Mi a helyesírási postamester?

Pontszám: 4,3/5 ( 3 szavazat )

1 : aki egy postahivatalt irányít. 2 : aki az utazók elszállásolására szolgáló állomásért felelős, vagy aki postalovakat szállít. A postmaster egyéb szavai Példamondatok További információ a postmasterről.

A postamester egy vagy két szó?

főnév, többes szám postmasters general. egy ország postai rendszerének végrehajtó vezetője.

Hogyan írsz posztmestert?

Címezze a borítékot és a levelet a postamesternek a „postamester” címmel, a személy teljes nevével . Például Edythe Smith postamester. Tekintse meg a cikk végén található forrásokat az egyesült államokbeli postavezetők listájához.

Mi a postamester?

postamester. / (ˈpəʊstˌmɑːstə) / főnév. helyi postahivatalt vezető tisztviselő Szintén (nőnemű): postamesternő. az elektronikus levelezés egy telephelyen történő kezeléséért felelős személy.

Hogy hívják egy posta vezetőjét?

A postamester (férfi) vagy postamesternő (nő) az egyéni postahivatal vezetője, aki egy adott postahivatalban minden postai tevékenységért felelős.

Mit jelent a POSTMASTER szó?

26 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívnak női postamestert?

A nők több mint egy évszázaddal a választójog elnyerése előtt postatisztként szolgáltak az Egyesült Államokban. ... A huszadik század végére a postavezetők több mint fele nő volt. Bár néha " postamesternőknek " nevezik, hivatalos címük mindig "postamester" volt.

Mennyi egy postamester fizetése?

A postamesterek átlagos fizetése 65 414 és 114 639 dollár között van . Átlagosan a középiskolai végzettség a legmagasabb iskolai végzettség egy postamester számára. Ez a javadalmazási elemzés a kanadai munkaadóktól és névtelen munkavállalóktól közvetlenül gyűjtött fizetési felméréseken alapul.

Ki a postamesterem?

A postahivatal megtalálásához keresse meg címét az USPS webhelyén, vagy hívja a nemzeti postai forródrótot az 1-800-ASK-USPS számon . A webhely vagy a forródrót megmondja, hol található a postahivatala, milyen nyitvatartási időben és milyen szolgáltatásokat nyújt.

Mi a postamester kézbesítési hibája?

Ha a címzett blokkolja e-mail címét, vagy spam e-mailként jelöli meg. Rosszindulatú programok támadása vagy adathalász e-mail. SMTP szerver hiba. Ha a tűzfala megakadályozza , hogy e-maileket küldjön, a postmaster email kézbesítési hiba hibaüzenetet kap.

Tiszteletre méltóak a postavezetők?

Az Egyesült Államok postafőnöke „a Honorable (teljes név)”. Az elnök nevezi ki (POTUS), és a szenátus egyénileg hagyja jóvá. Ez az, ami szükséges ahhoz, hogy a Federa kinevezett tisztviselői legyenek a „tiszteletre méltó” – mindkét rész.

Mi az a postmaster UK?

A postavezetők felügyelik a posta működését . Gyakran ők az egyes fiókok vezetői, és a postaüzemek regionális vezetőjének fognak beszámolni. ... A közpostai küldemények kézbesítésével és védelmével kapcsolatos tevékenységek szervezése és felügyelete.

A Postmaster General köznév?

A Postmaster General egy főnév .

Mi a postamester mondata?

1 A postafőnököt agyonlőtték a rablók. 2 Howe gondosan művelte Daniel C. Ropert, a postafőnök-helyettest. 3 Három fegyveres férfi várt, amikor a postamester és felesége megérkezett, hogy kinyitsák az üzletet.

Mi a legmagasabb posta a postán?

A világ egyik legmagasabb postája Hikkimben, Himachal Pradeshben található , az India Posta által üzemeltetett postahivatal 4440 méteres magasságban.

Mennyi egy 18-as szintű postamester fizetése?

A postamester (BCR) fizetése Rs. 7300/- Rs. 9800/- havonta .

Mi a legmagasabb fizetés a postán?

A legmagasabb alapbére a Gazetted A csoporthoz tartozó titkáré , fizetése 26 000 Rs.

Ki volt az első női postamester?

A USPS Kormányzótanácsa azonnal reagált, és Megan J. Brennant , a USPS operatív igazgatóját és az elmúlt négy év ügyvezető alelnökét nevezte ki a Postaszolgálat első női postafőnökének.

A postamester egy hivatalos tiszt?

A válasz: „ Igen, a postamester lehet hivatalos tiszt ”.

Ki nevezi ki a helyi postavezetőket?

Az évi 1000 dollárnál kevesebbet kereső postavezetőket a főpostafőnök nevezte ki, általában a helyi kongresszusi képviselő vagy a városlakók tanácsára. A szabályzat megkövetelte, hogy a postavezetők érvényes kötvényt tegyenek és hivatali esküt tegyenek.

Mi a postamester feladata?

Felelős a bélyegek és levélpapírok, NSC-k, KVP-k stb. negyedéves behúzásának megfelelő előkészítéséért , személyes felügyeletért a postahivatalokba történő feladásra szánt bélyegek és levélpapírok kiadásával kapcsolatos munkák felett.

Mit csinál egy helyi postavezető?

A postamester felügyeli és vezeti az Egyesült Államok postahivatalának működését . ... Postamesterek képezik a postai alkalmazottakat; kezelni az ügyfelek tranzakcióit, például postaköltség- vagy pénzutalványok értékesítését vagy postafiókbér beszedését; felügyeli a levélfeldolgozást; és magyarázza el az ügyfeleknek a posta szabályzatát.