Mi a perspicuously definíciója?

Pontszám: 4,2/5 ( 28 szavazat )

: érthető, különösen az egyértelműség és az előadás pontossága miatt, szembetűnő érvelés.

Milyen egy szemrevaló ember?

2. Az átlátszóság és az átlátszóság egy latin szóból származik, jelentése „átlátni”. Az éleslátás a tisztánlátás képességére, a belátás vagy ítélőképesség tisztaságára utal : éles éleslátású személy; ítéletének éleslátása.

Mit jelent a szemrevalóság?

1. Világosan kifejezve vagy bemutatva; könnyen érthető : átlátszó próza. 2. Világosan és hatékonyan kifejezni magát: szemrevaló előadó.

Ki a legszembetűnőbb angol író?

Homérosz minden költő közül a legszembetűnőbb.

Hogyan használod a perpicuous szót egy mondatban?

Feltűnő egy mondatban?
 1. Mivel a fiamnak fejlesztenie kellett a szövegértési készségeit, vettem neki néhány szembetűnő könyvet.
 2. A közönségnek nem okozott gondot megérteni az előadó látványos beszédét.

Ártalmas jelentés

42 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az átlátszóság?

: érthető, különösen az egyértelműség és az előadás pontossága miatt, szembetűnő érvelés.

Mi a különbség az átlátszóság és az átlátszóság között?

Főnevekként az átlátszóság és az átlátszóság közötti különbség az, hogy az átlátszóság tisztaság, világosság , különösen a kifejezésben; a feltűnőség állapota vagy jellemzője, míg az éleslátás éles belátás vagy megértés; betekintést.

Ki találta ki a legtöbb szót angolul?

Ezek a számok a Shakespeare túlzott imádatára létrehozott George Bernard Shaw kifejezésre is utalnak: bárdolat. John Milton alkotta meg a legtöbb új szót az angol nyelvben, Geoffrey Chaucer, Ben Jonson, John Donne, Sir Thomas Moore és Shakespeare nem sokkal marad el.

Mit jelent a Transpicious?

: jól látható vagy érthető .

Mit jelent a diaphanous szó angolul?

1 : olyan finom textúra jellemzi , amely lehetővé teszi az áttetsző szöveten átlátszó áttetsző függönyt . 2 : rendkívüli formai finomság jellemzi : éteri festett áttetsző tájak. 3 : lényegtelen, homályos, csak áttetsző reménye volt a sikernek.

Mit jelent a peluciditás?

1: a fény maximális áteresztése diffúzió vagy torzítás nélkül , pellucid sugárban. 2: egyenletesen verődik vissza minden felületről. 3: könnyen érthető.

Mit értesz világosság alatt?

1: a gondolat tisztasága vagy stílusa a magyarázat világossága. 2: az igazság közvetlen és azonnali észlelésének feltételezett képessége: tisztánlátás, amikor a szellemet a halál közvetlensége a világosság felé vonzza – Graham Greene.

Mit jelent a eufonikus ?

1: kellemes vagy édes hang, különösen : az akusztikus hatás, amelyet a fülnek tetsző módon formált vagy kombinált szavak keltenek. 2 : kellemes hangzású szavak harmonikus egymásutánja.

Értelmesen szó?

adj. Éles ítélőképességgel, józan ítélőképességgel és távollátással rendelkezik vagy mutat . Lásd szinonimák itt: Srewd.

Mi a különbség a szembetűnő és a szembetűnő között?

Melléknévként a szembetűnő és a feltűnő közötti különbség. az, hogy a feltűnő nyilvánvaló vagy könnyen észrevehető, míg a szembetűnő világosan kifejezett, könnyen érthető; világos .

Mire utal a limpid?

1a : átlátszóság jelöli (lásd az 1. átlátszó jelentést): pellucid átlátszó folyamok. b : tiszta és egyszerű stílusú átlátszó próza. 2: teljesen nyugodt és zavartalan a tiszta gyermekkor jóindulatú hatásai – az idő.

Mi az, ami könnyen érthető vagy átlátható?

trăn-spĭkyo͝o-əs. Átlátszó; pl. könnyen érthető. melléknév. Könnyen érthető vagy átlátható.

Melyik szó azt jelenti, hogy könnyen érthető vagy átlátható?

melléknév. könnyen érthető; teljesen érthető vagy érthető : világos magyarázat. tiszta észlelés vagy megértés jellemzi; racionális vagy épeszű: egy világos pillanat az őrületében.

Mi a gézs definíciója?

1 : géz alakú szárnyakból készült vagy hasonlít . 2: homályosság, megfoghatatlanság vagy homályosság jellemezte az események kócos emlékét egy kócos dallam. 3: hajlamos arra, hogy legyen vagy romantikus, derűs optimizmusra hajlamos.

Milyen 5 Shakespeare-i szót használunk még ma is?

Íme egy lista a napjainkban leggyakrabban használt termékekről.
 • Merénylet. Igen, ez a nagyon gyakori szó Shakespeare találmánya, amely nagy helyet kapott szókincsünkben. ...
 • Alaptalan. ...
 • Elkápráztatott. ...
 • Büntet. ...
 • Hidegvérű. ...
 • Divatos. ...
 • Számtalan. ...
 • Henceg.

Mi a világ legrégebbi szava?

Az anya, a kéreg és a köpés csak három a 23 szó közül, amelyekről a kutatók úgy vélik, hogy 15 000 éves múltra tekintenek vissza, így ezek a legrégebbi ismert szavak.

Lehet egy ember feltűnő?

A Perspicuous egy világos és könnyen érthető nyelvet leíró jelző. Amikor prezentációt tartasz, feltűnően kell beszélned, hogy mindenki követni tudjon. Valaki, aki feltűnő, úgy beszél, hogy a jelentés teljesen világos legyen.

Hogyan használd a perspicacious-t?

Látványos egy mondatban?
 1. A figyelmes tűzoltó gyorsan kiderítette a tűz okát.
 2. Sok éleslátó befektető jóval a piac összeomlása előtt eladta technológiai részvényeit.
 3. A szemrevaló eladó remekül keresett, mert tudott olvasni a vásárlóiról.

Miből lehet következtetni a feltűnő jelentésére?

könnyen látható vagy észrevehető ; jól látható vagy megfigyelhető: szembetűnő hiba. különös figyelmet magára vonva, például kiemelkedő tulajdonságokkal vagy különcségekkel: Feltűnő volt harsogó nevetésén.