Mi az a terpsichorean art?

Pontszám: 4,3/5 ( 57 szavazat )

Terpsichorean valami olyasmit ír le, ami a tánchoz kapcsolódik . ... A terpsichorean szó Terpsikhore-tól, a görög mitológia kilenc múzsájának egyikétől származik. Terpsikhore szó szerint azt jelenti, hogy "a tánc élvezete", és ő volt az a múzsa, aki arról ismert, hogy uralkodott a tánc felett, miközben líráját játszotta.

Mit jelent a terpsichorean?

Neve, amely az angolban a terpsichorean jelzővel szerzett tartós helyet, szó szerint azt jelenti: " táncot élvező ", a terpsis, azaz "élvezet" és a choros jelentése "tánc". A Choros a koreográfia és a kórus forrása is (az athéni drámában a kórusok táncosokból és énekesekből álltak).

Mi az anomália?

1 : nem egyeztethető össze a szokásostól, normálistól vagy elvárttól, vagy eltér attól : szabálytalan, szokatlan A kutatók nem tudták megmagyarázni az anomális teszteredményeket. 2a : bizonytalan természetű vagy besorolású, rendhagyó alak a politika világában. b : inkongruencia vagy ellentmondás jellemezte : paradox.

Mit jelent a danseur ?

: férfi balett-táncos .

Mit jelent a Torpidity ?

1a : lomha működésű vagy mogorva elme. b : elvesztette a mozgást, az erőkifejtést vagy az érzést: zsibbadt. c : kiállító vagy toporzékolás jellemzi: szunnyadó torpid madár.

DESECRAVITY – "Bloody Terpsichorean Art" (hivatalos zenei videó)

16 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent magyarul, hogy flegmatikus?

1 : humorflegmára hasonlít, abból áll, vagy abból áll . 2: lassú és makacs temperamentumú vagy azt mutatja. Más szavak a flegmatikus szinonimákból és antonimákból Válassza ki a megfelelő szinonimát Flegma és négy temperamentum Példamondatok Tudjon meg többet a flegmatikusról.

Mi az a merev jelentés?

merev vagy rögzített módon, hajlítás és mozgás nélkül : Merevül ültek a helyükön.

Mi a másik szó a táncosra?

a táncos szinonimája
 • Balett táncos.
 • danseur.
 • danseuse.
 • patás.
 • hastáncos.
 • kórus lány.
 • szóló táncosnő.
 • prima balerina.

Hogy hívnak fiú balerinát?

A balett-táncosok esetében hagyományosan a nemhez kötött címeket használják. A franciául a férfi balett-táncost danseur -nek, a nőt pedig táncosnak nevezik. ... Mivel a balerinót nem használják az angolban, nem élvezi ugyanazt a konnotációt, mint a balerina. Egy hagyományos férfi táncost Olaszországban balerinónak hívnak.

Hogyan ejtik a danseur szót?

főnév, többes szám dan·seurs [ francia dahn-sœr ].

Mi a példa az anomáliára?

Az anomália definíciója valami abnormális vagy eltér a szokásos módszertől. Egy 50 piercinggel és tetoválással rendelkező személy egy példa arra, hogy valaki rendellenes. Eltérés a normál vagy általános rendtől, formától vagy szabálytól. Félreérthető, mint az osztályozásban vagy a természetben.

Lehet az ember rendellenes?

rendellenes személy vagy dolog; abnormális vagy nem illő : Csendes természetével anomália volt dús családjában. furcsa, különös vagy furcsa állapot, helyzet, minőség stb. inkongruencia vagy következetlenség.

Mi az anomális mondat?

Egy mondat, amely szintaktikailag jól formált, de szemantikailag értelmetlen . A legismertebb példa, amelyet az amerikai nyelvész és filozófus (Avram) Noam Chomsky (született 1928) javasolt, a színtelen zöld ötletek, akik dühösen alszanak. Feladó: rendellenes mondat a Pszichológiai szótárban »

Mit jelent a mohóság?

főnév. buzgó vagy túlzott vágy , különösen a gazdagság vagy vagyon után: A közösségi média gyakran arra ösztönöz bennünket, hogy hasonlítsuk össze magunkat másokkal, ami mohóságra és bizonytalanságra ösztönöz.

Hogyan használod a terpsichorean szót egy mondatban?

Terpsichorean egy mondatban?
 1. A tánctanárunk azt mondta, hogy a testemben nincs terpsichoreus csont, mert nem tudok táncolni.
 2. A koreográfus minden terpszichoreális dolog szakértője volt.
 3. Terpszichoreális testnevelés óránkon megtanultuk a négyszögletes táncot.

Mit jelent a fogvatartott szó?

1 : gyakran rossz természetű hajlam jellemzi a hibák hangsúlyozására és a kifogások emelésére 2 : a számítások szerint összezavarja, csapdába ejti vagy belegabalyodik a vitába. Példák: A fogékony kérdéstől megzavarodva a gyanúsított megtört és bevallotta a bűncselekményt. "

Menstruálnak a balerinák?

Fiona Sutherland dietetikus igen. „Normális”, hogy a női táncosok nem menstruálnak , vagy rendszertelenek, igaz? Igazából, nem. Lehet, hogy általános, de nem tekintenénk „normálisnak”. Számos oka van annak, hogy a hormonegyensúly rendkívül fontos az általános egészségi állapota szempontjából, különösen a táncosok számára.

Miért vágják a balerinák a lábukat borotvával?

Az orvosok oly gyakran látják a lábfej külső oldalán lévő hosszú csont törését a táncosok körében, ezt "táncos törésnek" nevezik. De még akkor is, ha a legtöbb vágó társát utánozza és figyelmet keres, a vágás a zavar vagy érzelmi nehézség jele, amelyet fel kell ismerni .

Mennyit kell kimérned, hogy balerina legyél?

A legtöbb balerina körülbelül 5 láb 3 hüvelyk és 5 láb 8 hüvelyk közötti magas. Ebben a magassági tartományban a súly ideálisan körülbelül 85 és 130 font között van. , és erősen függ az izom- és csonttömegtől.

Mit jelent a tánc szlengje?

boogie – boogy – break – tönkretesz egy barázdát – ejt egy mozdulatot – crunk – vág egy szőnyeget – táncol fel – lábmunka – korcs – kap (egy) groove on – kap (egy) kanyarod – szellem lovagol az ostorral – koncert – groove – head-bang – juke – mosh – pogo – skank – slam dance.

Hogy hívnak egy profi táncost?

TezauruszAnonimákKapcsolódó szavakSzinonimák Jelmagyarázat: Főnév. 1. profi táncos - olyan előadóművész, aki hivatásszerűen táncol. táncos, terpsichorean .

Hogy hívják az önképzett embert?

Ha autodidakta vagy, akkor a tanulás nagy részét egyedül végezte, az iskolán kívül. ... Az auto- jelentése „én”, a „didakta” ​​pedig a „tanítás” görög szóból származik, tehát az autodidakta olyan személy, aki autodidakta.

Mi az a rigged?

1 : megtévesztő vagy tisztességtelen eszközökkel manipulálják vagy irányítják a meghamisított választást. A meghamisított hazatelepítési törvény elfogadására tett kísérletek A bizonyíték arra, hogy mi dühíti fel az amerikaiakat Washingtonban és Wall Streeten.

Rigider egy szó?

merevebb adj. merev összehasonlító alakja : merevebb.

Mit jelent a kitört?

Mondja hirtelen vagy véletlenül, mondjon ki gondolkodás nélkül . Például sajnos kibökte, mennyire utálja a hivatalos vacsorákat, amikor a háziasszony belépett.