Mi az addling definíciója?

Pontszám: 4,7/5 ( 63 szavazat )

: zavarba dobni : megzavarni. intransitív ige. 1 : rothadni : elrontani. 2 : összezavarodni. Szinonimák és antonimák Példamondatok További információ az addle-ről.

Mi az a hozzáadott személy?

addled Hozzáadás a listához Megosztás. Összetéveszteni azt jelenti , hogy elmosódott a feje, kissé ködös és zavart . Amikor összezavarodsz, gondjaid vannak a gondolkodással.

A hozzáadás rossz szó?

A addle egyszerű múlt és múlt idejű igenéve . (tojásból) Rossz, rohadt; életképtelen, elhalt embriót tartalmaz.

Mit jelent a LED hozzáadás szó?

1 : összezavarodott : összezavarodott agya/elméje… hiábavalóan próbál elsajátítani valamilyen feladatot…

Honnan származik az addled szó?

Az Addle egy középangol szó , amely az óangol adela szóból származik, jelentése „folyékony mocsok ”. Rokonságában áll a német adel szóval, ami „mocsár vagy tócsa”. A tizenharmadik században az addle-t a rothadt tojásra utalták. Manapság a zavart elme leírására használják.

Kiegészítő Jelentés

31 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű.

Mit neveznek hordónak angolul?

A hordó egy nagy, kerek tartály folyadékok vagy élelmiszerek tárolására. A bor közel egy évig érlelődik tölgyfahordóban. ... hordó pácolt hal. Szinonimák: hordó , dob, csikk, kád Továbbiak A hordó szinonimái.

Mit jelent rágalmazás?

1 : hamis vádak vagy megtévesztő állítások, amelyek rágalmazzák és károsítják mások jó hírnevét . 2 : hamis és rágalmazó szóbeli nyilatkozat egy személyről – hasonlítsa össze a rágalmazást.

Mit jelent a fanyar az irodalomban?

: élesen vagy harapósan kritikus, szarkasztikus vagy ironikus indulat , hangulat vagy hangnem fanyar kommentár fanyar bíráló.

Mi a fuddled definíciója?

1 : alkoholmámoros : részeg A tagok már annyira hozzászoktak a jelenlétéhez, hogy nem vették őt észre, ráadásul a túl sok bortól is elborultak.

Mit jelent az, hogy elaludt?

Informális, hogy szexuálisan szokatlan legyen . aludj be .

Mi az a hozzáadott gyógyszer?

Melléknév. kábítószer-függő (összehasonlításképpen több kábítószer-függő, szuperlatívusz leginkább drogfüggő) (egy személy) mentálisan összekeveredett vagy zavarodott a tudatzavaró drogok használata miatt .

Mi az addle gondolkodású?

Szűrők. Gondolatban vagy elmében zavaros; bolond ; hülye. melléknév.

Hogyan használod az addled-t?

Hozzáadott mondat példa
  1. Amikor felemelte a fejét, a lány gondolatai túlságosan összezavarodtak ahhoz, hogy bármi másra összpontosítson, mint a test érzetére az övével szemben. ...
  2. Érzékei megzavarodtak, Deidre kénytelen volt visszavonulni. ...
  3. Jobban kellett volna tudnom, de ekkorra az éhség és a fáradtság annyira megmozgatta az agyam, hogy megfogadtam a tanácsát.

Mi a kettős beszéd?

1 : a gondolatok, beszédek vagy cselekvések ellentmondásos kettőssége életük egyszerűsége és nyitottsága kihozta számára azt a kettősséget, amely a mi életünk mélyén rejlett – Mary Austin különösen: az ember valódi szándékainak meghazudtolása megtévesztő szavakkal vagy tettekkel. 2: a kettős vagy kettős minőség vagy állapot.

Lehetnek fanyarak az emberek?

Ha valakinek fanyar vagy durván keserűt mondasz, az keserű ízt hagyhat a szájában, ami megmarad, és a fanyar vagy savanyú szavak a fogadófélben lévő személyt is felfalhatják.

Mi a példa a fanyar kifejezésre?

A fanyar kifejezést olyan nyelvezetként vagy cselekvésként definiálják, amely ellenséges vagy éles. Példa a fanyarságra, ha valakinek a hangja kemény . melléknév. 8. Savanyú ízű.

Mit jelent a Sacrimonious?

1 : képmutatóan jámbor vagy jámbor szentséges moralista a király szentséges feddése – GB Shaw.

Mi a rágalmazó beszéd?

A rágalmazást szóban közöljük azzal a szándékkal, hogy a kijelentések alanyát rágalmazzák. Leegyszerűsítve a rágalmazás egy jogi kifejezés , amely a rágalmazást vagy azt a cselekményt írja le, amellyel egy személy vagy vállalkozás jó hírnevét sértik azáltal, hogy egy vagy több embernek valami valótlant és kárt okoznak róluk .

Megéri perelni rágalmazásért?

A válasz: igen, megéri . Ha a rágalmazás valós esete áll fenn, akkor ennek eredményeként károk keletkeznek. Ezeket a károkat polgári peres úton kell megtéríteni Kaliforniában és azon kívül. ... Általános károk: Ez magában foglalja a hírnév elvesztését, a szégyent, a megbántott érzéseket, a zavartságot stb.

A rágalmazás bűncselekmény?

Az írásbeli rágalmazást "rágalomnak", míg a szóbeli rágalmazást "rágalomnak" nevezik. A rágalmazás nem bűncselekmény , hanem „sérelem” (polgári jogsértés, nem pedig büntetőjogi vétség). A rágalmazott személy kártérítésért perelheti a rágalmazást elkövető személyt.

Mi haszna a hordónak?

A hordók sokféle felhasználásra alkalmasak, beleértve a folyadékok, például víz, olaj és alkohol tárolását, valamint a szakét . Érlelő italok, például bor, konyak, armagnac, sherry, portói, whisky és sör érlelésére is használják őket. ... A hordó a tetszőleges méretű fahordó általános kifejezéseként is használatos.

Mit jelent a medvével teli hordó?

A medvékkel teli hordó azt jelenti , hogy nincs félelem vagy szorongás valamitől, ami megtörténhet . Itt a költő Belinda bátorságát egy medvével teli hordóval hasonlította össze.

Mennyibe kerül egy hordó?

Ha térfogatot jelölünk, egy hordó pontosan 42 US gallon , és könnyen átváltható bármely más térfogategységre.

Miért tompa sértés?

A tompa jelző arra alkalmas, hogy valakit lelassítson a felvételről: "Ne légy olyan tompa: vidd a programot!" A tompa jelző szó szerint "kerekített" vagy "tompa"-t jelent, de ha egy személyre használják, akkor azt jelenti, hogy " nem gyors vagy éber az észlelés " - más szóval, nem a legélesebb eszköz a fészerben.