőgépek és űrhajók automatikus kormányzására szolgáló eszköz, továbbá: az ilyen eszköz által biztosított automatikus vezérlés.

Mi az a visszahúzható toll?

A visszahúzható tollak olyan tintapatronok , amelyek rugós tintapatronnal rendelkeznek, amely visszahúzódik és kinyúlik a védőburkolaton. Ha lefelé kattint a toll tetején, a hegy megnyúlik, és a használathoz a helyére rögzül a ház alján.

Mit jelent a Refraktilis ?

: képes megtörni : fénytörő fénytörő kristályos anyag a retinában .

Mi az, hogy nem visszahúzható?

: nem húzható vissza vagy be : nem visszahúzható, nem visszahúzható karmok.

Mit jelent angolul a sprawled?

: ügyetlenül, kapkodva, vagy hanyagul összefirkálta a nevét írni vagy rajzolni . intransitív ige. : ügyetlenül vagy hanyagul írni.

Mit jelent a sötét oldal?

egy személy, egy csoport, egy tevékenység stb. részei, amelyek kellemetlenek, gonoszak vagy károsak : A szerelem sötét oldaláról énekel.

Mit jelent az elhúzódó hányás?

A kezelhetetlen hányás olyan hányásra utal, amelyet nehéz ellenőrizni . Ez sem idővel, sem hagyományos kezelésekkel nem csökken. A kezelhetetlen hányást gyakran hányinger kíséri, amikor folyamatosan úgy érzi, hogy hányni készül.

Mit jelent az elhúzódó halál?

Az elhúzódó veszteség jellemzően súlyos testi sértésre utal, amely vagy az áldozat életminőségének romlását vagy halálát eredményezi. ... Ebben a példában az elhúzódó veszteség jelentése a balesetet követően előforduló sérülések és károk súlyosságára vonatkozik.

Mi az a rövid betegség?

Célok. A Brief Illness Perception Questionnaire (Brief IPQ) egy gyakran használt kérdőív, amelynek célja a betegek betegséggel kapcsolatos meggyőződésének felmérése . Arról azonban nincs közvetlen információ, hogy az emberek hogyan értelmezik és válaszolják meg ezt a kérdőívet, sem a kitöltéssel kapcsolatos problémák természetéről és mértékéről.

Elhúzódott jelentése?

Valami, általában valami kellemetlen, ami elhúzódik, sokáig tart , különösen a szokásosnál vagy tovább, mint remélte. [formális] Hosszan tartó tárgyalások után Ogden megszerezte a kívánt üzletet. ... elhúzódó polgárháború.